Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen:

Terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen

Terras van 40-50 m2, waarvan 6 m2 in kassein en zo’n 40 m2 in natuursteen. Op dit moment ligt er een cementvloer onder, dus dit hoeft niet geëgaliseerd.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen uit heel Nederland:

Terras opnieuw leggen

Terras met bestaande 60 x 40 tegels ophogen en opnieuw leggen. Tegels natuurlijk eerst verwijderen. Afmetingen terras zijn 2,40 x 3,00 meter (30 tegels). Daarnaast een rijtje 30 x 30 tegels (ca 15 stuks) even ophogen en opnieuw leggen. Zand en opsluit bandjes zijn aanwezig.

Terras aanleg

Het bestraten van de achtertuin van 50 x 50 tuintegels in kleur antraciet. Tuin grootte is 70 m2. Het mogen ook 40 x 80 tegels zijn, de vakman mag deze eventueel aanleveren indien mogelijk. De huidige bestrating haal ik eruit. Het moet daarna aangevuld worden met zand, ophogen en egaliseren.

Natuurstenen tegels leggen buiten

Graag wil ik een terras laten betegelen met natuursteen, over een bestaande cementdeklaag. Het terras is tussen de 40 en 50m2 groot. Er ligt nu al een terras maar die halen wij er uit, dan moet er een cementdeklaag overblijven. De tegels hebben wij al voorhanden.

Tuin ophogen en herbestraten

Het gaat om: - een terras (ca 40 m2) laten ophogen en opnieuw bestraten. - een parkeerplaats met grind afgraven en ophogen met zand en bestraten met 1 m x 1 m stenen. De parkeerplaats is ongeveer 17 m2. - een geul graven van ongeveer 6 m voor een kabel voor een laadpaal De tegels regel ik zelf.

Vlonders leggen

Totale oppervlakte terras/vlonder is ongeveer 36 m2. Ik wil een terras/vlonder achter de aanbouw met afmeting is 4 m x 5 à 6 m en een vlonder /terras naast de aanbouw met afm. 4 m x 4 m. Deze 2 terrassen/vlonders moeten met elkaar in verbinding staan. De vlonder/terras moet op dezelfde hoogte komen als de bestaande bouw , dat is ongeveer 40 à 50 cm hoogte. Welke vlakken wil je laten betegelen? Andere, namelijk: Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Verhoogd terras

Ik heb een tuin van 40 vierkante meter. Ik wil een verhoogd terras, betegeld. Een trapje naar beneden en het gedeelte wat over is beneden met grind. Verder enkele nieuwe schuttingen (hout, 5 meter) en een deur erin.

Terras inrichten op de 1e verdieping van een appartement

Het gaat om een terras van 40 m2 bij een appartement op de eerste woonlaag aan een wandelpromenade. Ik zou graag hoge plantenbakken hebben zodat er hogere struiken en planten kunnen komen ipv schuttingen voor de privacy. Wellicht nog een glazen scherm aan één korte kant tegen de wind.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Graag willen we in de toekomst een terras laten aanleggen. Hiervoor moet eerst de tuin afgegraven worden. Het gaat hierbij om de tuin bij een nieuwbouwwoning. We denken aan 40 m2 terras en nog een aantal m2 richting de schuur en oprit (in totaal dus 60m2) Eind januari gaan de buren starten met de bouw van hun woning, voor die tijd is het nog makkelijk mogelijk om met een graafmachine in de tuin te komen.

Dakopbouw op plat dak

Het betreft het realiseren van een dakopbouw op een rijtjeswoning van 40 m2, en een terras van 12 m2. Ik wil een 5e etage hiermee realiseren. De nieuwe ruimte is bedoeld voor verhuur. Ik ben benieuwd naar zowel casco als een complete oplevering. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten constructie.

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.

Partners

Partners van Casius