Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht.

856 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

woensdag 3 juni 2020

Bestrating aanleggen

Bestrating laten aanleggen voor ondergrond van een blokhut en naastgelegen terras (onder overkapping). Totaal oppervlakte is 20m2. Ondergrond is zand.
dinsdag 2 juni 2020

Tuin bestraten

Het gaat om ong. 70 m2 tuin bestraten, nieuw tegels plaatsen, een deel van huidige tegels verplaatsen, worteldoek eronder plaatsen. Bedrijf die zand levert, komt ook met een trilplaat zand bewerken. Huidige gras wordt door ons weggehaald. voor meer foto's hoor ik het graag.
dinsdag 2 juni 2020

Fietsenhok betegelen

Hierbij de relevante informatie i.v.m. de bestrating Het gaat om het bestraten van een nieuw aangelegd fietsenhok. De oppervlakte is 3 meter x 3,5 meter = 10,5 vierkante meter. Graag zouden we dit betegelen met antraciet 60x60 tegels (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte) ook zouden we graag aan 2 kanten een rand hebben met klinkers van in totaal 6 meter (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte). Ik zal zelf de grond afgraven (15/ 20 cm diep) en de afvoer van de grond regelen. Graag door jullie WEL het zand te leveren. In de bijlage paar foto's van de situatie (foto 1). Tevens ook bij de ingang/ poort van onze tuin de tegels (ongeveer 2 m2) tot aan de deur ophogen zodat we met de fiets niet meer een drempel hebben maar er makkelijker op kunnen fietsen. Graag de offerte zo veel mogelijk specificeren ajb
zaterdag 30 mei 2020

Vernieuwen terras voor en achter het huis zoveel mogelijk onderhoudsvrij

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De oude bestrating moet eerst verwijderd worden, daarna egaliseren en dan pas betegelen. Het betreft: Voor het huis: terras van ca 12 m2 + bestraten pad naar voordeur ca 5 meter lang Achter het huis: terras van ca 24 m2. + bestraten pad naar poortdeur van ca 10 meter lang
vrijdag 29 mei 2020

Betontegels leggen

Leggen bestrating 20 m2. Tegels heb ik uitgekozen maar nog niet besteld: 40 x 40 cm betontegels. Ik moet dan nog doek en extra zand extra bestellen, of u levert dat? Wanneer kunt u komen? De oude tegels verwijderen is in overleg.
woensdag 27 mei 2020

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.
maandag 25 mei 2020

Verwijderen gras en stoeptegels en dan klinkers laten leggen (34m2)

Het verwijderen van gras 34 mtr2 en een gedeelte stoeptegels 27 mtr2 dan aanvullen met zand 61 mtr2. Dan 61 mtr2 klinkers leggen. Zie foto
maandag 25 mei 2020

Terras aanleggen in hele tuin van nieuwbouwwoning

Hallo, Mijn nieuwbouw woning heeft nog geen tuin, momenteel is het nog de oude bouwgrond en ik wil de hele tuin laten bestraten, op een goedkope manier. De grond moet dus volgens mij nog weggehaald worden, iets wat ik zelf niet kan doen. Daarnaast moet er dus ongeveer 45 m2 aan terras gelegd worden. Wat zijn hier de kosten van ongeveer? Inclusief dus het weghalen van de huidige bouwgrond, nieuw zand en de tegels, inclusief het leggen.
maandag 25 mei 2020

Bestrating voor- en achtertuin

1) Voortuin 8,5m2 opnieuw bestraten met 10x10x6cm stenen. Geen speciaal patroon van toepassing. Ophoging ca. 3 cm nodig. 2) Achtertuin ca. 34m2 opnieuw bestraten met nieuwe stenen in wildverband varrierend van 20x30 tot 40x60, allen 6 cm dik. Huidige stenen (10x10x6) verwijderen en deels hergebruiken in voortuin. Ophoging ca. 3 cm nodig. Algemeen: nieuwe stenen (achtertuin) en zand (voor en achter) worden aangeleverd. Overgebleven zand en stenen afvoeren.
maandag 25 mei 2020

Rubberen tegels plaatsen

Ik wil op een stukje van mijn tuin rubberen tegels laten plaatsen, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Het is een stukje grond van 2.9 x 2.5 meter. Er zit al een opsluitband omheen. Het oude gras dat hier eerst lag, is al verwijderd. Het moet alleen nog ietsje verder afgegraven worden.
zondag 24 mei 2020

Tuin voor en achterkant tegels verwijderen/afvoeren

Ik wil graag voortuin de tegels en grind verwijderen en afvoeren tuin is +/- 36 m2. Achtertuin ook tegels verwijderen/afvoeren, tuin is +/- 55 m2.
zaterdag 23 mei 2020

Voortuin bestraten

Verwijderen bielzen en kiezelstenen. Iets afgraven. Wit zand en klinkers aanbrengen. Tuin is 2.4×4,3 meter ca. 10 m2. er staan 2 bomen in, hier zal de bestrating omheen gemaakt moeten worden.
zaterdag 23 mei 2020

Sierbestrating aanleggen

Het verwijderen en afvoeren van bestaande bestrating en overtollig grond Leveren en verwerken van zand Bestraten terras: 70m2 tegels van 80x40 cm Bestraten pad: 50 m2 stenen van 30x20 cm
donderdag 21 mei 2020

Sierbestrating leggen en betonband plaatsen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels haal ik er zelf uit. Het gaat dus om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 30 m2. Er ligt nu zand maar dit moet wel worden aangevuld. De achtertuin is alleen bereikbaar via het huis. Ik kan ervoor zorgen dat de stenen en het zand al aanwezig zijn in de achtertuin.
donderdag 21 mei 2020

Parkeerplaats 25 m2 betegelen

Ik zoek een goede stratenmaker voor het laten leggen van bestrating in voortuin, 25m2. De benodigde tegels zijn al aanwezig.
donderdag 21 mei 2020

Strook voortuin naast oprit bestraten

Een strook van ca. 1 bij 6 meter (voorheen tuintje met buxushaag) met stenen toevoegen/bestraten met tambour 15x15 antraciet (nog erbij te leveren)
woensdag 20 mei 2020

Renovatie grindpad

Ik wil graag het grind in de achtertuin en het looppad in de voortuin laten renoveren. Het gaat om ca. 50 m2. Daarnaast zouden we graag een paar tuinpaden van klinkers gedeeltelijk opnieuw laten leggen omdat het in de loop van de tijd wat verzakt is.
woensdag 20 mei 2020

Tuintegels leggen

Graag laat ik nieuwe tuintegels aanleggen. Het gaat om 45 m2. Huidige klinkers moeten weggehaald worden, deze kan ik losmaken. Is het mogelijk dat u deze meeneemt? Graag zou ik 60 bij 60 cm tegels willen hebben. Wanneer het voor u uitkomt zou er gestart kunnen worden, er zit geen druk achter.
dinsdag 19 mei 2020

Oprit leggen

Voortuin voorzien klinkers 60 m2 minimaal 8 cm dik geschikt voor bedrijfsbus 3200 kg staat telkens op dezelfde plek Materiaal mag ook worden geleverd liefst gebruikt
maandag 18 mei 2020

bestraten 60x60 tegels 75m2 tuin

Het bestraten van mijn achtertuin met een mooie antraciet 60x60 tegels met opsluit banden. Deze graag meenemen in de offerte. tuin moet worden opgehoogd met zand. De tegels die er nu liggen worden door ons zelf weggehaald. De tuin is bereikbaar via een poort, maar de schutting kan er ook gewoon uit. Het gaat in totaal om 75 m2.
maandag 18 mei 2020

Nieuwe sierbestrating voor en achtertuin

Ik wil nieuwe sierbestrating in de voor en achtertuin. De achtertuin is nu geheel bestraat maar moet opnieuw. Aan de voorkant ook. Achter is 40 m2 en voor is ca 10 m2. Enkel reactie incl afvoer oude materialen.
zondag 17 mei 2020

Sierbestrating vervangen in een achtertuin

Het laten leggen van bestrating in de tuin zwarte tegels 60 bij 60 de oude tegels moeten er uitgehaald worden het gaat om ongeveer 50-55 m2. De tuin dient deels te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De tuin is bereikbaar per achterom.
zondag 17 mei 2020

Bestrating aanleggen

Het gaat om de achtertuin, hier willen wij 24 m2 aan bestrating. Wij willen hier Tamboer bont getrommeld 15x20x6 tegels, als u deze kan leveren graag meenemen in de offerte. Op dit moment liggen er oude 30x30 tegels, deze willen wij door u door midden gehakt hebben, en vervolgens een muurtje van laten maken. Enig zand nodig voor egalisatie.
zondag 17 mei 2020

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 30 m2. De oude tegels verwijderen, deels ophogen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.
zondag 17 mei 2020

Voortuin bestraten

Het bestraten van de voortuin. Dit zal neerkomen op zo'n 45 vierkante meter. Ik heb een erg kleine achtertuin op het zuiden en zo kan ik op de hete zomerdagen gebruik maken van de schaduw in de voortuin. Nu ligt er deels bestrating en deels gras. Het deel naast het huis wil ik een dakplantaan plaatsen. Zie bijlage voor mijn idee. Meedenken is welkom. Leveren jullie ook tegels en zand?

Partners

Partners van Casius