Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Baarn of directe omgeving.

361 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Baarn:

Terras van 40-50m2, waarvan 6m2 in kassein en zo’n 40m2 in natuursteen

Terras van 40-50 m2, waarvan 6 m2 in kassein en zo’n 40 m2 in natuursteen. Op dit moment ligt er een cementvloer onder, dus dit hoeft niet geëgaliseerd.

Egaliseren en betegelen van de tuin

Wij hebben een tuin die eerst geëgaliseerd dient te worden, vervolgens willen wij deze laten betegelen met 60x 60 tegels. Zit ook wat snijwerk bij. De tuin is ongeveer 60 meter 2. Tekening is beschikbaar.Even komen kijken naar de situatie wordt op prijs gesteld en verdient de voorkeur.

Herbestrating van tuinpad en terras

Het betreft het herbestraten van het tuinpad en het herbestraten van het terras. Ca. 28m2 totaal. Het pad moet recht getrokken worden en iets verbreed. Max. 3m2 extra betonstenen nodig + ca. 12 m betonband.

Bestrating in de achtertuin vervangen

Wij hebben in onze achtertuin heel diverse en oude bestrating liggen. We willen die bestrating laten vervangen door grijze tegels van 60 x 60 cm. Aan de achterzijde en de zijkanten willen we rondom die tegels een randje met grind, zodat een goede afwatering gehandhaafd blijft. Het gaat alleen om het terras beneden, vanaf het trappetje tot aan de schutting. De maat is ongeveer 7 x 6 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ons te adviseren. We willen dit niet op korte termijn laten uitvoeren, maar wel laten afronden voor de zomer van 2018. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag onze tuin ophogen en betegelen. De tuin heeft een totaal oppervlak van 40 m2, en we hebben de voorkeur van 60 x 60 cm tegels. De tuin is redelijk lastig te bereiken.

Gras verwijderen en tuin bestraten

Ik wil graag het gras uit mijn tuin verwijderen en daar tegels voor laten leggen. De tegels zijn 60 x 60 cm tegels. Oppervlaktes van de tuinen: 7 x 5 meter - achtertuin 2 x 7 meter - zijtuin 5 x 2 meter - voortuin

Bestrating in de achtertuin vervangen door tegels

Wij willen de bestrating in onze achtertuin van 70 m² gaan vernieuwen. De oude tegels moeten verwijderd worden en er moet opvulzand worden aangebracht en geëgaliseerd. Daarna willen we er tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen, die we inmiddels besteld hebben. We plannen de klus graag in onderling overleg in en ontvangen graag uw offerte.

Grindpad op een onderlaag van puin aanleggen

Verwijderen van de huidige grindtegels, het storten van puin en aantrillen. Daarna het aanbrengen van grind en beton langs de zijkant. Geschatte aantal meters 160-180.

Terras bestraten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bestraten van de achtertuin van 5.3 x 3 meter groot. De tuin halen wij zelf leeg. Er zal nieuw wit zand gelegd, aan getrild en geëgaliseerd moeten worden en dan vervolgens 60 x 60 x 4 centimeter terrastegels leggen. Aan 3 zijdes moeten er bandjes geplaatst worden en aan de lange zijde moet een roostergoot geplaatst worden. De tegels schaf ik zelf aan, het zand laat ik graag in de offerte meenemen.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin egaliseren en bestraten

Bestrating vernieuwen bij een vrijstaande woning

Ik wil de bestrating bij mijn vrijstaande woning laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 142 m² waar nu klinkerbestrating en tegels liggen. Ik wil graag een aanbieding voor betontegels van 60 x 60 cm, waarbij de levering als aparte post wordt opgenomen. Ik wil de klus aaneengesloten laten uitvoeren, zonder onderbreking door ander werk. Ik heb een uitgebreide omschrijving van het werk bijgevoegd en maak graag een afspraak voor een nadere kennismaking.

Oprit en terras aanleggen

Onze tuin graag klinkers legenineen grote gedeelte, teras met beton tegels leggen met stabiliseer en afbording van omheining.

Bestrating verzorgen en abbeystones leveren

Graag ontvang ik zo snel als mogelijk een offerte voor het bestraten van mijn voortuin en achtertuin. In de voortuin gaat het in totaal om 80m2 terras en oprit. Voor dat hier bestraat kan worden moet eerst alles worden afgegraven (cunet), daarna opvullen met zand, leveren en stellen van opsluitbanden, profileren van de zandbaan en daarna de bestrating aanleggen. In de achtertuin gaat het om bestraten van ongeveer 75m2, hier ligt het zand al op de juiste hoogte en dit hoeft alleen nog maar geëgaliseerd te worden. De gewenste stenen zijn antraciet abbeystones van 20x30x5, graag de prijs per m2 van deze stenen noemen.

Pad naar de voordeur aanleggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker uit Baarn of omgeving voor de aanleg van een pad vanaf het trottoir naar de voordeur. Dat is ongeveer 10 meter en 1.20 meter breed. Gebakken Waaltjes en mogelijk in elleboogpatroon. Er liggen nu trottoirtegels, die moeten eruit. Optioneel door onszelf te doen. En later een terras.

Ondergrond bestraten voor een schuur

Ik wil graag 30 m2 laten bestraten, als ondergrond voor een schuur. Hiervoor kunnen simpele betonnen of grindtegels voor worden gebruikt. Er ligt nu gras.

Terras leggen

Terras leggen met gebruikte bestrating, misschien gedeeltelijk nieuw. Twee plantenbakken met zitrand (her te gebruiken materiaal). Oppervlak tuin: ongveer 50 m2. Bestrating zal minder zijn. Eventueel deels nieuwe stenen leveren, dit in overleg.

Aanleggen terras na verbouwing

Het gaat om het betegelen en ophogen van het terras en opnieuw tegelen van de rest van de tuin en het aanbrengen van 2 plantenbakken (zonodig aanvullen met tuinaarde) met zitrand en een klein trapje. Dit met materiaal dat waarschijnlijk kan worden hergebruikt en gedeeltelijk misschien aangevuld moet worden met wat nieuwe tegels. Oppervlakte totale tuin: ong. 50 m2

tuin, maar gaat niet door

tuin, maar deze gaat niet door

Aanleg terras,afscheiding en uitgraven ...

Aanleg terras,afscheiding en uitgraven vijver De werkzaamheden bestaan uit: Het enigszins uitgraven,egaliseren en trillen van de grond. ( zand is beschikbaar). Het leggen van +- 105m2 bestaande grijze stoeptegels 30x30cm, verschillende dikten. Het aanleggen van een afscheiding ( bielzen) tussen de tuin die +-50cm hoger ligt. Het uitgraven van een vijver met globale afmetingen 5x2,5mtr en een diepte van 50cm tot 1,5mtr. Het verwerken van 2 stuks afvoergootjes in het straatwerk en aansluiten op het riool. Alle materiaal wordt toegeleverd. De tekening geeft globale indruk van de werkzaamheden. Voor dat een opdracht wordt gegeven dient men de situatie ter plaatse te komen bekijken. Klus dient zonder onderbreking uitgevoerd te worden. Graag tevens een opgave van het uurtarief voor meer/minder

Cirkel vormig terras (33m2) van ...

Cirkel vormig terras (33m2) van travertin wild verband (wat zagen voor cirkelvorm waarschijnlijk nodig) ingesloten met zelfde baksteen als van het huis. Ik zal zorgen voor het uitsteken van de cirkel vormen maar het leggen wil ik graag laten doen. Er ligt momenteel een vierkant terras met fundering maar er zal zand bijgestort moeten worden op het iets op te hogen + stabiliseringslaag toevoegen (cement\zand). Voo de afvoer van huidige tegels die vervangen worden door travertin en overig afval zal ik zelf zorg voor dragen.

Deels ophogen en bestraten oprit (12 x 5 ...

Deels ophogen en bestraten oprit (12 x 5 meter). Aanleggen terras (4 x 5 meter). Aanbrengen zandbed en aantrillen. Toepassing onkruidwerend voegmiddel. Bestratingsmateriaal is aanwezig, zand moet aangevoerd, grond kan op het terrein achterblijven.

achtertuin bestraten, met tegels van ...

achtertuin bestraten, met tegels van 40x40 rechte tuin alleen tegels!

Achtertuin moet bestraat worden. Tegels ...

Achtertuin moet bestraat worden. Tegels zand en dergelijk ligt er al. Moet dus alleen vakkundig gelegd worden. Moet een putje bij voor afvoer en het is ongeveer 45m2

Wij willen graag onze tuin laten ...

Wij willen graag onze tuin laten bestraten. Over het hoe en wat willen we graag advies.