Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin herstraten:

Tuin herstraten

De gehele bestrating rondom het huis moet vervangen worden. Grond eventueel aangevuld. Oprit is ongeveer 51 m2, hier dikker tegels. Overige bestrating is ongeveer 120 M2, hier moet voor ongeveer 20 M2 grond vervangen worden door zand, overige stukken eventueel aangevuld. Tegels zijn 60*60 cm.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin herstraten uit heel Nederland:

Herstraten terras

wij willen graag een terras van 3/6,5 m laten herstraten met bestaande tegels van 60/90 cm. en tevens tegels van de tuin van 7/3,60m laten afvoeren. Kunstgras leggen optie voor waar de tegels weggaan.

Tuin herstraten

Tuin herstraten met bestaande trommelstenen (21x14) en klinkers (20x5), aan te vullen met nieuwe trommelstenen en/of nieuwe klinkers om bestaand tuingedeelte te dichten. We staan open voor ideeën. We zouden het graag z.s.m. willen laten uitvoeren. In de bijlage het ontwerp hoe we het zo ongeveer zouden willen hebben.

Herstraten achterplaats

Ik wil mijn tuin (80 m2) laten herbestraten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Herstraten van oprit en tuin totaal 110 m2

Graag wil ik de oprit en tuin opnieuw laten bestraten. Rond april is de overdracht van onze woning (bestaand). Het gaat om ongeveer het volgende: - oprit 35 m2 (betonklinkers) - terras 30 m2 (50 x50) - tuinpad 20 m2 (kleine klinker/waaltjes) - terras 25 m2 (30x 30)

Tuin afgraven, egaliseren en herbestraten

Mijn tuin graag afgraven, egaliseren en deels herstraten. Oppervlakte hele tuin is ong 180 m2. Deel voor bestrating is ong. 102 m2. Tegels graag lichtgrijze betontegels 50 x 50 cm Een deel van de bestaande tegels ( beton 30 x 30 cm, wil ik graag hergebruiken als vloer voor een tuinschuur (3x3 m) en prieel van 3x3 m. Graag ook bestaande draadhekken afwerken met opsluitbanden (beton lichtgrijs). Lengte is ong. 44 mtr. In een deel van de tuin (voorzijde) plaatsen van beton/hout hek met poort, lengte ong. 14 mtr. Beton kleur antraciet, hout lichte houtkleur.

Tuin volledig herstraten

Ik zoek iemand voor het plaatsen van 30 m2 kantbanden en 330 m2 ophogen herstraten. Graag een offerte voor nieuwe tegels en een andere voor de oude behouden.

Het herstraten van een gehele achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan bestraten. Momenteel is al 95% bestraat. De bestaande tegels verwijderen wij zelf. Het gaat om het egaliseren en bestraten van ongeveer 50 m2. Een klein perkje (aarde) dient ook bestraat te worden. De tuin is via de woning bereikbaar.

Bamboe verwijderen en goed begrenzen

Ik zoek een hovenier die onze (reeds teruggesnoeide) bamboe aan de zijkant van het huis kan verwijderen. Daarnaast de bamboe in de voortuin laten voorzien van een betere begrenzer. Waarschijnlijk gaat het ook om het deels afgraven en weer herstraten met bestaande tegels. Wellicht moeten bepaalde stukken van de tuin ook worden opgehoogd. Het betreft ongeveer 4 m2 aan bamboe.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het herstraten van sierbestrating in mijn achtertuin. Het betreft 30 m2. Het gaat om het verwijderen van de huidige bestrating, het egaliseren van de grond en het plaatsen van sierbestrating. De tuin is goed bereikbaar via de poort.

Tuin bestraten en gazon leggen

ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 130 m2. Het gaat om het aanleggen van een gazon en het herstraten van een groot deel van de tuin. Wellicht moet de tuin ook eerst worden afgegraven.

Partners

Partners van Casius