Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in De Bilt of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken, stoeptegels extra leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in De Bilt:

Sierbestrating aanleggen

Het verwijderen en afvoeren van bestaande bestrating en overtollig grond Leveren en verwerken van zand Bestraten terras: 70m2 tegels van 80x40 cm Bestraten pad: 50 m2 stenen van 30x20 cm

Renovatie grindpad

Ik wil graag het grind in de achtertuin en het looppad in de voortuin laten renoveren. Het gaat om ca. 50 m2. Daarnaast zouden we graag een paar tuinpaden van klinkers gedeeltelijk opnieuw laten leggen omdat het in de loop van de tijd wat verzakt is.

Herbestrating met bestaande tegel oprit

Ik wil mijn oprit laten herbestraten. De breedte is 2 m lengte is 25 meter. Het liefst wil ik graag grijze tegels, de huidige tegels moeten eerst worden weggehaald en afgevoerd.

Aanleg van een terras

Ik zoek een vakman die bij mij een terras van ongeveer 10 m² kan leggen met tegels van 60 x 60 cm. Er moet zand worden aangebracht en opsluitbanden geplaatst. Ik zal de voorbereiding zo veel mogelijk zelf doen. Ik wil de levering en uitvoering even met u afstemmen en ontvang graag uw offerteprijs.

Dakterras laten betegelen

Ik wil graag mijn dak laten betegelen. De opp is ongeveer 5x8m2. Ik zou graag de prijs willen weten van de goedkoopste optie. Met groet.

Terras met bestrating vergroten en uitbreiden

Het terras achter het huis moet worden verbreed met ongeveer 1.50 x 4.50 meter. De tuin is deels bestraat met straatstenen die kunnen worden verplaatst en hergebruikt. Herstelwerkzaamheden bestaand terras nodig.

Bestrating in achtertuin vervangen

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 66 m² graag laten bestraten met nieuwe tegels van 30 x 30 cm. Er liggen nu oude tegels in en er is een grote L-vormige bloembak. Dat moet er allemaal uit. Ik kan zelf via mijn werk zorgen voor ophoogzand. Ik ontvang graag een offerte in posten, zodat ik kan besluiten of ik het leeghalen van de tuin zelf ga verzorgen. Er is hier een achterom en via mijn schuur is er toegang tot de tuin.

Renovatie grindpad/oprit

Met mijn buren deel ik een grind oprit naar garages achter het huis, totaal ongeveer 80 m2. Het pad is aan renovatie toe, zie foto's. Het oude materiaal zou verwijderd moeten worden. We willen wel graag weer een grindpad dat geschikt moet zijn om er met een auto overheen te rijden. Benieuwd naar jullie offerte!

Voortuin met gebakken klinkers bestraten

Binnenkort willen wij onze voortuin een opknapbeurt laten geven en grotendeels laten bestraten met klinkers. Graag zouden wij van u daarvoor een offerte willen ontvangen. Lengte voortuin: ongeveer 9 meter. Breedte voortuin: ongeveer 5,7 meter. In principe willen wij er zelf voor proberen te zorgen dat planten, bomen en bestrating die er nu ligt, eruit gehaald zijn, maar als het niet te veel kost dit eventueel door u laten doen. Situatie (zie tekening): aan de voorzijde staan een conifeer en enkele struiken.

Vervanging betontegels

Graag willen wij de betontegels door een tweekleurig stoeptegeltje vervangen, op sommige stukjes ligt er alleen wat aarde met plantjes maar die halen we eruit om dat ook te bestraten het is ongeveer 35 m2. Tegel zal ik zelf aanleveren. Ook nog een randje om het huis, van ongeveer 15 m2. Zand wordt ook door ons geregeld.

Mijn balkon moet opgeknapt worden, ik ...

Mijn balkon moet opgeknapt worden, ik denk met houten vlonders en wat bloembakken. Het moet onderhoudsvrij worden. Ik wil graag advies en een offerte ontvangen. Afmeting 2 x 4,5 m. Ik heb geen idee wat ik er mee aan moet.