Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vlonder terrassen realiseren:

Vlonder terrassen realiseren

Ik wil 2 terrassen van vlonder planken laten maken. Samen is het ongeveer 30 m². Ik wil een terras aan de zijkant van het huis en een aan de voorkant (niet aan elkaar), er is heel makkelijk bij te komen. De grond is kaal en er hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden.
Onze klant uit Cothen (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonder terrassen realiseren uit heel Nederland:

Vlonders leggen

Totale oppervlakte terras/vlonder is ongeveer 36 m2. Ik wil een terras/vlonder achter de aanbouw met afmeting is 4 m x 5 à 6 m en een vlonder /terras naast de aanbouw met afm. 4 m x 4 m. Deze 2 terrassen/vlonders moeten met elkaar in verbinding staan. De vlonder/terras moet op dezelfde hoogte komen als de bestaande bouw , dat is ongeveer 40 à 50 cm hoogte. Welke vlakken wil je laten betegelen? Andere, namelijk: Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Terras en tuin ophogen

Omdat er nieuwe schuttingen zijn geplaatst en onze buren hun tuin hebben opgehoogd en betegeld, blijkt ons terras van circa 2,5 x 5 meter ongeveer 10 centimeter te laag te liggen. Ook het pad van het huis naar dat terras zou dan moeten worden opgehoogd (en daardoor ook de borderranden). De tuin heeft een totale oppervlakte van 5 x ongeveer 14 meter, waarin 2 terrassen. Een 3x5 vlonder en dus die van 2,5x5 meter. Misschien is het een idee om iemand te laten kijken en ons advies hierover te geven.

Tuin aanleggen nieuwbouw

Aanleggen van een nieuwbouw tuin van 14 m lang en 5,4 m breed. Twee terrassen van +/- 21 m2 p st Houten vlonder voor twee lig stoelen. Houten tuinpad, een waterval o.i.d. met een verhoging voor een budhha. +/- 20 m2 beplanting in lage bakken en 1 hogere. +/- 5 m2 opgevuld met pebles/ kiezels en verlichting verdeeld over de tuin.

Aanleggen van damwand en twee houten terrassen bij het water

In onze nieuwe tuin in mei/juni 2 houten vlonders aangelegd worden. Zie bijlage voor een situatie schets en hieronder vermelde extra informatie: - Hoogte verschil op te vangen 1,2 meter hoog incl. Damwand - Beide vlonders dient een trap ingemaakt te worden om hoogte verschil op te vangen als in bijlage aangegeven - Afwerking van de vlonder planken liefst in dit houtsoort -mukulungu-25x145mm/ glad afgewerkt - Afmetingen zijn 4 x 3,5/4,00 meter voor terras links en voor rechts 1,5 x 2,00 meter waar de opstap naar de boot is - Prijs graag inclusief het uitgraven van deze gedeeltes, het loopt nu al schuin naar de kade maar vooral voor de bak van 4 x 4 zou nog wat weggehaald moeten worden Wij zijn erg benieuwd naar een gerichte schatting/offerte voor deze werkzaamheden die in mei/juni uitgevoerd dienen te worden. Plaats is Blaricum.

Vlonderterras plaatsen

Ik wil 2 x een vlonder appartement-terras plaatsen. Deze zijn precies gelijk qua vorm en grootte, van ongeveer 3,5 x 7,5 meter, in totaal ongeveer 52,5 m2, 1 terras op de 8e verdieping en 1 terras op de 9e verdieping, beide terrassen behoren tot dezelfde woning Terrassen zijn voorzien van volledig uitgewaterd paste betonnen afwerkvloeren, waar we graag een (hard) houten of composiet afwerking op willen. In onze vorige woning hadden we een in kleur gebeitst Douglas vlonder terras en dat is ons ook prima bevallen, dus dat is ook een mogelijkheid. Gezien de afwerkhoogte mag de hoogte van de nieuw te leggen bekleding maar beperkt zijn, maximaal 2 x dikte van een reguliere vlonderplank. We hebben voorkeur voor blinde bevestiging van de vlonder delen, alhoewel niet blinde bevestiging niet uitgesloten is. We zouden graag nog advies willen over de beste materiaal en keuze van bevestiging, blind of zichtbaar.

Gehele tuinrenovatie

Wij willen een volledige tuinrenovatie met terrassen, 'iets' voor onder het zwembad (kunstgras of vlonder). Dit moet onderhoudsvrij zijn. De tuin is 150 m2. Ik heb nu een terras van 5,5 bij 3,5 meter en nog een van 4,5 bij 3 meter. De tuin loopt in een L-vorm en ik heb allemaal Waaltjes en borders en deze wil ik weg hebben. Ik wil graag alles met steen en plantenbakken.

Tuin herinrichten

Het gaat om een tuin op het zuiden van 72 vierkante meter (4,5 x 16 meter diep) met een kleine aanlegsteiger. In opdracht graag een eenvoudig ontwerp van 2 terrassen: 1 van 18 vierkante meter met een overkapping aan het huis inclusief opstapelplek voor de houtblokken en 1 van 10 vierkante meter tot halverwege. Verder gras (ongeveer 30 vierkante meter) met enkele looptegels. Tevens het plaatsen van een (appel)boompje en het vervangen of renoveren van de steiger/vlonder van ongeveer 16 vierkante meter. Daarnaast 2 ruime tuinkasten en een BBQ/tuinhaard. Tot slot: Beplanting! Hoe meer u als vakman kan regelen hoe beter het is, inclusief afvoer van materiaal. Ik heb geen achterom, dus even bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tuin renoveren

Tuin is 120 m2. Wens: Terrassen aanleggen (er is hoogteverschil, moet ook opgehoogd worden), bestraten, perkjes aanleggen en eventueel een vlonder/stijger maken (rondom de tuin ligt water). Met zo goedkoop mogelijke materialen. Het is nu een oerwoud, er moet gekeken worden welke begroeiing weg kan en wat we willen houden. En dat zouden we zelf willen doen, tenzij de prijs meevalt. We willen weten wat het op zijn goedkoopst zou kunnen zijn. Graag apart een offerte voor: de houten beschoeiing moet vernieuwd worden. Het is een hoekhuis, met tuin aan twee zijden. De totale lengte van de kade is 30 meter. Het is denk ik maximaal 50 cm hoog. Er is een achterom. Alleen is er een doorrijhoogte van 2. 1 m om daar te komen. Ik zou graag zo snel mogelijk een indicatieprijs willen ontvangen.

Aanleggen van de achtertuin

Wij willen de achtertuin bij onze tussenwoning volgens een ontwerpplan laten aanleggen. We willen een andere schutting, overkapping, een houten schuur, 2 terrassen en een stukje grasveld. Het terras bij de achtergevel moet ongeveer 30 cm worden opgehoogd. We willen daar betontegels van 60 x 60 x 4 cm laten leggen. Op het achterste terras willen wij graag een vlonder. Wij kunnen u ons tuinontwerp met alle maten en ideeën toesturen en ontvangen daarna graag uw opmerkingen en offerte.

Composiet vlonder terrassen aanleggen

Twee composiet vlonderterrassen aanleggen. Afmetingen van de terrassen zijn 4*6m en 3*4m. Het mag geplaatst worden op bestaande bestrating. Daarnaast het opnieuw bestraten van +/- 100m2 bestrating (combinatie van gebakken klinkers en chinees hardsteen van 60*60cm..