Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit aanleggen:

Oprit aanleggen

Het bestraten of grind leggen op onze oprit. De oprit is een stuk bestaand en een stuk oude tuin. Optioneel komt er nog een pad in de achtertuin bij. Op dit moment weet ik nog niet echt de afmetingen, graag zou ik willen dat de vakman even langs komt om de situatie te bekijken.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen uit heel Nederland:

schutting plaatsen en tuin aanleggen

Wij willen graag een voor (oprit) waar de auto staat en achtertuin opnieuw laten betegelen met grote tegels die onderhoudsvrij moet zijn Het gaat om ongeveer in totaal voor tuin en achtertuin 100 m2 (oude tegels afvoeren) en een oude schutting afvoeren en nieuwe schutting plaatsen. 60x60 tegels zelf regelen. 1 meter en een van 2.80 meter

Een oprit aanleggen

We willen graag de oprit vernieuwen. Het betreft een oprit van 3,30 meter breed en 10,37 meter diep. Onze buren willen eventueel meedoen, dus dan gelden de afmetingen dubbel. Het gaat om eventueel afgraven en ophogen. Er moet moet geëgaliseerd en betegeld worden. De bestaande tegels mogen verwijderd worden.

Bestraten oprit en achtertuin

Laten leggen van sierbestrating oprit en tuinpad (84 vierkante meter) en sierbestrating terrassen (67 vierkante meter). Tevens gedeelte met basalt split aanleggen (14 vierkante meter). Betreft een nieuwbouwwoning, tuinontwerp als bijlage toegevoegd. Al het voorbereidende werk laten we doen, dus het gaat alleen om het leggen van de bestrating.

Sierbestrating nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 230 m2 bestrating. Het gaat om paden, een oprit en terrassen. Dit moet gemaakt worden met tegels en klinkers. Er is een tuinontwerp aanwezig. Misschien moet de tuin nog worden afgegraven/opgehoogd/geëgaliseerd worden, maar dat bespreek ik graag met de vakman. De benodigde tegels/klinkers zijn nog niet aanwezig.

Terras en oprit betegelen

Het laten aanleggen ( compleet, dus inclusief afgraven en zand tbv de tegen en de tegels zelf) voor een oppervlakte van circa 60 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis. Helemaal kaal. Het liefst met grotere tegels, 60 x 60 betontegels.

Ontwerpen en aanleggen van een tuin

Ik heb een nieuw chalet laten plaatsen en wil mijn tuin aan laten leggen. Er mag alleen gewerkt worden met inheemse planten en er moet een tuinafscheiding komen van heg of hekwerk met klimop (het moet een groene afscheiding zijn). Er zijn nog meerdere eisen waar het aan moet voldoen, dat bespreek ik graag met u door. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen, ik hoop dat iemand langs zou kunnen komen. Ik zou een deel met terras willen, voor de deuren van de chalet, denk aan composiet tegels, een oprit voor de auto, een pad naar een schuur die in maart komt. Verder denk ik aan een prieel. Ideeën zijn zeer welkom.

Parkeerplaats aanleggen

Uitbreiding oprit met 1 parkeerplaats, thans bestaande uit tuinaarde. Opp. 14m3. BKK klinker zwart, inclusief 6m betonband.

Oprit met stol aanleggen en grond afgraven

Ik wil de oprit met stol aangelegd hebben omdat de weg van onze nieuwbouwwijk nog niet klaar is. Daarvoor zou wat grond afgegraven moeten worden. Nu de oprit tegels leggen heeft geen zin met mogelijke verzakkingen. Deze hebben we al op diverse plaatsen gezien waar ze de oprit al hebben aangelegd en de straat nog niet klaar is. De oprit bedraagt ongeveer een oppervlakte van 45 m2 en mochten de buren dit ook hebben dan zal het ongeveer 90 m2 meter zijn.

Verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2)

Het betreft een oprit naar een door mij verhuurd bedrijfspand in Echt, circa 200 m2. Goed toegankelijk. Momenteel is het terrein verhard met stoeptegels (denk ook aan afvoer van deze materialen). Deze zijn verzakt. Er dient mogelijk ook drainage en afwatering aangelegd te worden. Mogelijk ook aanleggen/aansluiting op riool. Verharding dient bestand te zijn tegen zwaar gewicht heftruck en klein vrachtverkeer. Zelf woon ik in Eindhoven.

Geheel nieuwe tuin aanleggen

We hebben een oude/verwaarloosde woning gekocht. Tuin grotendeels leeggehaald en willen voor-/ achtertuin/oprit opnieuw inrichten. Het gaat om nieuwe bestrating in de tuin en op de oprit, en nieuwe beplanting. Voordat we dit doen willen we een ontwerp laten maken.

Partners

Partners van Casius