Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin bestraten:

Voortuin bestraten

Ik wil mijn voortuin van 15 m2 bestraten met tegels van 100×100. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin bestraten uit heel Nederland:

Straat ophogen en opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin opnieuw kan bestraten met de bestaande bestrating. Daarvoor moet dit stuk eerst worden opgehoogd. Het zand krijgen we van de woningcorporatie maar ik weet niet of het genoeg is, maar dat moet even bekeken worden, het gaat om 25 vierkante meter.

Terrasbestrating aanleggen voor een achter

- Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, er ligt momenteel aarde in en de tuin moet opgehoogd worden: ongeveer 28 m2 natuurstenen tegels van 60 x 60 cm en waalse klinkertjes op 12 m2. Het laten bestraten van de oploop van de voortuin (4 m2) met klinkers en aanleggen van grinddoek voor de rest van de voortuin (8 m2).

sierbestrating voortuin

Voortuin is maar 7,50 m2 (5.17 m x 1.45 m) Deze wil ik bestraten met verhoging naar de voordeur.

Spoedklus: raamdorpel vervangen en trespa platen aanbrengen

Kozijn voorzijde van 300 cm breed onderdorpel vervangen en 5 x plaat onder de ramen vervangen door trespa. Graag morgen komen kijken en deze week komen maken ivm met het bestraten van de voortuin.

Tuin opnieuw bestraten

Graag laat ik mijn voortuin opnieuw bestraten zodat ik mijn auto op het pad kan parkeren. Al het groen mag verwijderd worden en bestraat. Huidige situatie mag verwijderd worden en afgevoerd worden . Materiaal door de vakman. Het gaat om 60 m2.

Ophogen van voor en achtertuin en opnieuw bestraten

ophogen van verzakte sierbestrating in voor en achtertuin. voor plm 12 m2 met klinkers, achter plm 35m2 tegels van 60*60. De voortuin is open, de achtertuin moet via de woning zelf worden bereikt. Aan de voorzijde zal het ongeveer een kuub zijn, de achterkant iets minder. Dus, oude bestrating er uit, ophogen, egaliseren, opnieuw leggen van de bestrating.

Voor-en achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil zowel mijn voortuin als achtertuin bestraten, samen 66 m2. Ik strip de huidige tuinen leeg en lever zelf de nieuwe tegels.

Voor en achtertuin opnieuw bestraten

Voor en achtertuin beleggen met nieuwe tegels. De voortuin is 9 lang en 2.5 breed. De achtertuin heeft een oppervlakte van 6 x 12. Het moet eerst leeggehaald worden door u, een en ander struikje worden weggehaald en geegaliseerd voor de nieuwe bestrating terug komt. Ik ga zelf opzoek naar tegels, maar als u ook een aantal opties kan voordragen sta ik daar voor open.

Bestraten achtertuin + voortuin + oprit

Onze nieuwbouw woning wordt naar verwachting begin mei opgeleverd (exacte datum nog niet bekend) We willen graag onze achtertuin + voortuin + oprit laten bestraten. Achtertuin: 40m2 60x60cm beton tegel grijs en 32m2 graszoden Voortuin: 20m2 (voornamelijk ardenner split) Oprit: 30m2

Fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten

In de voortuin een fietsenhok maken. Ingegraven. Afgesloten. Voor 5 volwassen fietsen. Fruitboom weghalen. Bestrating opnieuw aanleggen. Afmetingen voortuin: 18 m2. Rechthoekig.

Partners

Partners van Casius