Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en terras van bestrating voorzien:

Oprit en terras van bestrating voorzien

Oprit terras is reeds keurig bestraat met sierbestrating en willen nu nieuwe beton tegels. Gaarne uw vierkante meter prijs.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en terras van bestrating voorzien uit heel Nederland:

Parkeerplaats, oprit en terras afgraven en vullen

Parkeerplaats, oprit en terras afgraven en vullen met zand of puin. Parkeerplaats van 6 x 2.50 meter, terras van 8 x 4 meter en een oprit van circa 70 m2.

Bestratingsklus in een nieuwbouwtuin

Het betreft een vrijstaande nieuwbouwwoning met rondom tuin. De tuin moet nog aangevuld worden met zand, dus het grondwerk, en op de oprit willen we puin onder het grind. De grindplaten en het grind willen we eventueel zelf doen. Maar het voorbereidende werk, lees afrijen, op afschot en aftrillen van het zand niet. In totaal gaat het om 55 m2 terras- en staptegels en 137 meter opsluitband plaatsen.

Buitentegels leggen

Het leggen van de oprit, terras, pad naar veranda, pad onder een raam, pad naar de achterzijde. Ongeveer 100 vierkante meter. Tegels 30/60 cm schaffen we zelf aan. Er moet nog geëgaliseerd worden met 10 en 15 cm zand, dit zand wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Oprit en terras leggen

Het leggen van een oprit van 13 bij 3,2 meter met betonklinkers en achter het huis terrastegels van ongeveer 43 vierkante meter. Dit moet allemaal inclusief banden.

Oprit en terrassen aanleggen

90 m2 grindplaten en grind aanbrengen op de oprit van het huis en rondom woning 45 m2 terras aanleggen. Vanaf volgende week zaterdag wil ik starten. Het betreft een nieuwbouwwoning en deze is goed toegankelijk. Graag assistentie met een trilmachine e.d.

Oprit en terras leggen

Bij een nieuwbouwwoning wil ik een oprit en een terras laten aanleggen met betontegels van 50 bij 50 cm. De totale oppervlakte is 130 m2. Het ophoogzand is al aanwezig, de tegels gaan wij zelf regelen.

Kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin aanleggen

Het is een nieuwbouw woning waarbij de gehele tuin + oprit aangelegd moet worden. We willen een kindvriendelijke, budget vriendelijke en onderhoudsvrije tuin met een flink grasveld, wat leuke beplanting, een terras aan het huis en eventueel een terras achter in de tuin. Schuttingen worden al gedaan.

Bestraten van oprit en terras

Bestrating van de oprit en het terras. Oprit betreft 40 m2, er ligt nu aarde en het terras is 20 m2. Daar ligt nu aarde. De achtertuin heeft een achterom.

Bestraten op wit zand

Wij willen graag een offerte van het leggen van een terras van 50 m2 met een tegel 60 x 60 cm. De ondergrond is al wit zand. Daarnaast willen we de oprit laten bestraten van 75 m2. De ondergrond hiervoor is al aangelegd betonpuin. Hoeft geen materiaal afgevoerd te worden. Het is dus nieuwbouw en ligt allemaal al klaar.

Oprit, terras en pad opnieuw straten

Het bestraten van een pad om het huis, terras en oprit. Het gaat om totaal ongeveer 200 m2 voor het pad en voor de nieuwe bestrating met H klinkers 380 m2.

Partners

Partners van Casius