Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinpad leggen van beton tegels :

Tuinpad leggen van beton tegels

Ik heb een langgerekt tuinpad van 30 meter, 2,40 meter breed en verderop 1,20 meter breed, waar nu wildverband op zand in ligt. Ik zou deze graag laten vervangen door een beton tegel van 60 x 60 cm of 80 x 40 cm zou ook kunnen. Ik zou onder de nieuwe bestrating worteldoek willen. Er hoeven geen bandjes gezet te worden. De oude bestrating dient te worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Breukelen (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpad leggen van beton tegels uit heel Nederland:

Tuinpad met tegels aanleggen

Willen circa 40 tegels (1 x 1 meter) achter elkaar laten leggen als tuinpad.

Tuinpad aanleggen

Het gaat om een pad van 8.30 x 2.40 meter (lxb). Er zijn 40 x 60 cm tegels en steentje aanwezig, om er tussen te leggen. Grond geëgaliseerd worden en bestrating gelegd. Foto’s hieronder zoals het nu. Kunt u optioneel vermelden hoeveel de meerkosten zijn voor het verwijderen van de oude stenen?

Pad en terras vervangen

Tuinpad/terras vervangen. Zelf zorg ik voor de stenen/zand, jullie egaliseren de boel en leggen de stenen. Gaat om ongeveer 100 m2

Keramische tegels tuinpad leggen

Keramische tegelpad overleggen, tegels 92 x 92 cm liggen los en niet mooi. Ook graag een goed advies over hoe te leggen. Pad is 13 meter = totaal 13 keramische tegels leggen van 30 kg per stuk. En met klinkers een mooie kantopsluiting.

Tuinpad laten leggen

Ik wil graag een tuinpad (1.50 meter breed en 6 meter lang) achter mijn schutting aan laten leggen. Aan één zijde (lengte en breedte) met opsluitbanden. Ik heb nog geen tegels, opsluitbanden of zand. Ik hoor graag welke hoeveelheden hiervoor nodig zijn. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Tuinpad opnieuw leggen

Ik heb Waaltjes over van de achtertuin, daarmee wil ik graag een pad (ver)leggen in de voortuin. Ik kan zelf uitmeten en eventueel afgraven. Het gaat om een pad van ongeveer 12 bij 0,8 meter.

Tuinpad met ronding leggen

Het pad is al uitgezet en opgehoogd. De ronding leggen gaat me niet goed af. Materialen hebben wij hier al liggen. Gaat om ongeveer 7 meter.

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Stenen terras aanleggen

Wij willen graag op 3 plekken terrastegels laten leggen. 1 grote plek van 2.40 meter bij 2.40 meter, 1 kleine plek onder een tuinbank en een plek om een moestuintje heen en een stuk tuinpad. We hebben de stenen al in huis. De tuin is 12.50 bij 5.50 meter en is redelijk egaal.

Tuinafscheiding, terras en gras plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouw hoekwoning en die zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij zijn de kosten voor de aanleg van de basis van de tuin in kaart aan het brengen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15 meter diep en 7 meter breed. We willen daarin een terras van ongeveer 20 m². De materialen hiervoor bepalen we graag in overleg. Verder willen we in totaal 30 meter erfafscheiding laten maken. Het gaat om een houten schutting met 2 poorten. Ook willen we een tuinpad laten leggen en een stuk gras. We ontvangen graag uw prijsindicatie. De verdere aanleg van de tuin in een later stadium is optioneel.

Partners

Partners van Casius