Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras en grindpad aanleggen:

Terras en grindpad aanleggen

Gebruikt materiaal steenschotten van naaldhout. Terras van 5 bij 3 meter. Aanleggen grind pad en een terras van ongeveer 16 m2.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras en grindpad aanleggen uit heel Nederland:

Tuin van bestrating laten voorzien

Bestraten tuin: Er is reeds een plan gemaakt, de tuin zal volledig 'schoon' worden gemaakt, inclusief afgraven, storten zand en waar nodig puin. Tegels zijn ook al aangeschaafd, 60 x 60 x 4 cm voor paden en terras, 60 x 60 x 6 cm + grastegels voor oprit). Tevens enkele grindpaden. De te leggen oppervlakten zijn: - Oprit: 45 m2 grastegels + 14 m2 voetpad (dikke tegels) - Zijtuin: grindpad - Achtertuin: 2 x terras 16+30 m2, pad en terras aan huis totaal 33 m2

Tuin egaliseren en bestraten

Het gaat om het (waarschijnlijk) aanvullen met zand (circa 2 m3) en het aanleggen van een terras van circa 78 m2 met 60 x 60 x 4.6 centimeter tegels en aquavoegen. En om het aanleggen van een wit grindpad (circa 14 x 0.5 meter ) om de schuur heen.

Achtertuin aanleggen

Wij willen onze achtertuin laten ophogen, egaliseren en betegelen. De oude stenen zijn er al uit. Ik heb 1,5 kuub ophoogzand verdeeld over de tuin, dit moet nog aangestampt/getrild worden, mogelijk is er nog meer ophoogzand nodig. Er moet een terras komen van 18 m2, de tegels (nieuw) zijn er al en moeten in wildverband worden aangelegd. Daarnaast willen wij met reeds geleverde borderstenen (nieuw) plantenbakken gemaakt hebben. Ook willen wij een grindpad rond de schuur; anti-worteldoek aangeschaft, en we zorgen nog voor honingraatdoek, grind en een aantal staptegels.

Tuin aanleggen exclusief beplanting

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een ontwerp de bestrating kan aanleggen, het grindpad, gazon, split bij het terras, en de plantvakken kan voorzien van tuinaarde. De oude tuin is al volledig verwijderd en de totale oppervlakte is 170 m2. Er zal hier ongeveer 70 m2 bestraat moeten worden en 15 m2 gazon gelegd. Het materiaal dat de vakman dient te leveren is als volgt: - Type klinker hard gebakken rood paars waalformaat; - Gebrokenpuin oprit met boerengrind; - In haag bij de voortuin een eiken schapenhek plaatsen.

Tuin renoveren

Ik wil van mijn tuin van 100 m2 een aantal dingen realiseren. Als eerst wil ik een verhoogd terras van 5 bij 6 meter inclusief 2 of 3 treden als opstap. Daarna wil ik een 2e terras aangelegd hebben van 2,7 bij 7 meter. Ook wil ik een grindpad tussen de 2 terrassen. Eventueel wil ik een afsluitbaar zandbak van 1,5 bij 1,5 meter in het grote terras.

Terras en paden aanleggen

Het terras is 35 vierkante meter groot. We willen betontegels van 60 x 60 cm. Voor het pad hebben we al tegels, dit is ongeveer 6 vierkante meter. Verder moet er ongeveer 20 vierkante meter grindpad worden aangelegd. Het grind hebben we al.

Bestraten van de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van de tuin. Het grondwerk wordt grofweg reeds gedaan door derden, wordt echter niet geëgaliseerd, dus inclusief egaliseren, waterpas maken en aantrillen. Bestrating bestaat uit een terras van 5 x 6 m van 60x60 cm tegels, omsloten door afsluitbanden (5x15x100 cm). Waaltjes-formaat bestrating vanaf achterdeur (1,50 x 1,50 meter) splitst uit in 2 paden: 1) richting schuurdeur (1. 20 x 7 m) en 2) richting oprit (1. 20 x 11,5 m) rondom voorzien van afsluitbanden (5x15x100 cm). Drie te lijmen borderbakken van 2 lagen muurelementen van 15x15x60 cm (te weten 1 bak bestaande uit 2 lagen van 12 blokken en 2 rechthoekige bakken bestaande uit 2 lagen van 8 blokken). Tot slot 11 meter opsluitbanden (5x15x100 cm) plaatsen ten behoeve van een grindpad wat haaks op de paden komt. Bij voorkeur in de week van 19 juni uitvoeren.

Grindpad aanleggen en terras maken

Ik wil graag een grindpad met een kronkel laten maken. Daarnaast ook ongeveer 22 m2 oude tegels weghalen en een terrasje maken van 3.50 m2.

Tuin compleet nieuw aanleggen

De tuin egaliseren, een terras aanleggen, een grasmat aanleggen en een grindpad. Terras 57 m2 Gras 100 m2 grind met tegels er op: 70 m2

Terras herbestraten en grindpad aanleggen

Graag een offerte voor het herbestraten en uitbreiden van een terras. Hardsteen 80 x 80 (al aanwezig) met klinkers. Toaal 28 m2 waarvan 9 m2 nieuw. Hier dus nog uitgraven en zandbed aanbrengen. Verder 10 m2 grindpad met eronder worteldoek, nieuw. En een terras van grind 6m 2 hier ligt al een zandbed. Wel worteldoek aanbrengen. Grind (riviergrind) moet worden geleverd.