Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor renovatie grindpad:

Renovatie grindpad

Ik wil graag het grind in de achtertuin en het looppad in de voortuin laten renoveren. Het gaat om ca. 50 m2. Daarnaast zouden we graag een paar tuinpaden van klinkers gedeeltelijk opnieuw laten leggen omdat het in de loop van de tijd wat verzakt is.
Onze klant uit De Bilt (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie grindpad uit heel Nederland:

Renovatie grindpad/oprit

Met mijn buren deel ik een grind oprit naar garages achter het huis, totaal ongeveer 80 m2. Het pad is aan renovatie toe, zie foto's. Het oude materiaal zou verwijderd moeten worden. We willen wel graag weer een grindpad dat geschikt moet zijn om er met een auto overheen te rijden. Benieuwd naar jullie offerte!

Tuin helemaal renoveren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat renovatie van onze tuin kost. Totale tuinoppervlakte circa 200 m2. - hoekwoning - twee terrassen liggen er nu met siertegels - totaal zo'n 48 m2 - twee borders met planten waarvan circa 4 te vervangen - grindpad langs de woning - de rest is gras maar meer mos De gehele tuin wordt omringd door coniferen, die kunnen blijven staan. Graag eerste een grove indicatie.

Grindpad renovatie

Het betreft een grindpad van 50 bij 4 meter. Graag laat ik deze uitvlakken, uitvullen met fijngebroken puin, aantrillen en voorzien van een nieuwe grindlaag van plusminus 5 cm.