Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in De Meern of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, onderheid terras egaliseren en betegelen, leggen van nieuwe vloer op dakterras, tegelwerk, oprit afgraven en betegelen, bestraten van een nieuw dakterras, aanleggen oprit, bestaande tuin ophogen, sierbestrating leggen in een voor- en achtertuin, bestrating en parkeerplaatsen leggen, terras aanleggen, oprit auto herbestrating, het renoveren van de oprit, grind wassen, tegels afvoeren en aanvullen, bestrating in de voor- en achtertuin realiseren, vloer voor tuinoverkapping realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in De Meern:

Het verbreden van een inrit

het gaat om het verbreden van de inrit op gemeentegrond van 4 meter naar 6 meter. Dus stoep verwijderen, gras vewijderen, oprijstenen plaatsen, stoeptegels plaatsen (6 rijen over de genoemde 2 meter breedte). Dit alles zodanig dat de Gemeente Utrecht akkoord is met uitvoering. Ik heb al een vergunning en een offerte van een aannemer via de gemeente maar die aannemer zou ik liever niet willen (met name ervaring met zeer grote projecten en daarom denk ik veel te duur). Als bijlage de tekening die ik voor de gemeente gemaakt heb.

Aanhalen terrassen

Wij willen op 4 plekken het terras aanhelen. Tevens moet er een stuk bestrating aflopen naar het gras ipv naar huis.

Oprit aanleggen met betonklinkers

De oprit van ongeveer 35 m2 is nu voorzien van steenslag. Graag laat ik deze bestraten met betonklinkers.Er zal een auto op geparkeerd gaan worden.

Mandelige poort ophogen

Ophogen van een mandelige poort waar 11 verschillende woningen op aansluiten met de achtertuin. Het gaat om een poort van circa 85 m2 oppervlak aangelegd met 30 x 30 cm tegels. In de poort zijn verder aanwezig 3 HWA putten en 1 inspectieput/doorspoelput (niet zeker wat het is). Tegels hergebruiken als dit voordeliger is, op enkele plekken zijn tegels kapot en moeten vervangen worden. Gemiddeld gaat het om ongeveer 20 cm ophogen. Lastigheid is dat de tuinen verschillende hoogtes hebben (sommige hebben recent de tuin opgehoogd). Een nieuw niveau bepalen in overleg is van belang. In de vrijblijvende offerte zie ik naast de totalen ook graag de gehanteerde eenheidsprijs (bijvoorbeeld per m3 ophoog/straatzand). Offerte zal afgestemd moeten worden met de eigenaren van alle 11 woningen alvorens er opdracht gegeven kan worden.

Oprijpad bestraten

Oprijpad bestraten met oude waaltjes en gewassen grindtegels. Ongeveer 50 m2. Momenteel liggen er alleen gewassen grindtegels in

Oprit laten herbestraten

Oprit 3 meter x 14 meter herbestraten. Twee stroken van gewassen grindtegels 60 x 40 cm over de lengte van 14 meter, een strook in de midden van 80 cm met Waaltjes en twee stroken aan de zijkant van 45 a 50 cm met Waaltjes. Dit zij oude Waaltjes dus van verschillende afmetingen.

Keramische tegels leggen in achtertuin

Tegels zijn 80 x 40 x 3 cm. Betreft 48 m3 zand en de tegels zijn aanwezig. Er ligt genoeg zand. Tegels dienen in een gestabiliseerd zandbed gelegd te worden. Tuin kan via de garage bereikt worden.

Sierbestrating leggen en pergola plaatsen

In de achtertuin sierbestrating voor zo’n 8 m2 waar nu zand ligt. We hebben het gras weggehaald en zand gestort. Stenen zijn aanwezig. Als mogelijk ook een pergola plaatsen van 3 palen. De grond is al ‘los’ gemaakt.

Tegels leggen in achtertuin

Tegels leggen in de achtertuin. 2 recht toe recht aan. Een keer een rechthoek van 3.50 x 1.90 en een rechthoek van 2.30 x 2.60 meter betontegels heb ik al aangeschaft. Banden en zand moeten er nog komen, Dit wil ik aan de vakman over laten.

Stukje tuin bestraten

Klein stukje van 3. 20x2. 10. Tuin goed te bereiken achterom. Ligt nu nog gras. Tegen een schuur aan. Regenwater moet niet schuur inlopen. Type steen waaltjes idee, hoeft niet origineel te zijn. Vergelijkbaar is prima.

Terras aanleggen

Een terras van 8 m2 aanleggen met houten planken. De achtertuin heeft een achterom en is goed toegankelijk.

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een terras aan de waterkant. Ca. 7 meter breed en ca. 3 meter diep. Hier liggen nu tegels. Wij zouden graag composiet neer laten leggen. Terras is alleen toegangkelijk vanuit het huis zelf. Onder de tegels ligt zand. Graag contact via email.

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen onze tuin opnieuw bestraten echter is er de afgelopen jaren (16) flink wat verzakt. Het gaat om ongeveer 50 m2 en wellicht de voortuin van 15m2 onze achterom of tuin zou met een verrijker bereikbaar kunnen zijn. Tevens ligt er nog een looppad. Kan hier overheen getegeld worden. De tegels bestellen we zelf. Ik ben vooral benieuwd naar de kosten voor zand en ophogen. Ik hoor graag van u. Mvg Stephan

Ondergrond voor schuur bestraten

Wij gaan een schuur van 500 x 400 cm neerzetten en daaronder en omheen willen we bestrating/fundering. Als fundering willen we van die soort van stoepbanden waar de schuur op komt en daarbinnen en voor en 1 zijkant eromheen bestrating. Er staat nu wel een heg op de erfscheiding die verwijderd moet worden. Uiteraard willen we de schuur iets hoger hebben dan de rest van de tuin, zodat het water daar niet blijft staan.

Achtertuin betegelen

De achtertuin moet worden voorzien van nieuwe tegels. Ik zorg ervoor dat er voldoende zand aanwezig is. Er bevinden zich 2 borders in de tuin. Er moet een goede afwatering zijn, met eventueel een aansluiting die gemaakt moet worden op een bestaande regenpijp. Er zullen wat tegels gekipt/geslepen moeten worden. De tegels hebben een maat van 60 x 30 x 4 cm. De tegels worden op 2 mei geleverd. Het zal in verband met mijn vakantie het beste uit komen op 3 mei. De oude tegels verwijder ik zelf.

Tegels zetten in de achtertuin

Ik heb een beste lelijke achtertuin. Ik zou graag al die tegels eruit willen en hier nieuwe, bijvoorbeeld natuurtegels, willen laten plaatsen. Mijn vraag is wat mij dat het zou gaan kosten. Ik denk dat mijn tuin ongeveer 9 × 6 m is. Ik heb even een foto van mijn achtertuin bijgevoegd. Ik hoor graag.

Tuin opnieuw betegelen

Het opnieuw betegelen van onze achtertuin met 60 x 60 x 4 beton tegels zonder facet. We gaan zelf de oude tegels weghalen en afvoeren. Er ligt natuurlijk nog zand maar we denken wel dat er meer zand nodig zal zijn om alles te egaliseren. De tuin is 55 m2. Graag offerte met totale kosten (incl. BTW). De nieuwe tegels zijn al aangeschaft.

Terras betegelen

Ik wil mijn terras opnieuw laten betegelen. De oude bestrating haal ik zelf weg. De afmetingen van terras zijn L 4,5 en B 3,20 meter. Graag hoor ik van u als dit mogelijk is, en wat het mij gaat kosten. Nieuwe tegels moet ik nog kopen, maar worden waarschijnlijk grotere tegels. Het zal iets opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Terras bestraten

Het verwijderen van de oude bestrating, circa 14,3 m2. Dat deel is deel II op bijgaande tekening. Zandpakket aanvullen en ophogen deel I + II op bijgaande tekening, circa 2,5 m3 zand. Daarna het zandpakket trillen. De stoepbanden opnieuw plaatsen en de stenen/het straatwerk leggen. Dat is ongeveer 24 m2. De stenen dienen door u geleverd te worden.

Tuin met sierbestrating bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor 68 m2 bestrating met 30 x 40 cm tegels en 12 m2 60 x 60 cm. Er dient 4 m2 zand aangevoerd moeten worden en 6 m3 afvoer via een container.

Terras met betontegels aanleggen

Het gaat om een stuk terras tegen het huis aan en een stuk achterin de tuin. We zouden graag wat grotere (waarschijnlijk beton)tegels willen gebruiken in antraciet kleur. Maten van terras bij huis (moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden 5.20m x 2,50 m x 0,15 m (LxBxH) Achter in de tuin willen we een L-vormig stuk betegelen met een oppervlakte van ongeveer 11 m2 Graag zouden wij een schatting ontvangen van de verwachte kosten. We begrijpen dat dit bedrag niet een vast bedrag is maar we willen een schatting hebben voordat we mensen uitnodigen om een precieze offerte te geven. (We werken beide voltijd en hebben dus weinig tijd hiervoor) Mocht het handig zijn om foto's te zien dan hoor ik het graag. Ik heb foto's met maten erbij

Geschuinde trottoirband in bestaand trottoir plaatsen

Goededag, voor het nieuwe pand van moet een aanpassing gedaan worden aan het huidige trottoir, gemeente grond Over een lengte van ongeveer 4.2 meter, 14 stoeptegels, moet de trottoirband aangepast worden. De huidige situatie is een normale trottoirband, dit moet een geschuinde trottoirband worden zodat auto's gemakkelijker de showroom uit kunnen rijden op dat punt. In de bijlage zit een foto van de huidige situatie, over de breedte van de al bestaande stenenstrook die nu door het gras loopt moet deze aanpassing plaatsvinden. Vergunningsaanvraag: kan dit ook door jullie gedaan worden of moeten wij hier zelf voor zorgen? Contact bij voorkeur via e-mail.

Oprit herstraten

Herstraten van de oprit van circa 40 m². Met de bestaande stenen. Het moet eerst wat opgehoogd worden.

Achtertuin bestraten met bestrating

Wij willen in onze achtertuin 30m2 recht toe recht aan laten bestraten. Aan welk bedrag moet ik denken voor het bestraten? Ik ga zelf tegels van 20 x 30 kopen.

Bestrating leggen in voortuin

Het betreft het bestraten van de voortuin. Deze is ongeveer 18 m2 groot en de oude stenen kunnen gebruikt worden.