Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht.

862 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

dinsdag 25 februari 2020

Terras ophogen, stabiliseren en bestraten

Wij willen graag een terras vervangen 6m x 8m. Ophogen, stabiliseren en nieuwe terrastegels. Het ligt aan het water in Wilnis (veen grond).
donderdag 20 februari 2020

Oprit + tuinpad (55m2) bestraten

Ik wil graag mijn oprit en tuinpad (55m2) begin april laten bestraten. Er ligt al een zandpakket van ca 20 cm, dus deze hoeft niet te worden aangebracht. De bestrating willen wij zelf aanschaffen en zal bestaan uit een trommelsteen (20x30cm). De tuin en het tuinpad is langs de garage te bereiken.
woensdag 19 februari 2020

Stadstuin herbestraten

Het opnieuw bestraten van onze stadstuin van 20 m2 met daarin een plantenbak van stapelblokken. Momenteel is de tuin volledig bestraat. De huidige bestrating mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. In overleg mogen nieuwe tegels worden aangeboden. Er is een achterdoorgang.
zondag 16 februari 2020

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.
vrijdag 7 februari 2020

Terras aanleggen / tuin bestraten

Oude terras verwijderen (grindtegels) 1 meter gazon verwijderen Nieuwe terras ophogen met zand Nieuwe terras betegelen met 60x60 grijze tegels Nieuwe maat terras 5x3,50 Afval afvoeren Graag twee prijzen als kan Met en zonder materialen Graag opgave ALLEEN via mail Niet telefonisch ivm werk
woensdag 5 februari 2020

Oprit vervangen

Ik wil een oude oprit met oude stenen laten vervangen. Oppervlakte is al gauw 80 m2. Offerte inclusief verwijderen, afvoeren, leveren nieuwe tegels en leggen.
zondag 2 februari 2020

Stoep herbestraten met bestaande marmerachtige tegels

Onze stoep met marmerachtige tegels willen we laten herbestraten, met behoud van de bestaande tegels. Er zijn kuilen ontstaan en water loop niet meer in de goede afvoerrichting. Het gaat om 6 x 6 meter.
zaterdag 1 februari 2020

Oprit ophogen / herbestraten

Gaat om oprit van ongeveer 6 meter breed en 8,5 meter lengte. Met waal-klinkers en grote tegel 60*60 natuursteen. Zie Google earth voor foto/ligging. Met advies over bestaande tegels hergebruiken of vernieuwen. Vervolgwerk rest van de tuin op later moment als optie.
maandag 27 januari 2020

Tuin betegelen

Met ruwe klinkers te bestraten. De basis is mooi vlak, vrijwel geheel betegeld. Rond de randen is een klein strookje grind, dat moet ook bestraat worden. De oude tegels en het strookje grind is af te voeren. De straatklinkers moeten nog aangeleverd worden, en gelegd zoals een wegbestrating, met strook rechtgelegde klinkers als kader rond de buitenkant. Horizontaal vlak te leggen, aansluitende lijn met waterafvoergoot voor de deur. Bereikbaar via de woning, hierbij de muren en vloeren niet beschadigen. 15 m2 moet betegeld worden. Graag prijs voor de materialen apart benoemen op de offerte.
woensdag 22 januari 2020

Oprit aanleggen met betontegels

Betreft een nieuwbouwwoning, oprit is ongeveer 30 m2, rechttoe rechtaan. Er ligt nu een laag schoon wit zand. Dit moet eerst worden afgegraven en een onderlaag van gebroken puin aangebracht. En daarna weer het zand terug aanbrengen. De bestrating leveren we zelf, dit zullen klinkers of 60 x 40 cm betontegels worden. Graag all in prijs, inclusief leveren funderingslaag. We hebben al een extra big bag straatzand klaarstaan.
zondag 19 januari 2020

Herbestraten terras

Binnenkort willen we onze tuin herinrichten. De maten van onze tuin zijn 10x13 meter incl. het terras. Aan beide zijden staan smalle tuinkasten op betontegels. De huidige grindtegels moeten vervangen worden, een deel van deze tegels gaan we hergebruiken aan de voorkant vh huis.
donderdag 9 januari 2020

Terrastegels Veranda

Leggen van terrastegels in onze veranda, oppervlakte is ongeveer 16 m2. Drie rechte wanden en 1 schuine wand. Er ligt al een betonvloer.
zaterdag 4 januari 2020

Deel voortuin betegelen

Een deel van de voortuin laten betegelen. Er staan planten in, waar ik omheen betegeld zou willen zien. Ik heb in principe een voorkeur voor “gewone” trottoirtegels. Er ligt nu aarde in/op. Het is wat ongelijk. Het is geen groot oppervlak: (?) ongeveer 4 bij 4.
donderdag 2 januari 2020

Tuinpad aanleggen van flagstones

Het laten leggen van een flagstone tuinpad van ongeveer 14 m2 in totaal (tuinpad van ong. 1 meter breed) - van straatkant tot voordeur.
maandag 16 december 2019

Verwijderen piepschuim en herstellen bestrating

We willen graag de volgende zaken: 1. er zit piepschuim in de grond op de strook die te zien is op de foto (gaat om 'verloren bekisting' van de aanbouw van de buren). Dat willen we graag verwijderd hebben. Daarvoor zal gegraven moeten worden, en dat heeft gevolgen voor de bestrating van het terras. 2. de bestrating van het terras willen we daarna hersteld hebben.
dinsdag 10 december 2019

Garagevloer deels herbestraten

De garagevloer in ons appartementencomplex is deels (3,5 x 24 m) verzakt. De vloer bestaat uit dikke 30 x 30 cm tegels en heeft drie gemarkeerde (witte rechthoeken) parkeervakken, bevindt zich op de begane grond en is via een schuifdeur goed bereikbaar. Genoemde parkeervakmarkeringen moeten op exact dezelfde plaats worden teruggelegd. De ontvangen offertes zullen worden besproken in de Algemene Ledenvergadering van onze VVE, welke plaatsvindt in de tweede week van maart 2020. In deze vergadering wordt een besluit genomen. De offertes dienen dus een geldigheidsduur te hebben tot de vergadering, anders worden de offertes gezien als prijsindicatie en zullen later nieuwe offertes worden aangevraagd.
dinsdag 10 december 2019

Terras aanleggen in een binnentuin

Graag zou ik een terras willen laten aanleggen in mijn tuin. Daarbij wil ik vanuit huis een afstap met tuinpad realiseren. Ik heb een tekening bijgevoegd. In de tekening zijn de tegels 60x60. De tegels heb ik nog niet uitgezocht, maar ik verwacht dat dit ongeveer op 10 euro per tegel uitkomt. Als u zelf aan tegels rond deze prijs kan komen graag meenemen in de offerte, anders haal ik ze zelf. Daarnaast dienen er nog bandjes geplaatst te worden. Alvast bedankt voor uw antwoord.
maandag 9 december 2019

Bestrating van drie terassen

Bestrating van drie overdekte terrassen. Bestrating terras achter huis met pad. Bestrating van een terras achter pand. In totaal ongeveer 350 vierkante meter met beton tegels. De locatie is goed bereikbaar, de materialen kan ik zelf regelen.
donderdag 5 december 2019

Terrasbestrating & schutting

Het laten leggen van een terras (op de foto de donkere kleur tegels het liefst terracotta) van ongeveer 35 m2 en het plaatsen van een schutting aan de achterzijde van ongeveer 5 meter. Het is op dit moment een akker die eerst geëgaliseerd worden en opgehoogd. Daarnaast wil ik over de lengte van de schutting een beplantingstrip van ongeveer 1 meter diep, het moet ook een onderhoudsvrije beplanting worden.
maandag 2 december 2019

Binnenplaats opnieuw betegelen

Betreft een rijtjeshuis met daarachter een "binnenplaats". Mijn plaatsje is ongeveer, 15 tot 20 m2 en er ligt nu ook al bestrating in. Deze kleine tegels moeten worden vervangen door tegels van 60 x 60 cm. De vakman mag de nieuwe tegels aanbieden in de offerte.
woensdag 20 november 2019

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Normale bestrating aanleggen: Keramiek tegels 60 x 60 cm (of 80 x 80 cm indien dit voordeliger is) zowel in voor- als achtertuin leggen. Achter tuin is 10 m lang en 5,70 m breed. De voortuin is 6 m breed en 1,50 m lang. In het totaal voor- en achterkant bestraten (2 terrassen en 1 pad) met ongeveer 106 tegels 60 x 60 cm. Het overige van de tuin wordt opgevuld met kunstgras. Tevens flink ophogen van de tuin en egaliseren. Er ligt nu kleigrond in welke is weggezakt. Verder is alle bestrating al verwijdert. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag offerte met een specificatie.
vrijdag 15 november 2019

Deel van oprit bestraten

Het laten bestraten van het laatste deel van de oprit met betontegels. +/-10 m2. En het zagen van betontegels om aan te sluiten op de straat.
woensdag 6 november 2019

Composiet ondergrond aanbrengen in horeca onderneming

Voor onze horeca onderneming zijn we op zoek naar een composiet ondergrond op onze betonnen tegels. Dit zal ongeveer ter grote zijn van 100 m2
dinsdag 5 november 2019

Het verbreden van een inrit

het gaat om het verbreden van de inrit op gemeentegrond van 4 meter naar 6 meter. Dus stoep verwijderen, gras vewijderen, oprijstenen plaatsen, stoeptegels plaatsen (6 rijen over de genoemde 2 meter breedte). Dit alles zodanig dat de Gemeente Utrecht akkoord is met uitvoering. Ik heb al een vergunning en een offerte van een aannemer via de gemeente maar die aannemer zou ik liever niet willen (met name ervaring met zeer grote projecten en daarom denk ik veel te duur). Als bijlage de tekening die ik voor de gemeente gemaakt heb.
zaterdag 2 november 2019

Kleine binnenplaats betegelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van tegels 60/60 ligt al zand (8 m2). Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius