Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras van ruim 40 m2:

Terras van ruim 40 m2

Graag een prijs voor een terras rechthoekig van ongeveer 40 m2. Nu is er gazon, graag nieuwe gladde eenvoudige betontegels.
Onze klant uit Nieuw Heeten (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras van ruim 40 m2 uit heel Nederland:

Houten terras vervangen

Wij wonen in Loosdrecht aan de Rading in het bos en ons Douglas houten terras is ruim 13 jaar oud. Omdat we in het bos wonen is het verouderingsproces van ons terras sneller gegaan dan normaal en is het aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een (grove) prijsopgaaf. Hierbij de details: Oppervlak: Ongeveer 55 m2 in een L-vorm om ons huis aangelegd. Lengte 12 meter en breedte 7 meter. Houtsoort: Douglas houten planken 25 mm dik, 21 cm breed. Circa 2-3 mm ruimte tussen de planken. Inclusief onderliggende draagbalken. Ongeveer 7 x 5 cm. Schroeven: RVS Spax. Bereikbaarheid: Aanhanger kan voor de deur worden geparkeerd. Toegankelijkheid via schuurdeur. Gaarne het oude terras afvoeren (mooi stookhout?). We horen graag wat u hiervoor rekent.

Tuin aanleggen met gazon en groot terras

We hebben net de woning gekocht en willen graag onze tuin aanleggen met terras aan achtergevel ruim terras van 3,5 diep. Borders link en rechts, pad naar poort sierbestrating en gras links en rechts. Klimop planten rechterkant om de nu nog lelijke afscheiding weg te werken. Graag een offerte.

Achtertuin bestraten en hoogteverschil creëeren

Wij zijn sinds januari 2017 eigenaar van een voormalige huurwoning uit bouwjaar 1986. Er is al ruim een jaar niets aan de tuin gedaan en we willen er nu binnenkort iets moois van gaan maken met hulp van vakmensen De achtertuin meet 50 m² en is nu voor een deel bestraat met klinkers en voor een deel is er aarde met wat onkruid. We willen de tuin laten afgraven en egaliseren. Daarbij willen we een hoogteverschil laten aanbrengen, zodat er achter de woning een iets verhoogd terras ontstaat van 35 m². Achter in de tuin willen we een stuk van 14 m² met gras. Het terras moet worden voorzien van worteldoek en daarop tegels van 60 x 30 x 4 cm. In het terras willen we een uitsparing voor een klein moestuintje van 2,5 x 1,5 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Tuin bij een nieuwbouwhuis tuin aanleggen

Budget stadstuin met veel tegels, zowel voor als achter tuin, in totaal 60 m2. We hebben al 100 betontegels beschikbaar van 40 x 60 cm voor terras en bestrating voortuin. Achtertuin staan de schuttingen al. We willen in achtertuin ruim terras en stukje gras waar we trampoline in willen bouwen. Voortuin dus ook geheel bestraten en met 2 heggetjes afschermen van de stoep.

Terras en zijpad bestraten

1. Terras achterin tuin vervangen en uitbreiden met Waaltjes, inclusief paadje van het voorste terras naar de schuur. Ongeveer 22 m2, 23 meter opsluitband op bepaalde stukken, zie bijgevoegde PFD bestand. Waaltjes: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. 2. Pad naast het huis bestraten met betonklinkers. Dit gaat om 15 m2. Betonklinkers: gemengd grijs/rood/zwart, zie PDF. Ik zal zelf alle oude bestrating verwijderen en een strookje gras weg halen. Er ligt een ruime hoeveelheid wit zand reeds, zie links achter op de eerste foto. Hier is namelijk de voormalige trampoline kuil ruim mee volgestort. Ik vermoed dat er geen extra zand nodig is, onder de bestaande tegels ligt ook al wit zand. Op de plattegrond in de pdf betreft het de rood gestippelde gedeeltes. Offerte mag inclusief materiaal; Waaltjes, betonklinkers en opsluitband. Als u dat liever niet doet wil ik het ook wel zelf aanschaffen. Wel graag duidelijk op offerte vermelden; wel of niet inclusief materiaal. Tevens nog 2 foto's van de huidige situatie.

Tegels verwijderen, ophogen en bestraten

Er dient een terras van 5 bij 5 meter aangelegd te worden waar wij een Spa gaan plaatsen. Dit stuk dient te worden opgehoogd dus er moet tot 1 meter een beschoeiing geplaatst worden. Verder is er nog een stuk van ruim 70 m2 wat nu schuin afloopt. Dit wil ik laten egaliseren en bestraten. Deze 70 m2 kan tot 300 m2 oplopen wanneer er een goede offerte gemaakt wordt.

Tuinkamer laten plaatsen

Een tuinkamer maken tussen de schutting en de keuken die uitsteekt. De gevel van de keuken moet ongeveer met een meter verlengd moeten worden, ook met een glazen paneel. De kamer moet ruim 3 x 3 en circa 2,5 meter hoog. Een harmonicadeur van drie meter breed, een glazen overkapping plaatsen en een aansluiting op de gevel maken. De schuifpui is van aluminium. Het terras wil ik gebruiken als vloer in de tuinkamer. Kunt u een brochure of informatie opsturen?

Ontwerp en aanleggen nieuwe tuin

Betreft tuinontwerp nieuwbouwwoning. Voortuin ca. 5,46 meter breed en vier meter diep. Achtertuin ca. 5,46 meter breed en 10 meter diep (berging achter in de tuin meet ca. 2,5 X 3,10 meter). Erfafscheiding aan de straatkant is reeds voorzien (voorkant beukenhaag, achterkant schutting met hedra). Wensen zijn een ruim terras grenzend aan de achter pui, kleiner terras grenzend aan voorpui. Achter kleine kruidentuin en borders met vaste planten.

Voortuin voor een deel bestraten

Ik wil graag mijn voortuin voor een deel laten bestraten. Totaal 8 m2, ruim 5 m2 tegels van 20-30 en een kleine 3 m2 gebakken klinkers. Tegels vormen een terras. Klinkers vormen pad naar terras. Rond het terras komt ook rand van klinkers.

Betonvloer in tegellook voor buiten

Ik ben geïnteresseerd om mijn terras en oprit (aaneengesloten) en het pad naar de voordeur uit te voeren in een gevlinderde betonvloer in tegellook. Het totaal is ruim 100 m2. Kunt u mij een prijsindicatie geven? Ik zou graag zo'n vloer hebben en lees dat deze tegen vrij interessante prijzen gelegd kunnen worden. Het grondwerk is al gedaan: overal ligt geel zand op hoogte en onder de oprit ligt puin met een dun laagje geel zand.