Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin opnieuw betegelen:

Tuin opnieuw betegelen

Tuin overnieuw betegelen op hogen met regenafvoer erin en al het oude stenen meenemen
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20x30cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras.

Tuin en parkeerplaats betegelen en egaliseren

Het afgraven, egaliseren en betegelen van ongeveer 35m2 tuin. Daarnaast moet er een parkeerplaats worden aangelegd van ongeveer 10m2.

Tuin betegelen

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Achtertuin betegelen

Wij willen de achter tuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunst gras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60x60 cm de tuin is dan leeg en al geegaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij tegels soort antriciet beton gr max meij

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Achtertuin laten betegelen

Tuin laten betegelen in de achtertuin. De achtertuin is 50 m2. Er ligt wel al zand.

Achtertuin betegelen

In de achtertuin van onze nieuwbouwwoning wil ik graag tegels laten plaatsen. De oppervlakte is 59 m2 en de grond is al vernieuwd. Dit zal nog wel geëgaliseerd moeten worden en de tegels gelegd. De oppervlakte is 59 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin betegelen

Circa 30 m2 tuin betegelen met een betontegel van 50 x 50 cm. Er is een stuk van 15 vierkante meter en een stuk van 8,40 m2 en nog een deel in de voortuin van ongeveer 10 vierkante meter. Er is een achterom en het is goed toegankelijk. In de week van 28 mei ben ik vrij en anders in overleg.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Bij onze nieuwbouwwoning is een voor en achtertuin. Achtertuin is 26m2. Het zou gaan om egaliseren en bestraten van Ca. 19m2 en de rest kunstgras. De voortuin gaat om 12m2 betegelen en egaliseren.

Deel van de tuin betegelen

Wellicht kunt u ons met het volgende helpen: in een deel van onze tuin ligt nu 20 m2 slecht onderhouden gras. Dit willen wij graag vervangen met grote vierkante beton-look keramische tegels met eventueel in het midden een soort uitsparing voor het plaatsen van een klein boompje. Moet dus worden afgegraven en waarschijnlijk geëgaliseerd. De tuin (in Utrecht in de wijk Tuindorp Oost) is direct bereikbaar via de straat en het poortje in het hek is breed genoeg voor een kleine graafmachine. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde datum. Oude stenen mogen verwijderd en afgevoerd worden.