Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit leggen:

Oprit leggen

Voortuin voorzien klinkers 60 m2 minimaal 8 cm dik geschikt voor bedrijfsbus 3200 kg staat telkens op dezelfde plek Materiaal mag ook worden geleverd liefst gebruikt
Onze klant uit Bunschoten Spakenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit leggen uit heel Nederland:

Oprit laten bestraten

het laten leggen van de oprit incl.bestrating ongeveer 65 m2

Oprit + terras bestraten

Graag laat ik de oprit en tuin van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning bestraten. Oprit: ongeveer 30 m2. Betonklinker + betonbandjes. 2 terrassen van totaal ongeveer 57 m2. Keramische tegel van 75x75x2 cm. Ik heb een partij die zorgt dat huidige grond wordt weggehaald en voor de oprit gebroken puin en worteldoek plaatst. Het gaat dus alleen om het leggen. Eind augustus zou ik graag willen beginnen.

Sierbestrating leggen

Oprit bestraten met Waaltjes en een stukje tuinpad. Tezamen 70 Sierbestratingm2

Vernieuwen oprit

Wij willen eventueel onze oprit naar de woning laten vernieuwen. Het gaat over totaal 104 m2. 1. Oprit ontdoen van oude bestrating, en afvoeren. 2. Zandbed aanvullen daar waar nodig 3. Leveren van 104 m2 stenen gebakken dikke klinkers 4. Leggen van nieuwe bestrating in visgraat. 5. Invegen en aantrillen nieuwe bestrating. 6. Opleveren en opruimen

Het leggen van een oprit en bestrating achtertuin 121m2

Betreft een oprit en achtertuin, hier moet een bestrating komen. De tegels hebben wij al aangeschaft, deze kunnen niet geknipt worden. Dus alles moet slijpwerk worden. Het gaat om 121 m2, de tegels zijn 60 plus comfort 20x30x6.

Oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van de oprit (15 m2) De oprit bestaat uit ingereden grind. Deze laag moet worden afgegraven, misschien wel 15 cm om de kasseien te kunnen leggen. Na het leggen de kasseien invoegen met grof zand. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik 60 m2 stoeptegels weghalen en de grond uitgraven en afvoeren, daarna een laag aanbrengen tegen verzakking en aantrappen van geel zand grof er over aantrillen. Dan gele zand er over en de betonklinkers van 8 cm dik in L-vorm leggen en aantrillen en met zant invoegen. De klinkers moeten aan een zijde afgekant zijn en voorzien zijn van een beschermde toplaag vanwege vervuiling. Kleur in overleg.

Oprit bestraten

Ik wil graag het straatwerk op mijn oprit opnieuw laten leggen in wildverband (is nu verzakt). Het gaat om in totaal ong 40 m2. Graag ook ophogen met zand. We hebben 1 kuub zand zelf. Eventueel meer nodig. De oude tegels kunnen gewoon worden hergebruikt.

Sierbestrating leggen (33m2)

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin, Ca 14m2 oprit En 19m2 tuin. Met paar kleine details. Bij voorkeur huidige waalstenen en tegels vervangen voor nieuwe. Ophogen van tuingedeelte ca 10 cm en oprit egaliseren. Leggen zsm in overleg. Nieuwe stenen op dit moment op voorraad bij een leverancier, maar sta open voor suggesties.

Oprit leggen

Oprit 65m2 leggen. Pad 30m2 bestrating. Nieuwbouw in Eindhoven.

Partners

Partners van Casius