Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bilthoven of directe omgeving.

510 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin, oprit vernieuwen, tuin bestraten, tuin bestraten, sierbestrating terras achtertuin en voortuin, terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk, terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bilthoven:

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil een bestaand terras met klinkers laten vervangen door flagstones (wel blue plakes). Het betreft 80 m2. De bestaande klinkers mogen afgevoerd worden. Ik zoek een partij die dit netjes en strak kan leggen.

Bestrating, tegels of grind neerleggen

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 20 m2 aan ondergrond kan afgraven, egaliseren en eventueel ophogen. Vervolgens moet er grind of nette tegels geplaatst worden.

Voorbereiden grond en terras aanleggen

Wij zouden eerdaags een terras willen laten aanleggen van in totaal zo’n 55 m2. Dit is 7 bij 4 is 28 m2 achter de woning. En een pad van voor naar achter en om de schuur heen, aan de kant van de schuur. Ingeschat zo’n 22 m2. Tegels 60 x 60 De grond ligt nu iets lager dan het huis, waardoor naar verwachting ophoging en gelijk maken van de grond moet plaatsvinden. Tegels zorgen we zelf voor!

Sierbestrating aanleggen

Visgraat patroon met een rand en de buitenste rand recht op. Het is een rechthoek. Stenen zijn getrommeld en 20 x 5 x 6,5 Terras is 18 m2 Zand ligt er al en stenen ook. Graag zo snel mogelijk.

Tegels leggen voortuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van tuintegels in twee voortuinen. Tegels zijn 600 x 600 mm. Bij de offerte ben ik ook erg benieuwd naar de laagopbouw van het werk.

Sierbestrating van Waaltjes leggen

Ik wil een terras laten aanleggen inclusief toegangspaden en oprit. De omvang is ongeveer 120 m2.

Terrastegels aan laten leggen

Terras regels leggen op afschot 28 m2. De huidige tegels moeten verwijderd worden. De nieuwe tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm (78 stuks) en verder komen er nog kleine steentjes voor de randen van 30 x 30 cm. Er is waarschijnlijk extra zand nodig, dit kunnen we uit de zandbak halen.

Oprit renoveren en aanleggen

Onze oprit van circa 30 m2 bestaat uit grind, een laag van circa 5 cm. Daaronder zit ongewalst asfalt. We willen het grind laten verwijderen en er natuurstenen tegels opleggen. Daarnaast een strookje beplanting van 4 m2 ook bij de oprit betrekken, dus betegelen.

Terras in tuin aanleggen

Bij onze 2 onder 1 kap woning dient er en terras in de tuin aangelegd te worden. Alles mag op gelijke hoogt met deels een op/afrit in verband met een rolstoel. Er dienen koppel stones van 15 bij 20 cm gebruikt te worden en de oppervlakte is ongeveer 165 m2. Er zal een deel van het terras opgehoogd moeten worden met ongeveer 30 m3 zand.

Bestrating aanleggen

Ik ontvang graag een prijsopgaaf voor het straten van de voorzijde en deel zijkant van ons huis. Het gaat om totaal 50 m2. Er ligt momenteel, op een klein plantenbak na, grind. Het grind mag verspreid worden over het al bestaande grind. Omdat de aan te leggen bestrating aansluit op het grind willen we graag een grijze betonband 5 x 15 x 100 cm. De tegel is een grijze betontegel 50 x 50 x 5 cm zonder velling. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

Graag onze tuin egaliseren en met de bestaande stenen bestraten. Een oude pruimenboom op ongeveer een meter afzagen en verwijderen. Rode split aanvullen. tuin 4.5 breed en 15 meter

Oprit bestraten

De oprit bestaat nu uit grindtegels en een strook gras in het midden. Deze tegels en het gras dienen te worden verwijderd en er zullen nieuwe tegels moeten worden geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 8 meter bij 4 meter.

Terras vervangen

Ik wil mijn bestaande terras met beplanting van in totaal 46 m² laten verwijderen en er daarna een nieuw terras laten plaatsen. Ik wil hiervoor tegels van 60 x 60 x 4 cm, type GeoColor 3. 0 tops meteor White Grey. Ik ontvang graag uw offerte inclusief alle kosten. Het is mijn wens om de klus op korte termijn te laten uitvoeren.

Terras herbestraten en uitbreiden

Wij willen graag overleggen over een ontwerp van een groter terras in onze achtertuin en over de kosten van aanleg. Er is nu een deel al bestraat, dit dient overnieuw gedaan te worden en een deel moet worden bestraat. het gaat om een terras van ongeveer 6 bij 4 meter. De tuin heeft een achterom.

Bestrating in de achtertuin

Ik wil de achtertuin laten bestraten. Te bestraten oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Tuin bestraten

De oude bestrating, beplanting en 2 bomen zullen wij zelf verwijderen. Hierna zal de vakman de tuin eventueel moeten ophogen, egaliseren en bestraten. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en goed bereikbaar.

Terras leggen met sierbestrating

Betreft het aanleggen van een terras van 4 bij 4 meter met tegels van 60x60 cm. De ondergrond bestaat nu uit gras en dit moet zand worden. Dit dus afgraven en hier zand storten. Tuin is toegankelijk voor een kleine graafmachine. Graag ontvang ik een offerte.

Terras in de achtertuin aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bestraten van onze tuin van 50 m2. Er moet een deel van de tuin, 3 bij 7 meter, worden afgegraven en geëgaliseerd. Dit is ongeveer van 0 naar 25 centimeter oplopend. Dat is nu opgehoogd en dat moet weer weg. Eventueel extra werk: drain plaatsen bij de garagedeur inclusief aansluiten op de afvoer (makkelijk bereikbaar). Ik schaf tegels aan van 80 x 80 centimeter groot.

Bestrating leggen

Het betreft het laten aanleggen van 3 x 3 meter bestrating. De tegels, zand en wandjes zijn aanwezig, maar er moeten nog 5 bandjes bijkomen van 4 centimeter dik. De grond moet gevlakt en gevuld worden, er moeten wat zoden weggestoken worden en er moet een struik worden verplaatst.

Betontegels zagen

4 gewassen grindtegels laten zagen op 40 bij 33,5 cm, 1 gewassen grindtegel op 31 bij 33,5 cm. En en 1 stoepband inkorten van 1 meter naar 90 cm. Ik kom met de tegels naar u toe na telefonische afspraak.

Terras laten betegelen

Ik wil graag een stukje tuin laten bestraten (waar voorheen een tuinhuis op stond en nu cement/beton ligt). Is dat mogelijk en voor welke prijs? Het gaat om ongeveer 2 bij 3 meter. Graag de tuin laten bestraten met klinkers.

Tuin egaliseren en terras leggen

Huidige terrastegels haal ik zelf weg. Dan moet de grond geëgaliseerd worden en nieuwe tegels 60x60 cm gelegd worden. Tegels lever ik zelf aan. Het gaat om 80 m2.

Bestraten tuin

We willen onze tuin opnieuw laten bestraten, het terras aan het huis is zo'n 12 m2, daarnaast moet er een pad naar achteren komen over een lengte van 7,5 m en vervolgens hebben we achterin de tuin nog een terras van 6 m2. Het liefst nog voor 2-7 zodat ik mijn verjaardag in m'n nieuwe tuin kan vieren. Nieuwe tegels. Levering in overleg. Het betreft een rijtjes woning in Bilthoven. De tuin is achterom goed bereikbaar.

Vernieuwen bestrating

Herbestraten terras achtertuin met trapjes en pad voortuin, alsmede vernieuwen afscheiding verhoging.

Stuk Bestrating 90m2

Na het plaatsen van een nieuw hekwerk moet er omheen ongeveer 90 m2 bestraat worden. We hebben al tegels liggen.