Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor strook voortuin naast oprit bestraten:

Strook voortuin naast oprit bestraten

Een strook van ca. 1 bij 6 meter (voorheen tuintje met buxushaag) met stenen toevoegen/bestraten met tambour 15x15 antraciet (nog erbij te leveren)
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor strook voortuin naast oprit bestraten uit heel Nederland:

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Sierbestrating leggen

Gaat om ongeveer 90 m2 bestrating. Voortuin pad vanaf stoep naar voordeur en pad naar achtertuin met betonklinkers. Achtertuin bestraat met grote betontegels. En strook kunstgras, tuin is al opgehoogd met zand.

Voortuin en pad langs het huis leegmaken

Ik wil mijn tuin vernieuwen. Het gras moet eruit (circa 40 m2) en er staan ook 3 struikjes die eruit mogen. Ik ga zelf een nieuwe tuin aanleggen. Graag alles afvoeren. Daarna schone tuingrond erop. De ondergrond is klei. Afmetingen: voortuin 5 x 6 meter. Langs het huis een strook van circa 1 x 9 meter. Er is wel veel haast bij.

Sierbestrating aanleggen en plantenbakken maken

Ik zou graag mijn voortuin en achtertuin willen bestraten met keramische tegels van 60 x 60 en 2 cm dik, die ik heb, en 3 plantenbakken gemaakt willen hebben. Mijn voortuin is 5.13 meter breed en 3.43 meter diep deze is nog niet uitgegraven. Mijn achter tuin is het diepste punt 7.51 en 5.06 meter breed. Het zou gaan voor en achter om ongeveer 48.83 m2. Ook wil aan de zijkanten en om de plantenbakken een strook van 15 cm split. De planten bakken voor moet dan één 90 x 90 cm worden en 3 hoog. En de andere 60 x 60 cm en 3 hoog. Achter zou een bak moeten komen van 60 x 180 cm. Ik voeg even een foto toe van een tekening die ik gemaakt heb. Het is een nieuwbouwwoning er ligt achter zand. Voren ligt er nog klei dus dit moet afgegraven worden en opgehoogd met zand. We hebben achter een achterom.

Struiken en boompjes verwijderen in voortuin van zomerhuisje

het gaat om een zomer huisje in Noordwijkerhout (bungalow park Solassi). In de voortuin moet de struiken en 2 boompjes met knot van 1,8 m hoog, stamdikte 10 cm verwijderd worden als afscheiding. Naast het gras ligt er ook een oude biels van plus minus 4 meter. Deze moet ook weg. De hele strook is plus minus 1 meter breed en totaal plus minus 10 meter lang. Na het verwijderen moet er ook wat zwarte grond in gedaan worden zo dat we weer wat kunnen planten.

Bestrating voor- en achtertuin

Nieuwbouwwoning met voortuin (2 bij 5,4m) en achtertuin (9 bij 5,4). Bestraten met 50 x 50 cm tegels antraciet (recht niet in verband). Achtertuin in twee delen: terras aan gevel 3 bij 5,4 met sluitband rand terras, vervolgens strook 2,8 bij 5,4 niet bestraat (komt kunstgras). Daarna opsluitband met daarna 4 bij 5,4 tegels (min schuur 2 bij 3 meter) met sluitband bij poort (1 m). graag aangeven hoeveel m2 tegels nodig zijn en hoeveel meter sluitband en zand. zodat we weten wat geleverd moet worden.

Voortuin aanleggen

Woon hier 2 maanden en voortuin moet nog gedaan worden. Nu lelijk tegelparadijs van 3,8 x 4,3. Wil combi van zitten (max 2 pers) en groen met bloemen. Wil graag hergebruik van de tegels (want de rode zijn best mooi en met een mooi herleggen vind ik het zonde om nieuw te kopen). Benieuwd wat tuin aanleggen kost. Voortuin is 3,8 x 4,3 meter. Tegels liggen er schots en scheef (helft grijs helft rood, 30 x 30) en geen ruimte voor planten. Zelfde tegels herleggen (rood en grijs om en om recht) en ruimte voor planten maken. Strook van 4 tegels breed over de volle breedte. Bij voorkeur op korte termijn.

terras aanleggen

Het betreft aanleg van ca 35m2 terras in achtertuin van nieuwbouwwoning direct aan de achterpui. Het is de bedoeling dat terras van keramische tegels wordt onderbroken door (bijvoorbeeld) waalklinkers en omringd door een grindstrook. Langs de woningzijde een strook van hardhouten planken alvorens terras aanvangt. Beiden op exact gelijke hoogte, dus zonder op/afstap. Aan de buitenrand van het terras dat grenst aan gazon zijn twee bomen (dakplatanen) voorzien ten behoeve van schaduw. Bij interesse kan ik ontwerpschets doorzetten. Tevens geïnteresseerd in aanleg van grindoprit van garage tot straat met deel van de voortuin zodat ruimte voor de erker met oprit is verbonden. Opritgedeelte dient autobestending te zijn. Gewenste periode: 25 juli - 11 augustus 2019.

Split/gravel oprit aanleggen

Het laten leggen van split in de voortuin en zijkanten huis. Er ligt opvulzand oprit is ook versterkt met puin. Oprit is 21 x 4,5 en strook naast huis 14 x 1 x2. Voorkant huis 8,5 x 4.

Ophogen en betegelen

De voortuin van 3. 60 x 3. 00 m (lxb) met zand ophogen (extra zand vanwege inzakking) en daarna met betontegels 60 x 40 cm en straattegels 30 x 30 cm of uitsluitend grindtegels 60 x 40 cm(nog geen keuze gemaakt) bestraten. In de achtertuin een strook van 4. 00 lengte bij 1. 20 breed met iets zand ophogen en met grindtegels bestraten. Wat gaat dit kosten?

Partners

Partners van Casius