Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en terras van bestrating voorzien:

Oprit en terras van bestrating voorzien

Oprit terras is reeds keurig bestraat met sierbestrating en willen nu nieuwe beton tegels. Gaarne uw vierkante meter prijs.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en terras van bestrating voorzien uit heel Nederland:

Oprit en sier bestrating leggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 vierkantemeter dikformaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dikformaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras Bijgevoegd foto oprit Dank

Afvoeren van zand

Afvoeren van 0.75 m3 zand en grond uit de tuin van een uitgegraven terras. Zand zit al in een 'big bag' en staat op de oprit klaar om opgehaald te worden.

Terras in de achtertuin maken

Wij willen een terras van 4,2 x 4,2 meter van 60 x 60 cm tegels laten maken in onze achtertuin. Om dit te kunnen doen moet er een stuk van het gazon verwijderd worden en de ondergrond geschikt worden gemaakt met een laag zand voor het tegelwerk. De offerte mag voor zowel het afgraven, egaliseren en het leggen van het nieuwe terras gemaakt worden. De tuin is van buitenom te bereiken, er is een oprit en een poort van 1.5 en 2 meter breed. Er kan een kleine kraan doorheen (in het verleden al eens gebeurd). Maar ik weet daarin niet wat de beste optie is, in verband met eventuele schade in de rest van mijn tuin. De tegels zijn besteld, het zand mag door vakman geleverd worden.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Tweemaal terras (totaal oppervlakte circa 18 m2) en oprit (30 a 40 m2) oude bestrating afvoeren. Met name de oprit geeft wat grondwerk, want deze moet afgegraven worden. De grindtegels en het split moet afgegraven worden en geëgaliseerd met ophoogzand; oprit gedeeltelijke bestrating (30 a 40 m2) en bekleden met split (circa 20 m2). Zie uw reactie graag tegemoet.

Tegels en abbeystones leggen

De tuin ligt vol met zand. We willen een terras, 27 m2, met 60 x 60 cm tegels. Tevens voor de oprit en het looppad naar de schuur abbystones, 30 m2, Verder eventueel de fundering maken voor tuinbakken in de toekomst

Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning

We willen graag onderhoudsvriendelijke tuinen en oprit. De voortuin is ongeveer 15 m2. Hier zouden we het liefst een 8-tal staptegels van 60 x 60 cm willen voor het raam langs, basalt 16-22 mm en dan wat siergras als beplanting. Een aantal opsluitbanden, zodat het basalt in de voortuin blijft en worteldoek eronder. De oprit zouden we graag willen doen met tegels van 20 x 30 x 6 cm. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 88 m2, 8 diep x 11 meter breed. De schutting is collectief geregeld. Hier willen we een terras bij de gevel en een pad naar het terras links achterin de tuin. Tegels 60 x 60 cm in totaal ongeveer 55 m2. Rechts achterin gras in totaal ongeveer 25 m2. Daarnaast een aantal verhoogde borders van 3 stapelblokken hoog. De afmetingen 1 x 2.5 meter, 2.5 x 2 meter en 1 x 4.5 meter. Er ligt aan een kabel van 15 meter in de tuin voor de verlichting. We willen graag verlichting aan de achtergevel, waar 2 lichtpunten zijn en 1 lichtpunt bij de voordeur en daarnaast verlichting in de tuin/schutting. De beplanting voor in de verhoogde borders en groenblijvende leibomen van minimaal 2 meter stamhoogte, ongeveer 5 stuks. Afhankelijk van de prijs willen wij nog een overkapping op het terras linksachter in de tuin van 5 meter breed x 3 meter diep. Allemaal in de kleurstelling grijs/antraciet.

Keramische tuintegels en klinkers leggen

Wij hebben een hoekwoning waarbij wij de achtertuin willen laten betegelen. De tuin is via een achterom bereikbaar. Het gaan om het laten leggen van 100 m2 terras. Hiervan willen wij 2/3 met keramische tuintegels 60 x 60 x 1.80 cm en 1/3 klinkers, oprit. De tuin word leeg opgeleverd. Nu 2/3 betontegels en 1/3 gras. Het gras wil ik daar waar verstandig is zelf omspitten en afvoeren.

Betonnen oprit en terras aanleggen/storten

Bij een nieuwbouwwoning willen wij graag van beton een oprit, vloer carport, vloer tuinhuis en terras laten storten. De totale oppervlakte zal ongeveer 160 m2 zijn.

Terrastegels vervangen door GeoCeramica tegels

Wij willen ons huidige terras van ongeveer 20 m² graag laten vervangen door GeoCeramica tegels van 60 x 60 cm. De oude terrastegels kan ik hergebruiken voor de oprit. Er is weinig zaagwerk vereist. Wij hebben al tegels gevonden die we mooi vinden maar de vakman mag er ook een aanbieding voor doen. We willen de klus hier even bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Terras aanleggen/vernieuwen in de achtertuin

Wij willen graag een terras aanleggen en daarmee de achtertuin vernieuwen. De tegels en de grond mogen worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via achterom, met een poort. Daarachter is een brede oprit. Een smalle shovel kan door de poort van ongeveer 90 cm. Graag aanvullen met grond en egaliseren. Daarna bestraten met donker grijze, 60 x 60 cm tegels. De tegels mogen worden geleverd door de uitvoerder. Kunt u komen kijken alvorens u een offerte opstelt?

Partners

Partners van Casius