Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht.

839 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

zaterdag 23 juni 2018

Flagstones in de tuin laten leggen

Wij willen ons bestaand terras van 25 tot 30 vierkante meter opnieuw laten leggen. Materiaal is flagstones.
dinsdag 19 juni 2018

Bestrating rondom de woning aanleggen

Bestraten van oprit en pad met 'Waaltjes'. Daarnaast leggen van tegels van 92 x 92 cm op terras achter. De totale oppervlakte is circa 100 m2. Geen voorwerk nodig in verband met nieuwbouwwoning. Zal wellicht wat zand geleverd moeten worden en egaliseren. Overige materialen verzorgen wij zelf.
zondag 17 juni 2018

Oprit opnieuw bestraten

Onze oprit moet opnieuw bestraat worden, inclusief omsluitbanden. De stenen hebben we al. We zoeken iemand die dit wil doen. Het gaat om ongeveer 20 m2. Voorwerk doen wij zelf.
zondag 17 juni 2018

Voortuin bestraten

Mijn voortuin opnieuw bestraten, tuin haal ik zelf leeg. Het gaat om de afmeting van 3 x 5.5 meter waarbij ik dit wil laten bestraten met tegels van 60 x 30 cm (zwart/grijs). Daarnaast wil ik ook een betonnen plantenbak laten plaatsen. De materialen mogen door de vakman geleverd worden.
donderdag 14 juni 2018

Oprijpad bestraten

Oprijpad bestraten met oude waaltjes en gewassen grindtegels. Ongeveer 50 m2. Momenteel liggen er alleen gewassen grindtegels in
woensdag 13 juni 2018

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een plat dak en willen graag een dakterras aan laten leggen. In 2012 is het dak gerenoveerd en er ligt momenteel bitumen (of EPDM?) en het gaat om een dak van ongeveer 35 m2. Wij zijn op zoek naar een vakman die ook met ons kan meedenken over een mooi ontwerp. Er moet ook een trap naar het dak gemaakt worden. Deze moet een hoogte hebben van circa 2.5 a 3 meter.
maandag 11 juni 2018

Tegels in tuin leggen

Het terras in de achtertuin en het looppad langs de woning dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe tegels en betonnen opsluitbanden geplaatst te worden. Het zal gaan om 45 m2 bestratingswerk en 40 strekkende meter opsluitband. De tuin van de hoekwoning is goed te bereiken.
zondag 10 juni 2018

Herbestrating en muurtje herstellen

Op 23 juni dient de bestaande bestrating eruit gehaald te worden en terug geplaatst. Er zal wel wat opgehoogd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 12 m2. Daarnaast is er een muurtje van blokken van 20 cm lang. Er is een stukje van 9 tot 12 blokken gaat schuiven en waar de lijm los laat. Dit dient gerepareerd te worden.
zondag 10 juni 2018

Oprit renoveren en aanleggen

Onze oprit van circa 30 m2 bestaat uit grind, een laag van circa 5 cm. Daaronder zit ongewalst asfalt. We willen het grind laten verwijderen en er natuurstenen tegels opleggen. Daarnaast een strookje beplanting van 4 m2 ook bij de oprit betrekken, dus betegelen.
zondag 10 juni 2018

Oprit laten herbestraten

Oprit 3 meter x 14 meter herbestraten. Twee stroken van gewassen grindtegels 60 x 40 cm over de lengte van 14 meter, een strook in de midden van 80 cm met Waaltjes en twee stroken aan de zijkant van 45 a 50 cm met Waaltjes. Dit zij oude Waaltjes dus van verschillende afmetingen.
vrijdag 8 juni 2018

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Het opnieuw bestraten van de achtertuin. Betonklinkers halfsteensverband opnieuw erin leggen. Bestrating hebben wij al schoongemaakt. Ongeveer 25 m2.
donderdag 7 juni 2018

Bestrating laten leggen

Het gaat om het laten bestraten van onze achtertuin, nieuwbouwwoning. De tuin is 42 m2 groot en er is een achterom aanwezig. Indien u door tijdgebrek liever alleen komt bestraten dan zorg ik er zelf voor dat de tuin uitgegraven wordt en opgevuld met zand. Maar mocht u er wel tijd voor hebben dan ontvang ik graag los een offerte voor de kosten voor het uitgraven en opvullen met zand.
woensdag 6 juni 2018

Waaltjes op de inrit laten leggen

Laten leggen van waaltjes 200vierkante meter. Invoegen met twee componenten. Nu ligt er grind deze zou afgevoerd moeten worden.
maandag 4 juni 2018

Tegels laten leggen onder overkapping

Wij hebben een overkapping (ongeveer 33 m2), onder de overkapping moeten tegels gelegd worden. Aansluitend ligt een pad van 1.20 x 6.50 meter waar ook tegels op geplaatst mogen worden. Ondergrond is beton, moet waarschijnlijk wel geëgaliseerd. Tegels en lijm aanwezig.
maandag 4 juni 2018

Achtertuin laten bestraten

Ik zoek een vakman die een aantal klussen voor mij kan uitvoeren: 1. Betegelen van het terras (ongeveer 30 m2, gekocht bij 'Excluton', donker antraciet, 80 x 80 cm). Ik doe zelf het voorwerk 2. Plaatsen van een afvoerput (gekoppeld aan een infiltratie put) 3. Koppelen van het dak afvoer van de garage aan diezelfde infiltratie put 4. En misschien wat andere zaken waar wij nog niet aan hebben gedacht (een regenton, en dergelijke)
zondag 3 juni 2018

Patio met straatwerk bestraten

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het her bestraten van mijn tuin/patio. Het is 9 m2, maar daar van is 2 m2 beplanting, deze mag blijven. Graag de bestaande grind tegels afvoeren. Egaliseren en worteldoek aanleggen. Materiaal staat nog niet vast, ik zal dit zelf regelen, maar graag hoor ik of er verschil is in prijs tussen stenen/tegels. Goed toegankelijk allemaal.
vrijdag 1 juni 2018

Betonnen tegels leggen

Betonnen tegels (100x100x4) leggen voor =/- 50 m2, inclusief uigraven en afvoeren van grond, gronddoek en zand.
vrijdag 1 juni 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren en opnieuw bestraten met sierbestrating, klinkers. Mijn tuin is 6 x 11 meter, waarin een schuur staat van 3 x 2 meter. Ik wil de tuin graag zo bestraat hebben, dat er voldoende plantenperken overblijven. De beplanting wil ik zelf verzorgen. De tuin heeft een achterom en is leeggehaald.
donderdag 31 mei 2018

Verzakking van het tuinpad herstellen

Na gemeentewerken waarbij zand van openbare stoep machinaal is gestabiliseerd, is het tuinpad verzakt. Waarschijnlijk moet er zand bij, de stenen hoeven uiteraard niet vervangen te worden. Oppervlakte is ongeveer 1 x 0.50 meter.
woensdag 30 mei 2018

Terras in tuin aanleggen

Bij onze 2 onder 1 kap woning dient er en terras in de tuin aangelegd te worden. Alles mag op gelijke hoogt met deels een op/afrit in verband met een rolstoel. Er dienen koppel stones van 15 bij 20 cm gebruikt te worden en de oppervlakte is ongeveer 165 m2. Er zal een deel van het terras opgehoogd moeten worden met ongeveer 30 m3 zand.
dinsdag 29 mei 2018

Sinkhole in achtertuin repareren

Ik wil een sinkhole in de hoek van de tuin graag repareren. Deze is ongeveer 1 meter diep.
maandag 28 mei 2018

Straatwerk in de voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor-en achtertuin. De voortuin is 2.60 bij 2 meter en de achter tuin is 49 m2. De oude bestrating, beplanting en onkruid dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er bestrating gelegd te worden met tegels van 60 bij 60 cm. Er is een achterom aanwezig.
maandag 28 mei 2018

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor-en achtertuin. De voortuin is 2.6 bij 2 meter en de achtertuin is 49 m2. Beide moeten volledig bestraat worden met tegels van 60 bij 60 cm. In de voortuin moet het oude terras (oppervlak 4 m2) verwijderd worden en de beplanting (oppervlak 1.2 m2) verwijderen. In de achtertuin moet het oude terras (oppervlak 49 m2), borders (12 meters) verwijderd en afgevoerd worden.
maandag 28 mei 2018

Tuin egaliseren en met betontegels bestraten

Het betreft een achtertuin van ongeveer 18 m2. De tuin dient eerst geëgaliseerd te worden. Daarna zal er ongeveer 18 m2 bestraat moeten worden met betontegels, 6 m2 zal een perk worden en 3 m2 moet grind worden. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.
zondag 27 mei 2018

Terras met tuinpad aanleggen

Ik wil graag een terras met met tuinpad aan laten leggen. Terras tegen de woning aan in de achtertuin. Ongeveer 9 m2. Naast het terras een pad (1.80 bij 8 meter) van de woning naar de poort. Wij kiezen waarschijnlijk voor een grote betontegel. Ik heb een achterom. Nu is het terras voorzien van tegels en op het pad liggen klinkers. Eventueel mag ook alles afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius