Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit opnieuw aanleggen:

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit opnieuw aanleggen uit heel Nederland:

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft het aanleggen van de tuin bij een nieuwbouwwoning. Er is een kleine voortuin met oprit naar de garage, een zijtuin en een achtertuin. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2. Wij zouden de tuin graag voorzien van kunstgras, bestrating, beplanting en een erfafscheiding. Echter hebben wij geen flauw idee hoe het in te richten, welke materialen te gebruiken en hoeveel er bestraat dient te worden. Dit willen wij graag met een vakman bespreken zodat hij het kan ontwerpen en daarna kan uitvoeren.

Oprit en tuinpad aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit en tuinpad (totaal 35 - 40 m2). Graag een offerte voor het klaarmaken van de ondergrond, het leveren en leggen van de kasseien en het voegen.

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Water-water pomp aanleggen

Ik wil graag een nieuwe water - water warmtepomp laten aanleggen voor het verwarmen van mijn woning van ongeveer 100 m2. Er kan geboord worden in de oprit. Graag een vakman die kan adviseren en informeren betreffende warmtepomp.

Oprit en terrassen aanleggen

90 m2 grindplaten en grind aanbrengen op de oprit van het huis en rondom woning 45 m2 terras aanleggen. Vanaf volgende week zaterdag wil ik starten. Het betreft een nieuwbouwwoning en deze is goed toegankelijk. Graag assistentie met een trilmachine e.d.

Oprit met natuursteen opnieuw aanleggen

Ik wil mijn oprit van 5 bij 20 meter opnieuw bestraten met natuursteen. Op dit moment liggen er kinderkoppen op. Ik wil weten of deze hergebruikt kunnen worden.

Oprit met betonklinkers aanleggen

22m3 oprit aanleggen met beton klinkers All in Uitgraven Gebroken puin storten Ophoog zand Bandjes zetten Beton klinkers leggen en aantrillen

Oprit aanleggen met gres en porfier kasseien

Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een ervaren kasseienspecialist met referenties hiervan. Onze oprit en het looppad rond het huis en de garage moet voorzien worden van gres of porfier kassei met ongeveer de maat van 11 x 17 cm. In de klus van 70 vierkante meter zitten er ongeveer ook 18 tegels van 80 x 80 cm verwerkt rondom de woning en garage. Dit zou neerkomen op 11,5 vierkante meter keramische tegels en 58,5 vierkante meter kasseien. De opsluitbanden worden door mijzelf gezet tenzij dit een bezwaar vormt. Er is 25 cm puin gestort op de oprit en aangetrild met afschot. Er is 20 cm puin gestort op het looppad langs de garage met afschot.

Oprit en terras leggen

Bij een nieuwbouwwoning wil ik een oprit en een terras laten aanleggen met betontegels van 50 bij 50 cm. De totale oppervlakte is 130 m2. Het ophoogzand is al aanwezig, de tegels gaan wij zelf regelen.

Oprit in Kandala grey met drainage mortel aanleggen

Het betreft een nieuwbouw, waar de oprit (100 m2) in Kandla Grey met drainagemortel aangelegd moet worden.

Partners

Partners van Casius