Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bunschoten Spakenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bunschoten Spakenburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bunschoten Spakenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bunschoten Spakenburg of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bunschoten Spakenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bunschoten Spakenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bunschoten Spakenburg:

Oprit leggen

Voortuin voorzien klinkers 60 m2 minimaal 8 cm dik geschikt voor bedrijfsbus 3200 kg staat telkens op dezelfde plek Materiaal mag ook worden geleverd liefst gebruikt

Voor- en achtertuin (deels) bestraten

De bestraten van de voor- en achtertuin. De voortuin betreft een looppad dat bestraat dient te worden, circa 3 m². De overige 7 m² moet grind worden. De achtertuin betreft een terras dat bestraat dient te worden, circa 25 m², met een looppad naar achter. De overige achtertuin dient grind te worden. De achtertuin is uitgegraven en ligt wit zand in, circa 20 cm diep. De voortuin is niet uitgegraven.

Een achtertuin renoveren en voorzien van sierbestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om 54 m2 wat betegeld moet worden met 60 bij 60 cm tegels. De bestaande tegels verwijderen we zelf. De tuin dient waarschijnlijk nog deels te worden opgehoogd met zand en vervolgens geëgaliseerd worden. Verder zouden wij graag een bloembak van 260 bij 40 cm van wall-blokken van 15 bij 15 bij 60 cm laten maken. De tuin is bereikbaar per achterom.

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De totale oppervlakte is 70 m2. Er liggen momenteel koppelstones in. Graag een offerte van zowel inclusief als exclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating en leveren nieuwe bestrating.

Tuin uitgraven en aanvullen met zand voor terassen

Onze tuin moet waar de terrassen komen uitgegraven worden en aangevuld worden met zand. De 2 terrassen zijn ong 3x6 meter en 3. 5x3.5. Dan komt er nog een pad naar de schuur en naar de voorkant van het huis, dit pad wordt in totaal ong. 30 meter lang.

Composiet vlonderplanken plaatsen

Het betreft een bestaande veranda waar nu een houten planken vloer in ligt. Het geraamte waar de vlonderplanken op komen ligt er dus al. De vloer ligt op 15 cm hoog en deze voorkant van 6 meter breed willen ook graag afgewerkt hebben met kunststof. Het is een ruimte van 6 x 5 meter met in de hoek een ruimte van 2 x 2 meter die eraf gaat van totaal oppervlakte.

Straat ophogen

Onze straat is gaan zakken (zie foto). Wat zou het kosten om dit op te laten hogen? Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2 m2. Dezelfde tegels kunnen opnieuw gebruikt worden voor terugleggen.

Betontegels 60x60 leggen

Voortuin bestraten met betontegels en 3 bloembakken Straat is 28 m2

Betonnen tegels leggen op zand

Ik wil graag betonnen tegels laten leggen. Strakke bestrating. De oppervlakte is 28 m2. Er ligt alleen aarde in de tuin want de tegels en struiken halen we binnenkort weg. Mogelijk wat aarde verwijderen en een laag zand aanbrengen. In de achtertuin van mijn appartement. De tuin is goed bereikbaar. De tegels kunnen binnen een week bezorgd worden.

Terras en oprit opnieuw straten

Het betreft het verwijderen en afvoeren van 160 m2 bestrating. hierna dient er iets opgehoogd te worden en de oppervlakte geëgaliseerd. Hierna zal er 160 m2 betontegels in grof wildverband gelegd moeten worden inclusief 22 meter opsluitband.

Oprit en carport bestraten

De oprit en de carport dient opnieuw te worden bestraat. Tevens dient er hier en daar stukken van de oprit en de carport opgehoogd te worden. Het is ongeveer 400 m2.

Herbestraten oprit, terras en tuinpad

Mijn oprit, mijn terras, het pad in de tuin en een paar opstapjes moeten opnieuw bestraat worden. Het gaat om ongeveer 80 m2. Huidige stenen weer gebruiken. Grond wat ophogen.

We willen onze achtertuin dichtleggen ...

We willen onze achtertuin dichtleggen met gewassen grindtegels, maat 40 x 60 cm. De oppervlakte, ruim gemeten is 40 vierkante meter. We willen graag een prijsopgave hiervoor incl. grondwerk ,tegels en afvoer van ongeveer 200 betontegels van 30 bij 30 cm.

Tuin met onkruid dat verwijderd moet ...

Tuin met onkruid dat verwijderd moet worden. Daarna grond egaliseren, voorzien van antiwortledoek met daar bovenop siergrind. Terras eventueel voorzien van nieuwe betontegels(opp. terras onngeveer 12 vierkante metr.) Oppervlakte tuin ongeveer 25 vierkante meter.

Mijn achterstraat wil ik graag laten ...

Mijn achterstraat wil ik graag laten bestraten met een mooie siersteen of klinker. Daar het pad achter de tuin van de buren loopt, denk ik dat hier ook een put voor het regenwater geplaatst moet worden. De bestaande bloembakken wil ik graag behouden. Bij de woning dient er ruimte voor een terras blijven bestaan.