Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en terras van bestrating voorzien:

Oprit en terras van bestrating voorzien

Oprit terras is reeds keurig bestraat met sierbestrating en willen nu nieuwe beton tegels. Gaarne uw vierkante meter prijs.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en terras van bestrating voorzien uit heel Nederland:

Tuin en oprit laten bestraten

Wij willen graag onze tuin (van nieuwbouwhuis) gedeeltelijk laten bestraten (een terras en pad) en daarnaast onze oprit laten bestraten. In totaal zal het gaan om ongeveer 65 m2.

Bestrating op de oprit en het tuinterras aanbrengen

We willen de tuin bestraten (terras en een pad) en daarnaast de oprit. Het betreft een nieuwbouwwoning, ongeveer 65 m2. Voor achterin de tuin wil ik 60 x 60 cm tegels hebben en voor ongeveer 40 m2 van de tuin (oprit) wil ik antracieten klinkers.

Tuin aanleggen exclusief beplanting

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een ontwerp de bestrating kan aanleggen, het grindpad, gazon, split bij het terras, en de plantvakken kan voorzien van tuinaarde. De oude tuin is al volledig verwijderd en de totale oppervlakte is 170 m2. Er zal hier ongeveer 70 m2 bestraat moeten worden en 15 m2 gazon gelegd. Het materiaal dat de vakman dient te leveren is als volgt: - Type klinker hard gebakken rood paars waalformaat; - Gebrokenpuin oprit met boerengrind; - In haag bij de voortuin een eiken schapenhek plaatsen.

Tuin aanleggen na oplevering nieuwbouwwoning

Volgend jaar wordt onze woning opgeleverd. Hierin willen we ons eigen ontwerp tuin van circa 600 m2 aangelegd hebben. Dit houdt in: - oprit ( 14,40 x 4 + 3 x 4) - voortuin (3 x 6) - terras achterin de tuin + achter het huis (9,40 x 4,50 + 3 x 5) - looppad (1,20 x 25) - gras (30 0m2) - bloembakken (2,5 x 17,5 + 23 x 2 ) - schutting (ca 45m)

Tuinaanleg rondom huis

Voor het huis waarvan de tuin oppervlakte 250 vierkante meter heeft, moet er nauwsluitende blokken/stenen komen, incl. De oprit. Achter keramische tegels. Rechts achter tuinhuis (300x300) met luifel (300x300). Links achter moet een terras komen die afgegraven is en de oppervlakte moet ook (300x300) zijn.

Bestrating rondom woning

Voor het huis waarvan de tuin oppervlakte 250 vierkante meter heeft, moet er nauwsluitende blokken/stenen komen, incl. de oprit. Achter keramische tegels. Rechts achter tuinhuis (300 x 300 cm) met luifel (300 x 300 cm). Links achter moet een terras komen die afgegraven is en de oppervlakte moet ook (300 x 300 cm) zijn. We zijn ons nog aan het oriënteren op het gebied van stenen en tegels. De oplevering zal ongeveer eind dit jaar zijn. Het betreft een vrijstaande woning.

Tuinontwerp maken en uitvoeren

Wij wonen in een halfvrijstaande woning op een perceel van 330 m². De woning meet ongeveer 70 m² en er staat een oude houten schuur op. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een tuinontwerp kan maken en uitvoeren. We willende uitvoering in het voorjaar van 2018 klaar hebben. We willen een nieuwe oprit laten aanleggen en een nieuw terras aan de achterzijde met een nieuwe houten schuur. We willen een afspraak maken zodat u de situatie hier kunt beoordelen en wij onze wensen met u kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Bestrating van de tuin en oprit vervangen en uitbreiden

Wij willen diverse bestrating laten vervangen bij onze vrijstaande woning. Het gaat om de tuin en de oprit, waar de bestrating vervangen moet worden. Ook is er in de achtertuin een stukje gras dat we graag laten vervangen door tegels. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m² en we willen er 200 m² tegelwerk laten leggen. Op het terras willen we tegels van 60 x 60 cm en op de overige delen tegels van 20 x 30 cm. We willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen we graag uw prijsopgave met daarin separaat een aanbieding voor de nieuwe tegels.

Oprit bestraten en terrassen samenvoegen tot een groot terras

Graag een offerte om op onze oprit Stelcon platen te leggen waarschijnlijk 6 (8 tot 10 meter diep en breed circa 5 meter) hierop komen naast elkaar een auto en een camper te staan, het gedeelte van de camper wordt langer dan dat van de auto. Van 3 stukken hoger gelegen terras (moet ook hoger blijven) 1 terras maken met nieuwe of omgekeerde oude tegels 40 x 60 cm. Dat is in totaal circa 11 x 8 meter. Het betreft de achtertuin die van de weg af zeer goed bereikbaar is ook met grote auto, kraan en dergelijke.

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Wij willen graag in de voor- en achtertuin bestrating laten leggen. Achtertuin: 159 m2 tegels (terras) Keramische tegels op beton + gevoegd (zoals je dat binnen ook doet) 91 m2 kunstgras Tuinhuis Voortuin: 52 m2 tegels (oprit) - beton + gevoegd 57 m2 grind 2x bloembakken Zie de tuintekening in de bijlage.

Partners

Partners van Casius