Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Houten of directe omgeving.

836 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: stoep vervangen door klinkers, parkeerplaats laten bestraten, erf van boerderij bestraten, sierbestrating aan laten brengen, betonklinkers leggen op oprijlaan, twee tuinen straten, oprit bestraten, voor- en achtertuin bij een nieuwbouwwoning afgraven en bestraten, oprit aanleggen, twee opritten bestraten, tuintegels leveren en laten leggen, tegels leggen, bestrating opnieuw leggen, tuintegels leggen, twee terrassen leggen met betontegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Houten:

Trapleuning en balustrade van staal maken

Wij zouden graag een trapleuning van (zwart) staal laten monteren en daarnaast een balustrade van Aluminium (of een ander onderhoudsvrij materiaal) laten monteren op ons balkon (5 meter breed). Zou u daar een offerte voor kunnen opmaken inclusief een indicatie qua tijd?

Achtertuin bestraten

Leggen van bestrating 33 m2. Betreft een mix van tegels en klinkers (in onderling overleg aan te schaffen). Daarnaast een verhoogde rand van 8 meter a 20 cm hoog. Ter afscherming van een border. Of dat klinkers worden of bijvoorbeeld een rand is in overleg te bespreken. Inclusief afvoeren oude tegels en egaliseren. Het liefst dit najaar.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Graag willen we onze achtertuin, bestraat gedeelte, ophogen met ongeveer 5 cm en opnieuw laten bestraten met het huidige straatwerk. De totale oppervlakte is 10 x 4 meter achtertuin en 12 x 1,5 meter zijtuin. Dank voor een prijsopgave en indicatie van planning.

Oprit en terras van bestrating voorzien

Oprit terras is reeds keurig bestraat met sierbestrating en willen nu nieuwe beton tegels. Gaarne uw vierkante meter prijs.

Terrastegels zagen

Ik heb 12 terrastegels van 1.20 mtr lang en 40 cm breed. Ik wil deze graag over de lengte laten doorzagen, dus 1.20 mtr bij 20 cm Ze zijn 2 cm dik. Kunnen jullie dat en wat kost dat?

Bestrating- en terrasaanleg

Nieuwe terrassen en bestrating aanleggen. Ca. 100 m2, tegels graniet 80/80/3.

Terras opnieuw leggen met nieuwe tegels

Terras opnieuw laten bestraten. Het is ca 35 m2 en er liggen momenteel grindtegels in en koppelstones.

Straatwerk in de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. Dient hier en daar ook nog wat opgehoogd te worden. Tuin is 10 bij 5.75 meter. Tegels zij 60 x 60 cm. Het oude materiaal verwijder ik zelf.

Bestrating bij een nieuwbouwwoning aanleggen

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in juni of juli worden opgeleverd. Er is daar een voortuin van 230 x 500 cm en achtertuin van 650 x 565 cm, die wij grotendeels willen laten bestraten met grijze betontegels van 50 x 50 cm. We willen die betontegels eerst bij u bekijken/uitzoeken. Wij ontvangen graag uw offerte met daarin de volgende posten: het afgraven van de tuin en afvoeren van de aarde, het aanvoeren van zand en egaliseren van de tuin, het leveren en plaatsen van de tegels. Er bestaat een mogelijkheid dat we met alle buren gezamenlijk onze tuinen laten afgraven en daarna laten egaliseren.

Terrassen aan laten leggen

Het laten leggen van 2 terrassen in de achtertuin die zijn verbonden door een pad. Totale oppervlakte die gelegd moet worden is 42 m2. Op dit moment liggen er klinkers in de tuin, maar die kunnen we er zelf uithalen. Ik neem aan dat onder deze tegels al ophoogzand ligt. Is dit te hergebruiken? We willen graag donkere cementtegels in de tuin. De terrassen moeten recht (vierkant) worden met uitzondering van het terras achter in de tuin die heeft 1 schuine zijde. We hebben nog geen tegels uitgekozen, mochten jullie mooie en goedkope in voorraad hebben dan mag dit er ook bij op de offerte. Maat maakt niet heel erg veel uit, niet te klein in ieder geval.

Tegels leggen in de achtertuin

Ik wil tegels laten leggen in mijn achtertuin, dit is ongeveer 38 vierkante meter groot. De oude tegels verwijder ik zelf. Vervolgens zal het eventueel opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden en wil ik er keramische tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag mijn tuin ophogen en bestraten. De tuin is ongeveer 60 m2. Gras en vlonders eruit, natuursteen er in. Aantal borders door middel van halfhoge bakken.

Achtertuin ophogen en betegelen

Wij willen graag een achtertuin betegelen, met betontegels 40 x 60 of 50 x 50 cm. Er ligt al zand. Kan zijn dat er opgehoogd moet worden. Er moet geëgaliseerd worden. Het gaat om 40 of 45 m².

Fundament voor een tuinhuis maken

Wij zijn van plan een tuinhuis van hout te kopen met een kamer van 3 meter breed, dan een kast van 2 meter, dan alleen overkapping van 3 meter, dus totaal 8 meter breed en 3 meter diep. Onze tuingrond is van klei en de ligging is Houten Zuid (Vinex). Graag zouden we tegels leggen op het fundament. Graag een prijsindicatie waarvoor.

Afvoeren van oude bestrating

Wij laten printbeton storten in onze voor- en achtertuin en wij willen de oude bestrating laten afvoeren. Het gaat om ongeveer 90m2 stenen van 15x8x8. Betreft gemeente Houten. Graag prijsopgave t.b.v. : - ophalen en afvoeren - uit de tuin halen van de stenen en afvoeren

Tuin verlagen en opnieuw bestraten

Ik wil graag kleigrond verwijderen en afvoeren uit de achtertuin. de tuin is ongeveer 40 m2. daarna wil ik graag een terrasje aanleggen van ongeveer 12 m2 en gras leggen 28 m2. De tegels voor het terras hebben wij, het gras nog niet (maar dit kunnen wij zelf bestellen natuurlijk). Zand voor onder de tegels en aarde voor onder het gras is nog niet in ons bezit.

Verzakte sierbestrating opnieuw leggen

Een deel van de sierbestrating is verzakt. We zoeken een goedkope mogelijkheid tot egaliseren. De stenen tegen de woning en schuur liggen goed. Er is een gedeelte van 4 bij 5 meter wat verzakt is en aangepast moet worden.

Achtertuin herbestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten herbestraten. De tuin is ongeveer 6 x 13 meter. Tegen de gevel wil ik een terras van ongeveer 6 x 4 meter laten plaatsen, dan een pad naar achter van ongeveer 0,90 x 8 meter. De huidige stenen van 15 bij 10 cm wil ik hergebruiken. De tuin loopt naar beneden weg, dus moet er een rand komen langs het terras. Het terras dient opgehoogd te worden.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik zoek iemand voor onze achtertuin om deze opnieuw te bestraten. De tuin is verzakt ik denk dat er er wel 5 kuub zand bij moet. De tuin is 10 x 10 meter. De vakman moet de oude tegels verwijderen en afvoeren en de nieuwe tegels en zand aanleveren.

Tuin egaliseren en tegels leggen

Ik heb een klein achtertuintje, ben invalide en kan het dus niet bijhouden. Ik heb tegels gekregen van de buurvrouw, die wil ik laten leggen door u. Eerst moet het afgegraven worden, zand erop aanbrengen, egaliseren en dan de tegels leggen. Het zal ongeveer 5 bij 5 meter zijn, denk ik. Wat kost dat ongeveer of komt u eerst kijken?

Terrasrenovatie: terras renoveren

Graag ontvang ik een all in tarief voor de renovatie van een rechthoekig terras. De oude tegels dienen te worden afgevoerd, eventueel egaliseren en het leggen van nieuwe tegels. Het terras is ongeveer 16 m2 groot. De nieuwe tegels dienen door de vakman geleverd te worden en wij gaan uit van een tarief van € 30 per m2.

Voortuin betraten

Voortuin is 8 bij 4.5 meter, deze moet op een klein stukje na bestraat worden. Ook de oude steentjes verwijderen en afvoeren.

Tuin bestraten bij een nieuwbouw huis

Ik heb een tuin van 38 m2. Hiervan wil ik 26 m2 bestraat hebben. Het betreft een nieuwbouw huis waarvan de gehele tuin reeds voorzien is van zand. Ik hoor graag wat de kosten zijn van het leggen

Aanleg terras

In de tuin terras aanleggen van 6 x 10 meter. Levering van de stenen in overleg met het bedrijf. Wellicht ook wat zand aanvoeren/uitgraven/egaliseren.

Bestraten van 27 m2 tuin

Het betreft het bestraten van ongeveer 27 m2 tuin. - 7 a 8 m2 leggen met 7 x 7 cm stenen. - 20 m2 leggen met 60 x 60 stenen. Het zand en de stenen zijn reeds aanwezig, betreft dus alleen het leggen. Gaarne even van te voren komen kijken.