Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amersfoort of directe omgeving.

3307 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amersfoort:

Strook voortuin naast oprit bestraten

Een strook van ca. 1 bij 6 meter (voorheen tuintje met buxushaag) met stenen toevoegen/bestraten met tambour 15x15 antraciet (nog erbij te leveren)

Terras aanleggen

1. Grondwerk, eventueel afgraven overtollige grond en ophogen met wit zand. 2. Aanleggen terras van 25 m2 met oude hergebruikte (goed schoongemaakte) waaltjes. Eventueel in combinatie met een aantal tegels. Geheel omringd door opsluitbanden

Terrassen betegelen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten betegelen. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van 20 vierkante meter grindtegels (50 x 50) en het leggen van nieuwe betontegels 60 x 60 in de achtertuin, verspreid over twee terrassen. 1 kuub zand is naar mijns inziens nodig om te egaliseren. Het is een hoekhuis, dus vanaf de zijkant is de tuin te bereiken.

Dakterras renoveren

Er ligt nu grind op het dakterras dit wil ik graag weg laten halen en aflaten voeren. Dat moet veranderen in iets dat beter beloopbaar is, ik zou hier graag houten vlonders willen hebben. Ook zou ik het fijn vinden om een hek om het dakterras te zetten een soort balustrade hek.

herbestraten voortuinen

Ik wil u graag vragen om een offerte voor het herbestraten van de voortuinen van ons en onze buren. In totaal gaat het om 25 a 30 m2. Ik stuur u foto's van de voortuinen en een tekening van de beoogde toekomstige situatie. De stenen die wij op het oog hebben zijn 60x30x4 cm voor het middengedeelte en 30x20x6 voor de randen .De buren (nummer 23 en linkerkant van de tekening) willen alleen de stenen vervangen, met behoud van hun bestaande beplanting. De huidige tegels halen wij zelf weg. De tuin hoeft niet geagaliseerd te worden.

Composieten dakterras vervangen door nieuwe vlonder planken

Ik heb een bestaand dakterras met composiet planken en deze wil ik vervangen door nieuwe composieten vlonders. De bestaande onderbalken (ook van kunststof) zouden mogelijk hergebruikt kunnen worden. Het huidige terras is niet egaal. Afvoeren hoeft niet. Oppervlakte is ongeveer 22,5 m2. Ik denk dat planken van 4 meter gebruikt kunnen worden.

Keramische tegels in achtertuin leggen

Voor onze achtertuin op het zuiden, willen we graag keramische tuintegels ipv de betonstenen die we nu hebben liggen. De betonstenen kunnen we zelf verwijderen, voor de nieuwe tegels. We hebben ons oog laten vallen op 60x60x2 tegels, voor een terras van 30m2 (4.6m x 6.5m). Graag zou ik van u vernemen welke kosten hieraan verbonden zijn. En op welke termijn u beschikbaar zou zijn. Vriendelijke groeten, Aldo

Bestraten van 400m2 aan parkeerplaats

Oprit met parkeerplaatsen bij onze woning. Er ligt ongeveer 30cm gebroken puin als ondergrond. Er is voldoende zand aanwezig op de lokatie, dit komt uit de grond, waar onze kelder van 260m2 is uitgegraven zand en grond zijn hier gescheiden opgeslagen. Geschat aantal m2 is 400m2. Wij hebben hier nog geen stenen voor gekocht, als u een goede optie heeft graag meenemen in de offerte.

Voortuin bestraten

Ik wil mijn voortuin van 15 m2 bestraten met tegels van 100×100. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit aanleggen

Het bestraten of grind leggen op onze oprit. De oprit is een stuk bestaand en een stuk oude tuin. Optioneel komt er nog een pad in de achtertuin bij. Op dit moment weet ik nog niet echt de afmetingen, graag zou ik willen dat de vakman even langs komt om de situatie te bekijken.

Deel van oprit bestraten

Het laten bestraten van het laatste deel van de oprit met betontegels. +/-10 m2. En het zagen van betontegels om aan te sluiten op de straat.

Terras aanleggen

Graag offerte voor de aanleg van een terras van composiet vlonder planken. Afmetingen zijn 4,2 x 5,5 meter. Moet worden gelegd over een ondergrond van deels klinkers en deels liggende vlonderplanken.

Herstraten binnenterrein

Als VVE delen wij een gezamenlijk binnenterrein die rond 2036 opnieuw bestraat dient te worden. De afgelopen jaren hebben wij als VVE geld gereserveerd voor een herstrating in 2036, 25 jaar na de aanleg van het terrein. Deze reservering is gebaseerd op een prijs die rond 2009 is opgesteld. Ons is toen der tijd tevens aangegeven dat er na 25 jaar opnieuw bestraat dient te worden. Nu kunnen wij ons voorstellen dat de prijzen in de tussentijd gewijzigd zijn dus wij willen graag controleren of wij met onze huidige reservering op de goede weg zijn voor 2036. Wij realiseren ons dat 2036 nog ver weg is, maar wij hopen desalniettemin dat u ons kunt voorzien van een prijs indicatie voor de gehele herstrating. Dit hoeft geen exacte prijs te zijn, een indicatie van een verwachte minimum/maximum prijs is voor ons op dit moment voldoende. Het totale oppervlakte is ongeveer 1350 m2. Wij hebben een afbeelding van ons blok toegevoegd maar mocht u het terrein zelf willen inspecteren, dan is dit uiteraard mogelijk.

parkeerplaatsen creeren

ik wil graag een stukje tuin omzetten naar 2 parkeerplaatsen, totaal circa 40 m2. tegels zullen waarschijnlijk 30 bij 30 worden of 20 bij 10 grijze straatklinkers. Wortels, bomen (coniferen) hekwerk, etc. wordt in principe door ons er uit gehaald tenzij dit voor een nette prijs meegedaan kan worden, evt meer foto's kan ik mailen. Is voorzijde tuin dus goed bereikbaar en aansluitend aan bestaand straatwerk.

Achtertuin bestraten

hallo,wij hebben de woonkamer uitgebreid en nu willen wij de tuin opnieuw laten bestraten met de bestaande stenen. De tuin is nu ongeveer 9m diep en 4 breed. De tegels hebben wij al weggehaald, het zand moet wel eerst geegaliseerd worden. Ik zou graag een offerte willen hebben.

Dakterras tegels van 60x60x2 cm leggen.

Ik wil graag de dakterras tegels vervangen van 30 bij 30 tegels naar 60 bij 60 cm, gaat om 75 m2. Tegels naar 5e verdieping brengen en oude tegels afvoeren.

Oprit bestraten

Wij willen graag onze oprit bestraten en een terras leggen. Oprit (circa 35 m2): antraciet betonklinkers in elleboogverband, met verlichting (aan 1 kant) in de rand. Terras (circa 20 m2): grote antraciet betontegels.

Vlonders vervangen

We hebben in een tuinkamer reeds een composiet vlonder liggen. Deze willen wij laten vervangen door een andere composietvloer. De oppervlakte is ongeveer 3 x 5 meter. De huidige planken zijn hol, we denken over te stappen naar massieve planken waarbij de naden zo klein mogelijk moeten blijven.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin. Wij denken aan geoceramica tegels 60 * 60 cm. De oppervlakte is ongeveer 70m2. In de tuin een gedeelte van 2,4 * 2,4m met split en 3,6 * 1,8m met siertegels meteen motief. Bovendien komt er een planten bak in van 1,2 * 3,6m. De tuin is voor de helft met beton tegels gedekt en de andere helft is gras. De tuin opnieuw egaliseren.

Achtertuin bestraten inclusief mortel drainage

Ik zoek een stratenmaker die 45 m2 in mijn achtertuin kan betegelen met keramische 60x60 tegels incl mortel drainage. Ondergrond wordt vrij van steen opgeleverd. De tuin moet nog wel geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.

Terras aanleggen

Er dienen 2 delen in de tuin bestraat te worden. Het eerste deel is 38 m2 tegels, 60 x 60 x 4 cm. Het tweede is een terras van 3 bij 5 meter groot met een looppad van 7 meter lang. Het zand en de tegels zijn aanwezig en alles moet in een groot rechthoek gelegd worden.

Terras aanleggen bij een recreatiechalet

Bij een recreatie woning willen wij een terras laten aanleggen van ongeveer 10 bij 3 meter. Het stuk zal moeten worden opgehoogd en tegels en opsluitbanden gelegd.

Ronde vlonder vervangen

Ik zoek een partij die mijn bestaande vlonder kan vervangen. Het gaat om een ronde vlonder met een doorsnede van 3,6 meter. Bestaande vlonder vervangen, deze vlinder van hardhout kan ik zelf verwijderen. Ik wil dat het een kunststof vlonder gaat worden. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Verzakte tegels opnieuw leggen

Ik zoek een partij die een deel in van de stenen in mijn achtertuin opnieuw kan leggen. De tuin moet deels opnieuw worden geëgaliseerd en misschien ook worden opgehoogd. Het gaat om ongeveer 30 m2 en tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn achter- en mijn voortuin laten bestraten. De afmeting van achter de tuin is circa 53,67 m² en de voortuin circa 10,91 m². Stukje grond moet eraf van voor en van achter tuin, circa 10 tot 15 cm diep. De tuin met zand ophogen. De tuin tegels heb ik al aangeschaft. Tuin tegels ligt hier klaar het zijn 30 x 30 cm. De tuin is bereikbaar via achterom.