Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Driebergen Rijsenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Driebergen Rijsenburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Driebergen Rijsenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Driebergen Rijsenburg of directe omgeving.

323 klanten uit Driebergen Rijsenburg bevelen een bij Casius in Driebergen Rijsenburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Driebergen Rijsenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen, oprit/voortuin bestraten, voor- en achtertuintje bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Driebergen Rijsenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Driebergen Rijsenburg:

Terras opnieuw voegen en muurtje van Waaltjes 'liften'

In onze achtertuin (Driebergen-Rijsenburg) ligt een terras met (vietnamese) dikke terrastegels van 30x30 cm. In totaal 45 m2. Zie de foto's. De tegels zijn destijds gelegd met een vrij ruime voeg (circa 1 cm) van vrij zacht materiaal. In de loop der jaren is de voeg er bij de voorjaarsschoonmaak uit verdwenen. Het terras ligt goed vlak, afschot is goed. Behoudens het verlaagde vierkante deel (zie verder in deze mail). Wij willen graag dat het terras opnieuw wordt gelegd, maar ditmaal met een hele harde voeg, zo veel mogelijk in de kleur van de tegel. Het zou ideaal zijn wanneer we met een hoge druk spuit het terras in het voorjaar schoon kunnen spuiten zonder dat de voegen verdwijnen. En het zou ideaal zijn wanneer er geen onkruid door de voegen komt. Onderhoudsvrij dus. Wat is hiervoor nodig? Er is een probleem bij het verlaagde deel van 13 m2. Het muurtje met gemetselde waaltjes dat daar om het terras ligt is op de helft gebroken. Dit is waarschijnlijk destijds (circa 15 jaar geleden) gekomen omdat de grond nog niet goed was ingeklinkt. Inmiddels is dat natuurlijk wel zo, maar daarmee is de achterste helft van het terras dus wel gebroken. We willen dit graag herstellen door het muurtje te 'liften' en de breuklijn opnieuw te voegen. Graag horen we of dit mogelijk is en wat er nodig is om opnieuw verzakken te voorkomen. Tenslotte willen we de waaltjes die als afbakening langs de terassen liggen (ook een traptrede naar beneden) opnieuw in laten voegen. Ook hier is destijds een vrij zachte mortel gebruikt die er in de loop der jaren is verdwenen. Graag offerte (of langs komen om het te zien) voor: 1. Het opnieuw voegen van het terras met 30x30 tegels (vietnamese hardsteen) 2. Het 'liften' en borgen van het muurtje met waaltjes. 3. Het invoegen van de waaltjes. Graag opsplitsing in uren maal prijs en materiaal, per onderwerp (1, 2, 3). Inclusief BTW en eventuele andere kosten. Vaste prijs. Schoon opleveren (zonder cementsluier). Uitvoering vroeg in het voorjaar, bij

Langwerpige oprit aanleggen

Het betreft de oprit, langwerpig, circa 20 x 4 meter. Hier moet grind of iets vergelijkbaars en tegels op komen te liggen. Ophogen en egaliseren van de oprit is nodig. De tegels mogen overigens ook wat donkerder zijn.

Stratenmaker gezocht

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die een tuin kan bestraten (eventueel ook grind) en ook handig genoeg is om een eventueel een schutting en tuinhekken te plaatsen. Het betreft de tuin van een huurwoning. Het kan dus helaas dus geen kunstwerk worden met sierbestrating. Het moet een praktische en voordelige tuin worden. En net als iedereen: Gezien de staat van de tuin en de arme buren die het moeten aanzien, zou het fijn zijn als het op korte termijn kan. Vind bijgevoegd een globale tekening met ongeveer maten om een indruk te krijgen. Verre van volledig natuurlijk. En ook foto's zodat u een beetje een indruk heeft. Ik hoor graag!

Bestrating in de tuin aan laten leggen

Er dient te worden bestraat ten behoeve van de ondergrond en omloop rondom een nieuwe Whirlpool. Het gras wat er nu ligt is deels verzakt, dus zand erin, egaliseren en verdichten hard nodig. Het zal gaan om een deel van 5 bij 5 meter. Onder de whirlpool kunnen simpele tegels gelegd worden en daarom heen mogen er mooiere tegels gelegd worden. Het gras dient te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.

Cobblestones en grindtegels aanbrengen

Graag een prijsopgave van afvoer 88 grindtegels 40x60 en het leggen van 22 m2 10x10 cobblestones, al aanwezig. Rechttoe-rechtaan, geen ingewikkelde dingen

Ontwerp en bestraten oprit

Ik wil mijn oprit van +/- 40 m2, waar nu grind op ligt, wat verhogen en laten bestraten. De bestrating eventueel in combinatie met het grind. Het overgebleven grind kan worden afgevoerd. We hebben nog geen ontwerp dus zouden graag van u wat ideeën horen. Het gaat om het maken van een ontwerp en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Opknapwerk van ons bestaande terras

Er zijn 2 kuilen in het waalstenen terras opgetreden (24 duims). Dit moet hersteld worden, terras opnieuw leggen met huidige stenen. Terras van 15 a 20 m2.

Achtertuin opnieuw bestraten 45 m2

Achtertuin: 10 x 4,5 m2 = 45 m2 Gedeeltelijk bestraat met oude vierkante standaard tegels van 30 x 30. Gedeeltelijk beplant de buitenring. Wens: tuin nu geheel opnieuw en helemaal bestraten (oppervlakte tussen de 35 en 40 m2). Tegels en zand worden door ons besteld en aangeleverd.

Bestrating in tuin (minder dan 10 m2)

Voor het tuinhuisje moet de bestrating opnieuw gelegd worden. Het is ongeveer 3-4 meter bij ongeveer 2 meter. Er staat ook een boom, en daarnaast komt de bestrating, 60x60 tegels. En ook koppelstones en klinkers. Materialen zijn al aanwezig.

Grindtegels leggen voor een terras. ...

Grindtegels leggen voor een terras. Tegels reeds aanwezig.

bestraten van 2 terassen en paden. Evt. ...

bestraten van 2 terassen en paden. Evt. andere werkzaamheden in renovatie tuin (afh. van prijs) als egaliseren grond, verwijderen kiezels, graven vijver