Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zwolle of directe omgeving.

1954 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwolle:

Oprit bestraten

Oprit bestrating met betonklinkers. Ligt momenteel oude betont tegels. Oppervlakte ongeveer 20 m2. Worden oude beton tegels dan ook meegenomen?

Bloembak aanleggen in achtertuin

Bloembak aanleggen in achtertuin van GeoPlano 15 x 15 x 60 cm, stapelblokken zijn aanwezig. Er moeten 2 stenen op elkaar komen in een soort u-vorm. De tuin is helemaal aangelegd, in het midden grote bak met grind, het grind gaan wij opzij schuiven en daar moet de bloembak gemaakt worden rondom. In totaal zal deze 18 m worden.

Stenen en haag verwijderen

Graag wil ik offerte voor het verwijderen van plus minus 20 vierkante meter steentjes en een buxushaag die kapot is gegaan. Het afvoeren van de stenen/buxus en bestraten inclusief leveren 60 x 60 tegels antraciet. Toegang aan de voorkant bij woonerf dus prima toegankelijk oppervlak 4,80 x 3,50 en nog stukje 2 meter x 1,20 m2

Tuintegels leggen

Verbreden huidig pad met tuintegels. Op dit moment liggen er 44 betontegels van 60 bij 30 in een L-vorm. Wij willen deze L vorm graag verbreden in totaal met nog eens 30 tegels. Voor een groot deel daar waar nu een buxeshaag staat. Deze kan eruit en waarschijnlijk zal er hiervoor in de plaats een soort van betonbiels geplaatst moeten worden als afscheiding. Wellicht goed om even te overleggen. Kunt u ons aangeven wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn.

Het vervangen van dakterras met tegels door houten dek

We hebben een dakterras van ongeveer 12 bij 6 meter. We willen hier graag een houten dek op. Momenteel liggen er tegels op het dakterras. Eventuele afvoer van tegels kan ik in overleg zelf regelen. Voor een tekening van het terras kunt u mij per mail bereiken.

20 m2 betontegels leggen

Graag een offerte voor leggen van 20 m2 betontegels van 50 x 50 met facet. Er ligt nu gedeeltelijk gras. Graag afvoeren grond en gras. Dus het gaat om standaard betontegels van 50 x 50 cm. De tuin is gewoon bereikbaar vanuit een poort. All in prijs aub.

Tuin herstraten

De gehele bestrating rondom het huis moet vervangen worden. Grond eventueel aangevuld. Oprit is ongeveer 51 m2, hier dikker tegels. Overige bestrating is ongeveer 120 M2, hier moet voor ongeveer 20 M2 grond vervangen worden door zand, overige stukken eventueel aangevuld. Tegels zijn 60*60 cm.

Garage veranderen in een dakterras

Ik wil van de garage een dakterras maken. Materiaal composiet vlonderplanken ( kleur antrasiet) afm. 5000 mm incl. led verlichting. Vergunning is goedgekeurd en in overleg kan het worden uitgevoerd.

Terras opnieuw aanleggen

Opnieuw bestraten van het terras (25 m2) in de achtertuin met de huidige tegels die er liggen. Tegels zijn 60 cm bij 40 cm. Zie ook bijgevoegde foto`s. De ondergrond is nu niet gelijk (tegels zijn verzakt). De tegels halen wij er zelf uit als ook het voegen doen wij zelf. Volgende werkzaamheden zijn nodig: - egaal maken ondergrond/eventueel ophogen - tegels opnieuw leggen

Vervangen muurtje rondom border voortuin

Het huidige muurtje bestaat uit blokken lavasteen. Dit moet vervangen worden door bielzen van  donker grijs beton. Om een “knik” in een van de borderranden recht te trekken moet een klein stukje  opnieuw bestraat worden. Het werk omvat dus het verwijderen van de oude stenen en het leggen van de nieuwe stenen en het  bestraten van een klein stukje van 0,4 x 1,4 meter. In totaal gaat het om ca. 21 strekkende meters. De bielzen moeten in drie lagen worden aangebracht, de  onderste laag onder de grond, de andere twee lagen boven de grond. De bielzen dienen verlijmd te worden. De materialen (bielzen, lijm, stenen) en de container voor het afvoeren van de oude stenen worden  door ons geregeld. In de bijlage zit een plattegrond en foto's ter verduidelijking. Wij hebben nog 2 andere klussen voor de tuin op Casius gezet. Hierop kan ook gereageerd worden.

Stenen leggen in de tuin

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om ongeveer 60 m2. Het gaat om de achtertuin en het materiaal regel ik zelf. Ook moet er eventueel geëgaliseerd worden.

Oprit met verzakking(en) herstellen

Onze oprit is verzakt en moet opgehoogd, opnieuw gelegd en aangevuld worden met zand. Daarbij kunnen de huidige tegels worden gebruikt. Dit zijn tegels van 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Aangezien we een gezamenlijke oprit met de buren hebben zouden we graag een afzonderlijke prijs voor het aanleggen onze oprit (42 m2) willen, alsmede een gezamenlijke prijs voor het aanleggen van beide opritten (84 m2).

Terrastegels leggen

Om en nabij 16 m2 aan terrastegels moet worden aangelegd. Zand afvoeren en uiteraard zand toevoegen. Je kan niet met een auto achter het huis komen. Wel met een kar of middels een kruiwagen. Wij helpen zelf ook mee. De tegels zijn 50/50 of 60/60

Herbestrating voor garage

Tussen 2 rijen garages is er een deel van 60 m2 wat opnieuw bestraat moet worden. De oude tegels moeten worden verwijderd, het zand aangetrild en aflopend gemaakt richting het afvoerputje en daarna de bestrating terug geplaatst.

Bestrating in de tuin aanleggen

Ik wil graag bestrating in mijn tuin aan laten leggen. De oprit met klinkers en het terras met tegels van 60 x 60 cm taupe / mediterraans. Verder als mogelijk ook een tuinhuis van 5 meter breed en 2.70 meter diep op vlonder plaatsen. Geen voorwerk nodig, de grond zal wel uitgegraven en egaliseert moeten worden. In de bijlage de tekening van de tuin.

Tuin deels uitgraven en bestraten

De tuin van 18 meter diep en 6 meter breed wil ik graag laten bestraten. De tegels mogen recht toe recht aan gelegd worden. Aan beide zijde wil ik border laten aanleggen van 1.50 meter breed voor beplanting. Het terras tegen de woonkamer aan wil ik wel volledig laten bestraten. De tuin heeft een achterom.

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn voortuin geheel laten betegelen. Er staan nu klinkerstenen en plantjes. Ik schat in dat het 21 m2 is in totaal. Er moet fietsen en een motor gestald worden op de tegels. Ik heb een klein budget. Graag adviezen en een offerte! Optioneel is afvoeren van het materiaal, dit ligt aan de meerprijs. Ik doe zelf het voorwerk.

Achtertuin bestraten

Het gaat om het leggen van een terras en een pad van de achterdeur naar de poort. Momenteel ligt er zand in de tuin, de tegels zijn er al uit. We verwachten dat het totaal om zo’n 30m2 gaat. Onze voorkeur gaat uit naar antracietkleurige tegels van ongeveer 60x60. Eventueel kleine gekleurde (liefst getrommeld) stenen/tegels van verschillende maten vinden we ook leuk.

Tuin betegelen

Ik ben opzoek naar een prijs voor het bestraten van een tuin van maximaal 25 m2 met tegels van 60 x 40 cm en een dikte van 5 cm. De achtertuin is goed bereikbaar.

Bestrating leggen bij een nieuwbouwwoning

Als onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, laten we de tuin daar afgraven en geel zand leggen. We zijn op zoek naar een vakman die daar dan ongeveer 45 m² bestrating kan leggen in december. We kopen daarvoor keramische tegels van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij uw offerte.

Gefundeerd terras aanleggen

Een gefundeerd terras op palen met een afmeting van 8 x 5 meter maken. Met een goede kwaliteit hardhouten vlonderplanken zonder profiel. De ruimte is nu deels bestaat en deel gras. Dat kunnen we mogelijk zelf verwijderen. Er moet ook een tuinhuis geplaatst worden.

Bestrating in voortuin vervangen

Ik wil de bestrating van de voortuin vervangen en oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De planten zijn er al uit. Er ligt een pad van de straat naar de deur (40 x 60 cm tegels) die moeten eruit. Er moet een nieuw pad onder het raam komen en het looppad naar de straat moet opnieuw worden aangelegd. Tevens dient de ondergrond te worden geëgaliseerd en/of opgehoogd. Wij hebben nog geen tegels aangeschaft. Wij willen graag tegels van 20 x 30 cm of 40 x 40 cm en zouden dit graag overleggen met een vakman.

Gedeeltelijk bestraten van de voortuin

Onze kleine voortuin van ongeveer 24 m² hebben wij helemaal leeg gehaald. Er is nu alleen zwarte aarde. Ik wil daar een gedeelte zelf van gaan beplanten. Om de plantvakken wil ik palissadebanden en verder wil ik bestrating. Ik weet nog niet wat voor materiaal ik hiervoor ga kiezen. Ik laat de tuin graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsopgave.

Gehele tuin laten bestraten

Wij willen graag bijna de gehele tuin betegeld hebben. Er ligt op dit moment grind. De tuin is ongeveer 65 m2. Huidige grind verwijderen we zelf. Er dient opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De nieuwe tegels zijn 60 bij 60 cm en hebben we al gekocht. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Tegels leggen

Tegels leggen van 80 x 40 x 6 cm, in total 38 m2. In de achtertuin. Uitvoering ergens eind mei. De oude tegels haal ik zelf weg en egaliseren is niet nodig.