Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin egaliseren en opnieuw bestraten:

Voortuin egaliseren en opnieuw bestraten

De tegels van de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal alles moeten worden geëgaliseerd en opnieuw betegeld. De tuin is ongeveer 5 bij 3.50 meter groot.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin egaliseren en opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Tuin uitgraven en voorzien van basalt split

Voortuin huidige begroeiing verwijderen en afvoeren. 1-stuks pruimenboom laten staan. 1-strook van 0,9 x 7,50 meter voorzien van zandbed en straatstenen, huidige oprit verbreden. Rest van de tuin egaliseren, en voorzien van worteldoek met daarop een laag sier split.

Voortuin bestraten

Ik wil de voortuin verbreden en egaliseren tot aan de straatkant. De bomen laten staan aan de zijkanten. Verder een pergola plaatsen. Diverse planten eventueel verplaatsen of verwijderen. De tuin is 12 m2.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Bij onze nieuwbouwwoning is een voor en achtertuin. Achtertuin is 26m2. Het zou gaan om egaliseren en bestraten van Ca. 19m2 en de rest kunstgras. De voortuin gaat om 12m2 betegelen en egaliseren.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

Achtertuin van ongeveer 12 x 6 meter, en voortuin van ongeveer 4 x 3 meter zijn jarenlang niet onderhouden. Wij willen graag de tuin leeghalen, egaliseren en alle tuinafval/struiken afvoeren. Tuin heeft een achterom, maar dit is een soort brandgang. Moet netjes ogen voor de verkoop.

Tuin egaliseren

Ik zou graag weten wat de kosten zijn om een voortuin en een gedeelte van de achtertuin te egaliseren. Zodat ik een goed startpunt heb om de tuin verder aan te leggen. Het gaat om de voortuin van 24 m2.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag mijn voortuin en achtertuin opnieuw laten bestraten. En wil graag weten hoeveel dit me gaat kosten.

Tuin egaliseren, bestraten, et cetera

De voortuin is gedeeltelijk bestraat en ik wil de gehele voortuin bestraat hebben. D.w.z. de border waar planten staan verwijderen en bestraten. Oude stenen (beton Waaltjes) laten liggen en uitsluitend de borders bestraten zodat het een geheel is. Daarna bak laten maken voor wat planten en 3 boompjes tegen een heg aan. De Waaltjes voor de extra bestrating graag mee aanbieden.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

In eerste instantie moet onze voor- en zijtuin leeggehaald en geëgaliseerd worden. Daar staan nu nog diverse planten, struiken en grassen in. Deze moeten afgevoerd worden. De zijtuin is circa 200 m2 en de voortuin 70 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de kosten.

Voortuin egaliseren en bestraten

Voortuin graag egaliseren + bestraten 15 m2.

Siergrind leggen in voortuin

Voortuin van 4 bij 5 meter: planten verwijderen, egaliseren, aanbrengen worteldoek en storten siergrind.

Partners

Partners van Casius