Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Utrecht.

839 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, egaliseren en leggen van sierbestrating, stelconplaten verwijderen, keramische tegels plaatsen, oprit en tuin bestraten, betonplaat storten, garage oprit bestraten en opvullen, voortuin betegelen, ophogen en herstraten oprit, oprit bestraten, sierbestrating in de achtertuin leggen, oprit, terras en overkapping bestraten, aanleggen en bestraten voortuin, betontegels leggen, herbestrating en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Utrecht:

dinsdag 21 mei 2019

Het betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die 55 m2 aan tegels kan leggen in mijn achtertuin. De tuin dient eerst deels te worden afgegraven. Vervolgens moet de tuin geëgaliseerd worden. De tegels haal ik zelf. De tuin is goed bereikbaar. Het gaat om 60 bij 60 cm tegels.
zondag 19 mei 2019

Ophogen en herstraten oprit

Ik zoek een stratenmaker voor het ophogen, egaliseren en herstraten van mijn oprit. De oprit is ongeveer 50 m2 groot en is goed bereikbaar. De bestaande stenen dienen hergebruikt te worden.
donderdag 16 mei 2019

Invalide-afrit maken

Bij ons appartementencomplex hebben wij bij de voordeur een invalide-afrit van de stoep naar het parkeerterrein. Bij de bergingsdeur willen wij eveneens een invalide-afrit naar het parkeerterrein laten plaatsen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.
woensdag 15 mei 2019

2 terrassen aanleggen

Graag zouden wij ons terras vervangen voor een nieuw groot terras met andere tegels en achterin de tuin een terras aan laten leggen. Samen zijn de terrassen ongeveer 45m2. Wat zou hiervoor ongeveer de prijs zijn excl de tegels. Het oude terras moet weggehaald worden (grindtegels en klinkers)en willen we graag grote plantenbakken naast het terras aan laten leggen en achter moet een rond terras gemaakt worden. Dat is nu bos grond. We horen graag van u!
maandag 13 mei 2019

Bestraten van de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de 30 bij 30 cm tegels uit de achtertuin en het afvoeren hiervan. Daarna zal de tuin opgehoogd moeten worden en tegels van 40 bij 40 cm gelegd. De tuin is 50 m2 groot en bereikbaar via een achterom.
maandag 13 mei 2019

Bestrating leggen in de achtertuin

Het laten leggen van beton tegels in de achtertuin. Grond moet eerst geëgaliseerd worden. Daarna ophoogzand daarna de tegels voor ongeveer 25 m2.
donderdag 9 mei 2019

Herbestraten van achtertuin

In de achtertuin zal er ongeveer 22 m2 tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna zou ik graag nieuwe tegels van 60 bi 60 cm willen laten plaatsen en een stukje van 3 m2 zal aarde moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.
woensdag 8 mei 2019

Terras en tuinpad aanleggen

In onze achtertuin willen we graag aansluitend aan onze overkapping een terras aan laten leggen van 360 x 410 cm ( ongeveer 15m2) met tegels van 60 x 60 cm. Ook willen we een tuinpad aan laten leggen langs 2 zijden van de garage met een breedte van 120 cm en een lengte aan de ene kant van 360 cm en de andere kant van 470 cm, ook met tegels van 60x60. Tegels leveren we zelf. Er liggen nu tegels in, deze verwijderen we zelf, het bestaande zandbed moet misschien wat opgehoogd worden. Graag een prijsopgave voor deze werkzaamheden.
woensdag 8 mei 2019

Tuin betegelen en zand afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die het zand in mijn tuin af kan voeren en mijn tuin opnieuw kan betegelen. Ik regel de tegels en de tuin is 25 m2.
dinsdag 7 mei 2019

Het realiseren van een dakterras

Ik zoek een partij die een dakterras kan realiseren op de 2e verdieping van ongeveer 6 bij 7 meter. Het terras moet op een plat houten dak geplaatst worden. Het maakt niet uit, uit wat voor een materiaal het terras gaat bestaan.
dinsdag 7 mei 2019

Oprit en terras betegelen

Ik wil mijn toekomstige oprit en terras van 5 x 10 en 3,3 x 6 meter laten bestraten en eventueel egaliseren. Dit hangt nog af van de aannemer die de woning oplevert. De afmetingen van de tegels zijn 60 x 60 cm. Al het materiaal leveren wij zelf. Het gaat enkel om het leggen.
maandag 6 mei 2019

Straatwerk tuin

Straatwerk in onze tuin ophalen (met afschot). Bestaat uit 3 cirkelvormige delen (waaltjes ingevuld met koppeltjes) en enkele rechthoekige delen (waaltjes). Ook afwatergootje met rooster installeren (4+2m lang). Materiaal kan ik zelf laten leveren. Bestaande betonnen klinkers en koppeltjes omgekeerd te hergebruiken. Klus moet voor half juni uitgevoerd worden. Daarna wordt tuin heringericht, volgens beschikbaar plan: uitvoering daarvan kan eventueel in combinatie worden aanbesteed.
zaterdag 4 mei 2019

Tuintegels op dakterras verwijderen en nieuwe leggen

Op ons dakterras van ongeveer 23 m2 liggen nu betontegels van 50 x 50 cm. Deze heb ik geschilderd met acryl beton, maar dit is niet mooi geworden. Verf heeft niet goed gedekt. Nu zou ik graag het gehele terras gewoon maar willen vervangen. Oude tegels eruit en nieuwe erin. Of op de bestaande tegels een nieuw terras bouwen. Maar wat handig is laat ik graag aan de nieuwe vakman. Ik heb geen grote voorkeur voor nieuwe tegels, behalve dat ik geen betonkleur wil, maar liever licht of juist donker. Keramisch of wellicht natuursteen.
donderdag 2 mei 2019

Trottoirtegels leggen

Hoi, ik zou graag 6m2 trottoirtegels in mijn achtertuin gelegd willen hebben. De vakman kan per direct aan de slag. Het is niet zoveel, maar ik kan het gewoon niet. Wil met alle plezier helpen. Zand en tegels zijn aanwezig. Wie kan me helpen voor een leuke prijs?
woensdag 1 mei 2019

Het renoveren en bestraten van de achtertuin

Ik zoek een hovenier/stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en het onkruid. Vervolgens moet de tuin worden afgegraven, worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. Vervolgens moet de tuin bestraat worden. De nieuwe tegels regel ik zelf. Het gaat om een tuin van 48 m2. De tuin is bereikbaar per poort van 120 cm breed.
dinsdag 30 april 2019

Composiet terras aanleggen

Graag in de tuin een composiet terras van circa 7 x 4 meter. Verder voortuin en pad naar achtertuin bestraten. Voortuin 2 x auto's plaatsen. Graag onderhoud (onkruid) vrij/arm.
zondag 28 april 2019

Oprijlaan veranderen naar grind

Het betreft een oprijlaan van ongeveer 20 x 3 meter. Er liggen nu straattegels met zand als ondergrond. De 30 bij 30 cm tegels dienen te worden verwijderd, juiste ondergrond er in en grind gestort. Graag zou ik een afspraak voor de offerte willen maken in de week van 6 mei.
zondag 28 april 2019

Badkamer installeren

De badkamer is zo groot als bijgesloten plattegrond. Bijgevoegd heb ik ook een lijst met materialen die wij gekocht hebben. Houd met de materialen rekening dat wij waarschijnlijk de douchedeur van 80 cm en de wastafel en spiegel van 80 cm (in plaats van 90 cm en 1 meter) zullen nemen. De vloeren en wanden moeten worden betegeld en tussen de wc en de douche moet een muurtje van 10 cm komen. Daarin moet de deur naar de douchecabine worden geplaatst. Aan de linkerkant van de badkamer tegen de muur waar ook de wc komt zit een afvoer. Hier moet het bad op aangesloten worden. De wc moet naast de douchecabine worden geplaatst. Wij hebben een wc met een compact reservoir. Dit reservoir moet ook nog worden geplaatst net als de wc. De aansluiting voor de verwarming is gelegd. Wij hebben een designradiator besteld. Ook de aansluiting voor de wastafel is aanwezig. De aansluiting voor de badkamerkraan moet volgens mij nog worden doorgetrokken. De aansluiting voor de douchekraan is aanwezig. Ook is de afvoer in de dekvloer aanwezig. Het gaat om een nieuwbouwwoning waar de badkamer casco is opgeleverd. De ruimte is ongeveer 5 m2. 10 mei a.s. krijgen wij de sleutel dus ergens in juni (eind mei) beginnen.
zondag 28 april 2019

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van nieuwe keramische bestrating (50m2). Graag een offerte incl. en excl. de materialen.
woensdag 24 april 2019

Bestrating leggen

Graag zou ik offerte op willen vragen voor de bestrating van onze tuin. Hier zal ongeveer 40 m2 aan waaltjes in gelegd moeten worden. De achtertuin is alleen via de woning te bereiken. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen. Zou het u schikken om binnenkort bij ons langs te komen zodat u weet wat de situatie is voordat u de offerte opmaakt?
woensdag 24 april 2019

Terras opnieuw aanleggen ivm verzakking

Mijn terras is verzakt en ik zou het opnieuw willen betegelen. De stenen kunnen omgedraaid worden en mocht het zo zijn dat er stenen tekort komen heb ik nog meer liggen. Ik weet niet met hoeveel cm het opgehoogd moet worden. Het gaat om 35 m2.
maandag 22 april 2019

Egaliseren en bestraten

Aan de voorzijde van mijn woning is er stuk van ongeveer 2 bij 2 meter waar nu aarde en onkruid aanwezig is. Dit moet worden verwijderd, daarna geëgaliseerd en bestraat. Er zijn tegels aanwezig.
woensdag 17 april 2019

Sierbestrating leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van 50 m2 terras met keramische tegel 60 x 60 cm en 3 cm dik op stabilisatie zand inclusief voegen. Daarnaast moet er een opstap/afstap aan de woningzijde over een lengte van 5 meter gemaakt worden.
dinsdag 16 april 2019

Herbestrating + tuin verlagen

Wij zijn net verhuisd en helaas ligt de tuin, 8 x 5 meter, vol met klinkers en we willen graag meer groen in de tuin. We zouden graag een terras van 2,5 x 5 meter, aan huis willen die uit een combinatie van de aanwezige klinkers en nieuwe, 60 x 60 cm, tegels gelegd word. De rest van de tuin willen we graag ongeveer 50 cm verlagen en achterin de tuin nog een kwart cirkel met een straal van 3 meter bestraten met hergebruikte klinkers.
maandag 15 april 2019

Oprit bestraten

Het gaat om 55m2 oprit, en dan wordt het 60x60x6 in de hoofdzaak recht gelegd en daar tussen als een paar banen 10x20x6. Daarnaast aansluitend aan het pad de voortuin van 28m2 hetzelfde gelegd als de oprit.

Partners

Partners van Casius