Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amersfoort of directe omgeving.

3283 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amersfoort:

Terras met tuinpad aanleggen

Ik wil graag een terras met met tuinpad aan laten leggen. Terras tegen de woning aan in de achtertuin. Ongeveer 9 m2. Naast het terras een pad (1.80 bij 8 meter) van de woning naar de poort. Wij kiezen waarschijnlijk voor een grote betontegel. Ik heb een achterom. Nu is het terras voorzien van tegels en op het pad liggen klinkers. Eventueel mag ook alles afgevoerd worden.

Terrastegels leggen

Van de tuin wil ik 35 m2 bestraat hebben. Tegels, keramische terrastegel van 60 x 60 x 2 cm, heb ik al aangeschaft en komen eind deze week binnen. Het ophogen en leeghalen van de tuin doen we zelf. Het zal gaan om het egaliseren en leggen van de tegels. Het liefst z.s.m.

Terrasje aanleggen

Ik wil een tuinhuisje plaatsen van 2.10 x 2.10 meter en daarbij moet de ondervloer uiteraard waterpas zijn. Er is al wit zand gestort en hier dienen de betontegels gelegd te worden.

Elektrakabel onder bestrating verwerken

Ik wil een elektriciteitskabel onder een bestaande bestrating leggen. Ik ben op zoek naar een bedrijf die de bestaande bestrating over een lengte van 20 meter en een breedte van 1 meter oppakt. Ik ben opzoek naar iemand die het bestaande zand verwijderd, de kabel (heb ik reeds in mijn bezit) ongeveer 20 cm onder de bestrating legt, de zand weer verdicht en de bestrating weer teruggeplaatst. Dit bevindt zich aan de zijkant van een woning en is goed bereikbaar.

Vlonderplanken aanleggen

Onze tuin is 7 meter breed en 3.20 meter diep. Op het moment van werkzaamheden is de tuin leeg, is het voorzien van zand en eventueel in overleg andere eisen om het proces te versnellen. Er is geen omloop, maar de tuin in door de woonkamer vrij te bereiken en eventueel kan ik ervoor zorgen dat de materialen klaar liggen voor gebruik en mee helpen op de dag van plaatsing. Wij zouden graag een composiet vlonder plank terras willen. Wij denken ook dat het terras voorzien moet worden van bevestigingspaaltje om verzakking te voorkomen.

Terrastegels plaatsen

Wij willen straatwerk aan laten leggen voor onze achtertuin. Het huidige tegelwerk is al weggehaald. Er moet nog wel opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is zelf 55 m2 maar er hoeft maar 35 m2 te worden gelegd. De overige 20 m2 is een tuinhuis met veranda en graszone. Het gaat om keramische terrastegels van 60 x 60 x 2 cm.

Vlonder reinigen, lakken en beitsen

Ik wil graag de huidige vlonder laten reinigen en lakken/beitsen, net wat er nodig is. Het gaat om ongeveer 36 m2 waarvan een deel een trap is.

Terras en grindpad aanleggen

Gebruikt materiaal steenschotten van naaldhout. Terras van 5 bij 3 meter. Aanleggen grind pad en een terras van ongeveer 16 m2.

Bestrating leggen in achtertuin

In de achtertuin wil ik graag nieuwe bestrating laten aanleggen. De oude bestrating zal ik zelf verwijderen. Het is voor mij niet duidelijk of er opgehoogd moet worden, dit zal de vakman moeten beoordelen. De klinkers of waaltjes koop ik of zelf of zal door de vakman geleverd moeten worden. De oppervlakte is 30 m2 groot en goed bereikbaar.

Uitgraven en bestrating leggen

Ik wil de tuin uit laten graven en egaliseren. De boompjes en struiken moeten ook verwijderd worden. Het is ongeveer 70 m2. Mogelijk mag er ook bestraat worden afhankelijk van de prijs.

Tegelwerken buitenshuis

Welke tegels wenst u te plaatsen? Betontegels Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) 30 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Op dit moment liggen er bakstenen met verlichting en borders. Ik zou graag en rechthoekig terras willen vanaf de tuindeur.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Tuin opnieuw betegelen

Tuin overnieuw betegelen op hogen met regenafvoer erin en al het oude stenen meenemen

Tuin bestraten met aanwezige stenen

Tuin opnieuw bestraten met bestaande stenen/tegels. Tuin is ongeveer 40 m2. Huidige stenen loshalen en opnieuw leggen. 2 stroken aan de zijkanten van de tuin moeten uitgegraven, opgevuld met zand en bestraat worden. Stroken zijn samen ongeveer 10 m2. Het enige materiaal dat geleverd moet worden is het zand. Is een goed toegankelijke tuin.

Tuin afgraven en bestraten

Onze tuin egaliseren en daarna graag met betontegels bestraten. Tuin is 45 m2. Er is een achterom, het betreft een tussenwoning.

Oprit opnieuw bestraten

Het gaat om het opnieuw bestraten van de oprit annex voortuin. Deze is ongeveer 70 m2. Bestraten met nieuwe stenen van 20 x 30 x 6 cm. Stenen zijn reeds aanwezig. Uitvoering zo spoedig mogelijk. Graag geheel vrijblijvend uw offerte.

Stenen in de tuin leggen

Ik wil mijn tuin laten betegelen met betontegels. Ik heb daar 55 van liggen van 60 * 40 cm. De tuin is ongeveer 20 m2.

Tuintegels leggen

Ik wil graag 35 m² antraciet betontegels laten leggen van 50 x 50 cm. Er is al ophoogzand aangebracht op die plek in de tuin, maar ik wil dat nog goed laten egaliseren en aantrillen. Het is belangrijk dat het terras zodanig wordt aangelegd, dat het regenwater goed kan afvloeien. Ik heb alle materialen hier al liggen en wil de klus graag binnen 4 tot 6 weken laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras betegelen

Terras betegelen met tegels nu lighten er koppelstones in die er hit moeten oppervlakte is 22 m2 Graag de kosten hiervan.

Terrastegels in tuin leggen

Het laten leggen van terrastegels in de tuin. Achtertuin is ongeveer 36 m2 en heeft een zand ondergrond. Voortuin is ongeveer 25 m2 en heeft tevens een zandondergrond. Graag zouden we twee offertes willen ontvangen: - (antraciet?) terrastegels 60 x 60 cm - (antraciet?) terrastegels 100 x 100 cm

Tuin betegelen met sierbestrating

In de achtertuin dient de sierbestrating verwijderd en afgevoerd te worden. Hierna willen wij de groots mogelijke tegels laten plaatsen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter lang inclusief schuur en heeft een achterom.

Tuin opnieuw ophogen

In onze tuin moet er 80 m2 afgegraven worden voor de hoogte van 15 cm, dit moet afgevoerd worden en er moet op een oppervlakte van 100 m2 zand in om de tuin te betegelen. Graag op korte termijn.

Composiet vlonders op balkon

Ik wil graag composieten vlonders op mijn balkon. Het betreft een balkon van circa 16 m2 op het noorden. Op dit moment liggen er tegels (zou dit eventueel kunnen blijven?). Ik zou hiervan een mooi terras willen maken door middel van donkerbruine vlonderplanken van composiet. De vlonders zijn nog niet aangeschaft. Ons huis bestaat uit vier woonlagen, het balkon is op de bovenste verdieping. Deze verdieping is goed bereikbaar via een trappenhuis.

Achtertuin deels opnieuw straten

Ik wil de achtertuin deels opnieuw bestraten volgens ontwerp met keramische tegels van 50 x 50 cm. De tuin is 9.50 X 5.25 = 50 m2. Er staat ook nog een schuur op van 6 m2. De oude bestrating moet worden verwijderd en afgevoerd, tevens moet het opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Tuin bestraten met grote tegels

Bestrating van grote tegels 60 x 60 cm in combinatie met rijen van kinderkopjes. Betreft 34 m2 bestrating in een tuin van 41 m2. De tuin is zo goed als leeg. U dient de tuin te prepareren, ophogen en egaliseren. Zie bijgevoegde bestand voor ons tuinontwerp.