Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zwolle of directe omgeving.

1921 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, aanleg parkeerplaats 350m², grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, oprit ophogen + gewone klinkers, garage veranderen in een dakterras, oprit aanleggen, terras en tuinpad leggen, tuin betegelen, keramische terrastegel incl leggen, een achtertuin renoveren en voorzien van sierbestrating, aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger, terras realiseren aan water, aanleggen oprit, dubbele oprit van 98 m2 opnieuw bestraten, bestraten oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwolle:

Garage veranderen in een dakterras

Ik wil van de garage een dakterras maken. Materiaal composiet vlonderplanken ( kleur antrasiet) afm. 5000 mm incl. led verlichting. Vergunning is goedgekeurd en in overleg kan het worden uitgevoerd.

Terras opnieuw aanleggen

Opnieuw bestraten van het terras (25 m2) in de achtertuin met de huidige tegels die er liggen. Tegels zijn 60 cm bij 40 cm. Zie ook bijgevoegde foto`s. De ondergrond is nu niet gelijk (tegels zijn verzakt). De tegels halen wij er zelf uit als ook het voegen doen wij zelf. Volgende werkzaamheden zijn nodig: - egaal maken ondergrond/eventueel ophogen - tegels opnieuw leggen

Vervangen muurtje rondom border voortuin

Het huidige muurtje bestaat uit blokken lavasteen. Dit moet vervangen worden door bielzen van  donker grijs beton. Om een “knik” in een van de borderranden recht te trekken moet een klein stukje  opnieuw bestraat worden. Het werk omvat dus het verwijderen van de oude stenen en het leggen van de nieuwe stenen en het  bestraten van een klein stukje van 0,4 x 1,4 meter. In totaal gaat het om ca. 21 strekkende meters. De bielzen moeten in drie lagen worden aangebracht, de  onderste laag onder de grond, de andere twee lagen boven de grond. De bielzen dienen verlijmd te worden. De materialen (bielzen, lijm, stenen) en de container voor het afvoeren van de oude stenen worden  door ons geregeld. In de bijlage zit een plattegrond en foto's ter verduidelijking. Wij hebben nog 2 andere klussen voor de tuin op Casius gezet. Hierop kan ook gereageerd worden.

Stenen leggen in de tuin

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om ongeveer 60 m2. Het gaat om de achtertuin en het materiaal regel ik zelf. Ook moet er eventueel geëgaliseerd worden.

Oprit met verzakking(en) herstellen

Onze oprit is verzakt en moet opgehoogd, opnieuw gelegd en aangevuld worden met zand. Daarbij kunnen de huidige tegels worden gebruikt. Dit zijn tegels van 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Aangezien we een gezamenlijke oprit met de buren hebben zouden we graag een afzonderlijke prijs voor het aanleggen onze oprit (42 m2) willen, alsmede een gezamenlijke prijs voor het aanleggen van beide opritten (84 m2).

Terrastegels leggen

Om en nabij 16 m2 aan terrastegels moet worden aangelegd. Zand afvoeren en uiteraard zand toevoegen. Je kan niet met een auto achter het huis komen. Wel met een kar of middels een kruiwagen. Wij helpen zelf ook mee. De tegels zijn 50/50 of 60/60

Herbestrating voor garage

Tussen 2 rijen garages is er een deel van 60 m2 wat opnieuw bestraat moet worden. De oude tegels moeten worden verwijderd, het zand aangetrild en aflopend gemaakt richting het afvoerputje en daarna de bestrating terug geplaatst.

Bestrating in de tuin aanleggen

Ik wil graag bestrating in mijn tuin aan laten leggen. De oprit met klinkers en het terras met tegels van 60 x 60 cm taupe / mediterraans. Verder als mogelijk ook een tuinhuis van 5 meter breed en 2.70 meter diep op vlonder plaatsen. Geen voorwerk nodig, de grond zal wel uitgegraven en egaliseert moeten worden. In de bijlage de tekening van de tuin.

Tuin deels uitgraven en bestraten

De tuin van 18 meter diep en 6 meter breed wil ik graag laten bestraten. De tegels mogen recht toe recht aan gelegd worden. Aan beide zijde wil ik border laten aanleggen van 1.50 meter breed voor beplanting. Het terras tegen de woonkamer aan wil ik wel volledig laten bestraten. De tuin heeft een achterom.

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn voortuin geheel laten betegelen. Er staan nu klinkerstenen en plantjes. Ik schat in dat het 21 m2 is in totaal. Er moet fietsen en een motor gestald worden op de tegels. Ik heb een klein budget. Graag adviezen en een offerte! Optioneel is afvoeren van het materiaal, dit ligt aan de meerprijs. Ik doe zelf het voorwerk.

Achtertuin bestraten

Het gaat om het leggen van een terras en een pad van de achterdeur naar de poort. Momenteel ligt er zand in de tuin, de tegels zijn er al uit. We verwachten dat het totaal om zo’n 30m2 gaat. Onze voorkeur gaat uit naar antracietkleurige tegels van ongeveer 60x60. Eventueel kleine gekleurde (liefst getrommeld) stenen/tegels van verschillende maten vinden we ook leuk.

Tuin betegelen

Ik ben opzoek naar een prijs voor het bestraten van een tuin van maximaal 25 m2 met tegels van 60 x 40 cm en een dikte van 5 cm. De achtertuin is goed bereikbaar.

Bestrating leggen bij een nieuwbouwwoning

Als onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, laten we de tuin daar afgraven en geel zand leggen. We zijn op zoek naar een vakman die daar dan ongeveer 45 m² bestrating kan leggen in december. We kopen daarvoor keramische tegels van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij uw offerte.

Gefundeerd terras aanleggen

Een gefundeerd terras op palen met een afmeting van 8 x 5 meter maken. Met een goede kwaliteit hardhouten vlonderplanken zonder profiel. De ruimte is nu deels bestaat en deel gras. Dat kunnen we mogelijk zelf verwijderen. Er moet ook een tuinhuis geplaatst worden.

Bestrating in voortuin vervangen

Ik wil de bestrating van de voortuin vervangen en oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De planten zijn er al uit. Er ligt een pad van de straat naar de deur (40 x 60 cm tegels) die moeten eruit. Er moet een nieuw pad onder het raam komen en het looppad naar de straat moet opnieuw worden aangelegd. Tevens dient de ondergrond te worden geëgaliseerd en/of opgehoogd. Wij hebben nog geen tegels aangeschaft. Wij willen graag tegels van 20 x 30 cm of 40 x 40 cm en zouden dit graag overleggen met een vakman.

Gedeeltelijk bestraten van de voortuin

Onze kleine voortuin van ongeveer 24 m² hebben wij helemaal leeg gehaald. Er is nu alleen zwarte aarde. Ik wil daar een gedeelte zelf van gaan beplanten. Om de plantvakken wil ik palissadebanden en verder wil ik bestrating. Ik weet nog niet wat voor materiaal ik hiervoor ga kiezen. Ik laat de tuin graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsopgave.

Gehele tuin laten bestraten

Wij willen graag bijna de gehele tuin betegeld hebben. Er ligt op dit moment grind. De tuin is ongeveer 65 m2. Huidige grind verwijderen we zelf. Er dient opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De nieuwe tegels zijn 60 bij 60 cm en hebben we al gekocht. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Tegels leggen

Tegels leggen van 80 x 40 x 6 cm, in total 38 m2. In de achtertuin. Uitvoering ergens eind mei. De oude tegels haal ik zelf weg en egaliseren is niet nodig.

Terras in de achtertuin aanleggen

Wij willen nieuwe terrastegels in een deel van onze achtertuin. Tegels van 60 bij 60 cm. Wij verwijderen de oude tegels. Het gaat om een stuk van 22 m2.

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten

De bestaande bestrating moet eruit gehaald worden. Opnieuw ophogen. Nieuwe bestrating aanbrengen, nog uit te kiezen waarschijnlijk 60 bij 60 cm. Voortuin en achtertuin. Ongeveer 50 m². Tuin makkelijk bereikbaar.

Terrassen in voor- en achtertuin leggen

Ik wil graag een terras in mijn voortuin en achtertuin laten leggen. Er ligt nu zand, das zal waarschijnlijk geëgaliseerd moeten worden en mogelijk opgehoogd. Ik wil graag tegels van 50 x 50 cm. De voortuin zal ongeveer 10 m2 zijn en in de achtertuin ongeveer 10 m2, met een paadje naar achter en terrasje voor de berging. Heb materiaal nog niet in bezit, dit kan in overleg.

Achtertuin bestraten na ophogen

Onze achtertuin willen wij laten ophogen en bestraten. De tuin is ongeveer 15 m². Graag ontvangen wij een offerte en een lijst met benodigdheden die wij moeten aanschaffen.

Tegels plaatsen in de voor- en achtertuin

Bij onze nieuwbouwwoning zit een voortuin en een achtertuin. Voor beide willen wij graag iemand vragen om de tegels te leggen. In de voortuin komt enkel tegelwerk, er loopt al een tegelpad van de voordeur naar de stoep. Het gaat om ongeveer 11 m2. De achtertuin is in totaal 36 m2. Een groot deel hiervan willen wij ook laten betegelen, een kleiner deel willen wij beplanten. Wij willen graag een offerte voor het tegelwerk ontvangen.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Ik wil graag twee delen van mijn achtertuin laten betegelen. De eerste is direct aan de achterzijde van de woning. Hier wil ik tegels van 60 x 60 plaatsen over een oppervlakte van ongeveer 13 m2 (5.40 x 2.20 meter) met daaromheen een rand van ongeveer 10 cm (zoals door Gamma genoemde) "Icy Blue" steentjes. Afgraven en ophogen kan ik zelf, maar egaliseren vooraf moet dan nog wel gebeuren. Het tweede deel betreft de oprit van de auto. Hier is de grond al opgehoogd, en wil ik er graag klinkers laten leggen over een oppervlakte van 22.5 m2.

Tuin betegelen met siertegels

In de achtertuin dient 90 m2 terras bestraat te worden en 9 m2 pad naar de achteruitgang. Hiervoor willen wij graag antraciet tegels van 40 bij 40 cm gebruiken. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen. De tuin is goed bereikbaar.