Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor ronde vlonder vervangen:

Ronde vlonder vervangen

Ik zoek een partij die mijn bestaande vlonder kan vervangen. Het gaat om een ronde vlonder met een doorsnede van 3,6 meter. Bestaande vlonder vervangen, deze vlinder van hardhout kan ik zelf verwijderen. Ik wil dat het een kunststof vlonder gaat worden. De tuin is zeer goed bereikbaar.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ronde vlonder vervangen uit heel Nederland:

Ronde composiet vlonder maken en plaatsen

Ik zoek een timmerman/hovenier die een ronde vlonder van 260 cm doorsnede van de beste kwaliteit composiet in de kleur zwart kan maken. De hoogte inclusief balken zo’n 8 tot 10 cm. De vlonder moet een gewicht van 1500 kg kunnen dragen. Dient als ondergrond van een spa.

Vlonder en gras vervangen

Ik wil mijn oude vlonder vervangen, het gaat in eerste instantie om 1 ronde vlonder. Diameter circa 3 meter. Misschien kan de nieuwe vlonder over de oude gelegd worden? Heb ik met mijn houten trap gedaan. Afhankelijk van de kosten ook de tweede vlonder vernieuwen. En het gras vervangen. Het is iets van tien bij drie meter. Licht hellend. Makkelijk bereikbaar.

Schutting plus grondkering

Het plaatsen van schuttingen op de erfgrens (+/- 18 meter). Het plaatsen van een grondkering t.b.v. een bestaande ronde vlonder (tuin ligt aan het water). Betreft ook het leveren van de schutting en andere materialen, complete pakket.

vlonder terras

Graag willen wij een stuk border vervangen door een ronde vlonder zodat we wat meer ruimte hebben. Doorsnee ongeveer 3 meter. Ook willen we nog een vierhoekige vlonder aanleggen, ongeveer 1 bij 2 meter. Ook leveren materialen.

Vervangen van ronde vlonder in de ...

Vervangen van ronde vlonder in de tuin. diameter 2,55m.

vanuit huis betreden van een groot ...

vanuit huis betreden van een groot terras. links en rechts stroken voor beplanting. in het midden een gemetselde ronde bak voor water of bloembak,hier omheen sierbestrating die doorloopt in een versmalling naar achteren deze stopt bij een trapje die toegang verleend aan een vlonder gelegen aan het water.

Onze tuin is 12 meter diep bij 5.43 ...

Onze tuin is 12 meter diep bij 5.43 meter breed. Vanaf het huis met schuifpui willen wij graag een houten vlonder. Omheining van schuttingen, hek achterin, schuur met hetzelfde hout betimmerd. Naast schuur een openhaard/bbq. Ook willen wij 2 bestraatte natuurstenen/keien plantenbakken waarvan 1 met bestaande planten en 1 met bloemen en kruiden. Aan de voorkant van de schuur een afdakje met dakpannen en daaronder een houten vlonder. Verder willen wij graag gras en bestrating van dezelfde natuursteen/keien. Halverwege de tuin aan de kant van de schutting willen wij graag een ronde ton met daarboven een vaas waar water uit stroomt.