Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Houten of directe omgeving.

927 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, oprit realiseren bij een nieuwbouwwoning, verhoogd terras maken met traptreden,bloembakken, een terras aanleggen in een achtertuin, terras aanleggen op veengrond, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Houten:

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn tuin bijna volledig laten bestraten. De afmetingen van de tuin is 5,5 x 6 meter, met een gedeelde leeg voor extra beplanting en 2 planten bakken van 1 vierkante meter. Oude beplanting en tegels, verwijderen en afvoeren. (De oude tegels kunnen we zelf eventueel weghalen en afvoeren). In de tuin moet eerst gegraven worden en daarna met zand opgehoogd worden, geëgaliseerd worden en vervolgens de gewenste bestrating: Betontegels 60x60 cm geplaatst worden. De tuin is in te bereiken via de achterkant. De tuintegels kunnen we zelf aanschaffen, maar mogen ook door de stratenmaker geleverd worden.

Het opnieuw bestraten van oprit

Ik zoek een stratenmaker die een grote oprit opnieuw kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en het weer betegelen met nieuwe en grotere tegels. Waarschijnlijk dient de ondergrond te worden afgegraven en te worden opgehoogd met zand. Het betreft 70 m2. Het gaat om een oprit voor 2 woningen.

Dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen

Dakterras met balustrade en vlonder planken aanleggen. Het gaat om een oppervlakte van in totaal ongeveer 22 m2. De balustrade van gedeeltelijk glas en spijlen zal ongeveer 17 meter zijn.

Invalide-afrit maken

Bij ons appartementencomplex hebben wij bij de voordeur een invalide-afrit van de stoep naar het parkeerterrein. Bij de bergingsdeur willen wij eveneens een invalide-afrit naar het parkeerterrein laten plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Bestrating leggen in de achtertuin

Het laten leggen van beton tegels in de achtertuin. Grond moet eerst geëgaliseerd worden. Daarna ophoogzand daarna de tegels voor ongeveer 25 m2.

Oprijlaan veranderen naar grind

Het betreft een oprijlaan van ongeveer 20 x 3 meter. Er liggen nu straattegels met zand als ondergrond. De 30 bij 30 cm tegels dienen te worden verwijderd, juiste ondergrond er in en grind gestort. Graag zou ik een afspraak voor de offerte willen maken in de week van 6 mei.

Terrastegels vervangen

Wij hebben op dit moment grindtegels in de achtertuin en oprit. Wij willen deze vervangen door betontegels, van 60 x 60 cm. De achterkant is 45 m2 , en de oprit is 35 m2.

Terras vergroten

Ik wil mijn huidig terras laten vergroten door het aanleggen van rood bruine straat keien. De oppervlakte bedraagt zo'n 8m2.

Vernieuwen oprit

Het laten vernieuwen van de oprit met plek voor 2 auto's. (zie foto - Opschoon werkzaamheden: weghalen en afvoeren aanwezige tegels, betonnen watergoot, uitgraven en afvoeren split en gebroken puin - Bestrating aanbrengen en voegen: ongeveer 33 m2 Scoria Bricks, 5 stuks Hexaline goot zwart met rooster en eindplaat met zij uitloop. Looppad naast oprit naar voordeur ongeveer 6 keramische tegels 100x100

Garagepad laten vernieuwen

Totaal ongeveer 60 m2 garage pad vernieuwen van buren en van ons. Oude stenen eruit en ik denk halverwege 5 cm ophogen naar garage deur toe. Ietsje ophogen en nieuwe stenen erin. Maat ongeveer 30-20 cm lichtgrijs niet al te dure steen. 16-20 euro m2.

Nieuwe bestrating plaatsen

In voor- en achtertuin (ongeveer 50 m2) oude bestrating verwijderen en afvoeren (wij zijn ook bereid dit zelf te doen, ligt aan de prijs). Nieuwe grote tegels plaatsen en achter 2 plantenbakken maken van stapelblokken en voor een rand maken van stapelblokken. Grondspots voor en achter in de bestrating aanleggen. Ik zou graag in januari of februari met de tuinklus willen beginnen.

Achtertuin aanleggen

De achtertuin moet vernieuwd worden. Wij zullen de tuin voorbereid leeghalen zodat er geëgaliseerd kan worden. De tegels zullen wij zelf verzorgen. De oppervlakte van de tuin is totaal 70 m2 inclusief schuur. Er zal ongeveer 60 m2 bestraat moeten worden. Verder denken wij nog aan verhoogde borders. Hier ontvangen wij graag advies over. De achtertuin is goed bereikbaar.

Composiet terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft aanleggen van een vlonderterras met glad geschaafde bankirai planken of eventueel composiet planken als vervanging van huidige hardhouten vlonder. Misschien moet bestaande vlonderfundering (deels) worden aangepast. Afmeting terras is circa 480 x 370 cm. Er is een achterom.

Voor- en achtertuin bestraten

Wij willen keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm halfsteensverband laten leggen. Wij hebben dezelfde tegels voor onze voortuin als achtertuin. Onze voortuin (ongeveer 42 m2) is omringt met een schutting. De voortuin is al na de bouw uitgegraven, waardoor hier momenteel al zand ligt. Wij willen hier tevens twee verhoogde plantenbakken laten plaatsen. Onze achtertuin betreft een terras (ongeveer 13 m2). Onze tegels zijn net geleverd, waardoor het fijn zou zijn als er op korte termijn kan worden begonnen met het bestraten.

Tuin met bestrating laten maken

Ik wil graag mijn tuin overnieuw aanleggen over nieuwe wij hebben tuin wij wonen in hoek huis voortuin & zijkant van tuin & achter tuin ik haal meer stenen voor achtertuin graag cup zand voor tuin regelen maken

Terras aanleggen

Terras 28m2 met tegels van 50x50 Geen hoogte verschillen.

Voortuin bestraten

Mijn voortuin opnieuw bestraten, tuin haal ik zelf leeg. Het gaat om de afmeting van 3 x 5.5 meter waarbij ik dit wil laten bestraten met tegels van 60 x 30 cm (zwart/grijs). Daarnaast wil ik ook een betonnen plantenbak laten plaatsen. De materialen mogen door de vakman geleverd worden.

Tegels herplaatsen

Bestaande 50 x 50 cm tegels herplaatsen over 60 m2. Tegels zijn er reeds uitgehaald, ophoogzand is voldoende aanwezig.

Terras aanleggen

40 x 80 x 6 cm tegels (al in bestelling) leggen. Afval wegwerken (gras en aarde) 2,40 x 4 meter en aarde diepte ongeveer 15 cm. Dit kan gevuld worden met het overige zand wat overblijft. Bestaande tegels (3,5 cm dik) worden 8 april opgehaald. Tuin moet 1,5 cm lager. Bestrating over 15 meter bij 4 meter. 17 tegels moeten door midden worden gezaagd en een paar over de lengte. Afloop van huis tot poort (15 meter) is 5 a 6 cm. Tuin heeft een achterom.

Bestraten van de tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tuin kan bestraten. De tuin heeft een afmeting van ongeveer 48 m2 en moet bestraat worden met waaltjes (zie foto) en 10 tegels van 60 x 60 cm. Wij zorgen er voor dat op het moment van bestraten de gele tegels en spanbanden die er nu liggen verwijderd zijn en de nieuwe tegels/stenen klaar liggen, onder de tegels ligt al zand (zo'n 10 á 20 cm), ik verwacht dat dit voldoende is om opnieuw te bestraten, mocht dit niet zo zijn, dan graag de prijs van het aanvullen van het zand in de prijs opnemen. Een paar dingen om rekening mee te houden: - Er zitten 2 putjes die moeten blijven, deze zitten aan de huis kant. - De randen willen we afgewerkt hebben met verticale waaltjes, zie voorbeeld foto - Er moet onder de waaltjes een parasolvoet ingegvraven worden - op 2 plekken moet onder de bestrating een buisje ingegraven worden voor de automatische besproeing - Het stukje bij de kliko's ligt nu hoger dan de rest van de tuin, deze verhoging willen we er uit hebben - tuin kan niet makkelijk met de auto bereikt worden, het is nodig om via een achterom te lopen (+/- 50m) Het werk moet ergens vanaf half april / mei uitgevoerd worden (zeker niet eerder).

Voortuin egaliseren en opnieuw bestraten

De tegels van de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal alles moeten worden geëgaliseerd en opnieuw betegeld. De tuin is ongeveer 5 bij 3.50 meter groot.

60x60 tuintegels laten aanleggen

Graag willen we een idee hebben wet de kosten ongeveer zijn voor onze achtertuin deze is 7500mm breed en loopt in een punt af de diepte is 9000mm bij de foto heb ik de tuin de tegels zitten we nog is

Tuin bestraten

Wij zijn verhuisd naar een nieuwbouwwoning en in de tuin ligt nu nog bouwgbouwgrond/klei. De tuin is ongeveer 40 m2. Wat kost het om deze tuin voor 30 m2 te betegelen met koppelstones? En als we de tuin 10-15 cm laten uitgraven en afvoeren in plaats van zelf doen, wat zou dat kosten?

Trapleuning en balustrade van staal maken

Wij zouden graag een trapleuning van (zwart) staal laten monteren en daarnaast een balustrade van Aluminium (of een ander onderhoudsvrij materiaal) laten monteren op ons balkon (5 meter breed). Zou u daar een offerte voor kunnen opmaken inclusief een indicatie qua tijd?

Achtertuin bestraten

Leggen van bestrating 33 m2. Betreft een mix van tegels en klinkers (in onderling overleg aan te schaffen). Daarnaast een verhoogde rand van 8 meter a 20 cm hoog. Ter afscherming van een border. Of dat klinkers worden of bijvoorbeeld een rand is in overleg te bespreken. Inclusief afvoeren oude tegels en egaliseren. Het liefst dit najaar.