Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels opnieuw leggen:

Tuintegels opnieuw leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opnieuw laten leggen van de natuurstenen tegels in mijn tuin. De tegels zijn 60 x 60 centimeter groot en de tuin is 3 x 4 meter groot. De tegels liggen nu scheef dus het zandbed zal ook opnieuw geëgaliseerd moeten worden. Aan de randen wil ik nieuwe, kleine tegels laten leggen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels opnieuw leggen uit heel Nederland:

Terras leggen met keramische tuintegels

Het laten leggen van een terras met keramische tuintegels van 40x120 in de achtertuin. Het gaat om 35m2. Op welke termijn zou dit kunnen? Het is een zand ondergrond en wij wonen in de frans halsbuurt in Amsterdam

Tuintegels leveren en laten leggen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en willen zo snel mogelijk, het liefst voor 5 augustus onze achtertuin laten betegelen. Onze tuin is ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Opnieuw leggen van tuintegels

Wij willen onze huidige terrastegels (60 x 60) opnieuw laten leggen. De oppervlakte van de tuin is (ongeveer) 55 m2.

Tuintegels en gras aan laten leggen

Tuin egaliseren en daarna 2/3e gras, 1/3e mooie strakke tegels leggen.

Tuintegels verwijderen en nieuwe leggen

Ouwe tuintegels eruit ,nieuwe tegels erop

Betonnen bestrating aanleggen

Het laten leggen van bestrating van betonnen tuintegels, 20 m2. Er ligt nu gras in.

Belgische hardstenen tuintegels leggen

Het leveren en leggen van hardstenen tuintegels, 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Er liggen betontegels 50 x 50 cm vlak, dit graag verwijderen. Afmetingen 4.50 x 4.50 meter. Tuin ligt achter het huis en kan alleen door de woning bereikt worden.

Keramische tuintegels en klinkers leggen

Wij hebben een hoekwoning waarbij wij de achtertuin willen laten betegelen. De tuin is via een achterom bereikbaar. Het gaan om het laten leggen van 100 m2 terras. Hiervan willen wij 2/3 met keramische tuintegels 60 x 60 x 1.80 cm en 1/3 klinkers, oprit. De tuin word leeg opgeleverd. Nu 2/3 betontegels en 1/3 gras. Het gras wil ik daar waar verstandig is zelf omspitten en afvoeren.

Tuin ophogen en tuintegels leggen

Terras tuintegels leggen en met zand terras ophogen. Het terras is 15 m2.

Tuintegels verwijderen en leggen en schutting plaatsen

De oude tegels in de tuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal alles opgehoogd moeten worden, geëgaliseerd en bestraat. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hier na moeten er betonnen palen en onderplaten geplaatst worden en aan 2 kanten 3 schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Aan de achterzijde komt er nog een poortdeur en een schuttingsdeel van 1.80 bij 1.80 meter.

Partners

Partners van Casius