Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit met verzakking(en) herstellen:

Oprit met verzakking(en) herstellen

Onze oprit is verzakt en moet opgehoogd, opnieuw gelegd en aangevuld worden met zand. Daarbij kunnen de huidige tegels worden gebruikt. Dit zijn tegels van 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Aangezien we een gezamenlijke oprit met de buren hebben zouden we graag een afzonderlijke prijs voor het aanleggen onze oprit (42 m2) willen, alsmede een gezamenlijke prijs voor het aanleggen van beide opritten (84 m2).
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit met verzakking(en) herstellen uit heel Nederland:

Oprit betegelen

De oprit van ongeveer 30 m2 moet volledig betegeld worden met nieuwe tegels en zand in verband met de verzakking.

Fundering stabiliseren

Bij ons huis in achtergevel hebben wij last van scheurvorming in de muren. Dit is waarschijnlijk het gevolg van een instabiele fundering. Uit het bouwkundige rapport kwam het volgende na voren: - ter plaatse van de achtergevel zijn wel sporen van vocht aangetroffen, hier zijn de eerste twee balken, gezien van uit de achtergevel, bij de inleggingen door vocht aangetast. Er is nog geen instabiliteit in de vloer aangetroffen maar de situatie heeft wel aandacht nodig. Wij vermoeden dat er hier sprake is van lekkage in de afvoeren welke zich hier bevinden. Dit mede gezien de scheurvorming in de achtergevel en de zijgevel. De fundering is hier vermoedelijk als gevolg van een bel onder de fundering, gaan verzakken. Langs de fundering is ook verzakking in de oprit zichtbaar. Hierlangs lopen ook de afvoerleidingen van de wc en keuken langs, mogelijk dat daar een lekkage in zit waardoor het allemaal is gaan verzakken. Het is een jaren 1930 woning. Graag zou ik hier een offerte van willen ontvangen wat de kosten zijn om de fundering te laten stabiliseren.

Terras en oprit met verzakking herbestraten

Ons terras en de oprit zijn beide verzakt. Graag laten wij de oude tegels verwijderen, alles ophogen en egaliseren. Hierna dienen er nieuwe tegels gelegd te worden. Het terras is 53 m2 groot en de oprit 62 m2. Er is een foto beschikbaar.

Verzakking tuin verhelpen en tuinonderhoud

In Almere hebben we 2,5 m gemeentegrond kunnen kopen over een lengte van 27 m. Wegens verzakking van de bodem is een "damwand" nodig over de hele lengte naast oprit en tuin. De bestaande schutting en beukhaag willen we hergebruiken. We willen het nieuwe stuk zo onderhoudsvrij mogelijk maken. Ook het garage pad willen we laten verbreden en eventueel willen we paden op laten hogen en onderhoud van de tuin uitbesteden.

Renovatie terrasmuurtje met deur

Tussen huis en garage staat een afscheidingsmuur met deur tussen terras en oprit die vervangen dient te worden wegens verzakking, door een nieuwe houten schutting (totale lengte: ca. 3 meter incl.deur) in 90° hoek-vorm. In overleg met de vakman materiaal zelf te kopen of door bedrijf te leveren. Wij zijn 14 mei terug van een vakantie.

Gedeelte opnieuww leggen oprit i.v.m. verzakking

Gedeelte opnieuw leggen van de oprit i.v.m. verzakking. Rondom de lijnafvoer (afwatering) is een verzakking opgetreden waarschijnlijk door het niet goed laten aansluiten van de lijnafvoerelementen. Hierdoor kan water niet afgevoerd geworden via de lijnafvoer zelf maar heeft zich water een weg gevonden onder de lijnafvoer zelf. Slechts een kwestie van aanvullen en opnieuw leggen. Gaat om een aantal m2.

garage / put

wegens een lichte verzakking wil ik de oprit naar de garage gedeeltelijk opneiuw laten betegelen met de bestaande tegelks. ca. 9 m2 Onder een terras in de tuin werd een put geplaatst. De klinkers werden weggehaald en zouden nu opnieuw gelegd moeten worden. ca.9m2. Klinkers en zand aanwezig. Ik woon in België, tegen Maastricht.

Bestrating

Wegens een lichte verzakking wil ik de oprit naar de garage gedeeltelijk opnieuw laten betegelen met de bestaande tegels. Het is ongeveer 9 m2. In de tuin werd een gierput geplaatst. Tevoren werden er klinkers weggehaald en die moeten er nu weer op. Ook dat is ca 9 m2. Ik woon in Vroenhoven, België, tegen Maastricht. Het is geen spoedwerk, maar het moet ook weer niet te lang gaan duren, vind ik. Stenen aanwezig.

Oprit leggen

Onze oprit moet geheel opnieuw gelegd worden, wel met andere stenen. Ook graag controle leiding bij plek van ernstige verzakking, kan door verzakking beschadigd zijn? Het gaat om ongeveer 25 m2. Stenen zullen we zelf bestellen.

Opritstrook aanleggen

Aanleg van circa 10 m2 betonnen grastegels tussen oprit en openbare weg en het herstellen van circa 5 m2 klinkerterras (verzakking).