Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels leggen:

Tuintegels leggen

Verbreden huidig pad met tuintegels. Op dit moment liggen er 44 betontegels van 60 bij 30 in een L-vorm. Wij willen deze L vorm graag verbreden in totaal met nog eens 30 tegels. Voor een groot deel daar waar nu een buxeshaag staat. Deze kan eruit en waarschijnlijk zal er hiervoor in de plaats een soort van betonbiels geplaatst moeten worden als afscheiding. Wellicht goed om even te overleggen. Kunt u ons aangeven wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leggen uit heel Nederland:

Tuin bestrating leggen

Wij willen graag de bestrating in de tuin opnieuw laten leggen. Stenen/tuintegels liggen er al, deze zouden er uit gehaald moeten worden, dan alles goed ophogen met extra zand en dan de tegels weer leggen (de kant die aan de onderkant lag nu aan de bovenkant). Uiteraard met randen en afwerking. Er is ook een hortensia (plant) die mogelijk verplaatst kan worden om meer ruimte te creëren voor een extra stuk met bestrating. Zou fijn zijn als dit binnen korte tijd plaats kan vinden (enkele weken?). Ik denk dat het ongeveer 2-3cm moet worden ogpehoogd, het zijn tegels van 20 x 30. Tuin is ongeveer 5x9 m2.

Tuintegels vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van tuintegels ca. 32 m2 en het afvoeren van huidige klinkers. Graag ontvang ik een offerte.

Tuintegels recht laten leggen

Wij willen graag onze tuintegels recht laten leggen. Het gaat om tegels van 60x60 en in totaal ongeveer 50 m2.

Sierbestrating realiseren in de gehele tuin

Het gaat om het leggen van tuintegels in de achtertuin van ca 50m2. Het is op dit moment helemaal bestraat, de tegels moeten er uit, het moet een beetje 3cm opgehoogd worden. Het moeten wel tegels worden die met hoge druk schoon gemaakt kunnen worden.

Grote tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 35 m2 en ik wil 60 x 60 tegels hebben. De oude tegels verwijder ik zelf, en de nieuwe koop ik ook zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Tuintegels leggen en oude verwijderen

Ik wil bestrating laten leggen in de tuin van ongeveer 45 m2. Oude tegels moeten nog worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. Nieuwe tegels aanleveren in overleg svp.

Tuintegels laten leggen

De tuintegels laten leggen in de tuin en deze tegels liggen niet waterpas die erin nu in liggen dus willen nieuwe tegels. Het zou gaan 4.90 x 6,84 qua oppervlakte. Graag komen hier goedkope tegels terug komen.

Aanleggen van tuintegels

Mijn tuin is 9.20 lang en 4.80 breed. Wil tegels van 60 X 60 x 4,7 laten leggen. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Het is wel de bedoeling dat u de huidige bestrating weg gaat halen.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik ben opzoek naar iemand voor het laten leggen van 40 m2 tuintegels. Zouden de kosten voor het verwijderen van de huidige tegels apart op de offerte vermeld kunnen worden? Het zand laat ik graag door de vakman regelen, maar de tegels regel ik zelf. Er is een achterom aanwezig.

Tuintegels opnieuw leggen

We willen onze betonnen tuintegels (GeoStretto plus Lazise 80 x 40 x 6 cm) opnieuw laten leggen. Ze liggen in een jaar al schots en scheef. Graag advies want wil het echt strak hebben voor zo'n 10 jaar (geen verzakkingen, verhogingen etc.). Desnoods vast op beton gelegd.

Partners

Partners van Casius