Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Kampen of directe omgeving.

198 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: aanleg van weg door weiland, 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, 40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kampen:

Tuin opnieuw straten

Ongeveer 40 vierkante meter opnieuw bestraten, we halen zelf de tegels eruit. Dus zand erbij en glad maken en straten. Betontegel van 30 x 30 en 30 x 60 met waaltjes om op te vullen, Langs stukken rechthoekige borders heen.

Ophogen van de bestrating

Rond mijn huis wil ik graag de bestrating laten ophogen. Aan de voorkant met kleine tegels en aan de zijkant van de garage en aan de achterkant grote tegels. Het gaat om een oppervlakte van 120 m2.

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.

Betontegels leggen in de achtertuin

De achtertuin voorzien van 60 x 60 cm betontegels. De tuin is 9 bij 6 meter en er staat een schuur van 3 bij 3.5 meter op. Er liggen nu nog waaltjes in. We willen er graag speciale voegen in zodat er geen onkruid tussen groeit. Wat gaat dit kosten en hoelang gaat het ongeveer duren?

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn voor en achtertuin volledig laten bestraten. Graag een indicatie van de verwachte kosten. Voortuin: 32 m2. Achtertuin: 76 m2. Achtertuin: Grond egaliseren, banden leggen langs de schuttingdelen heen en bestraten Voortuin: Grond egaliseren, banden leggen met ruimte ertussen om later een hekje te plaatsen, en bestraten. Svp ook indicatie kosten voor afvoeren oude grindtegels tuin. Het gaat mij met name om arbeidskosten voor het egaliseren en bestraten van iets minder dan 110 m2. Op basis hiervan kan er een keuze gemaakt worden voor een steen. Wildverband of betontegels van 40 x 40 of 60 x 60 centimeter.

Bestraten met TerraTops en Lineablock

De klus: - Ophogen en bestraten met TerraTops. 23m2; - 2 sierbakken plaatsen (1 laag 15 x 15 x 45 centimeter); - Verwijderen en afvoeren bestaande materiaal / begroeiing. Graag ook eventueel overgebleven stenen/zand. - Ik zorg dat de TerraTops, Lineablocks en het zand tijdig geleverd worden. Bijlage: - Huidige indeling - Gewenste indeling (plattegrond) Graag ontvang ik de prijs per uur inclusief btw en andere eventuele kosten voor de klus. Datum is flexibel. Ps. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de voortuin.

Tuin bij nieuwbouwwoning bestraten

Dit betreft een tuin in een nieuwbouwwoning. De tuin ligt nog met klei erin en ik wil deze tuin graag laten bestraten. Oppervlakte is 77 vierkante meter. Kunt u een prijsindicatie doorgeven?

Achtertuin nieuw betegelen

Achtertuin opnieuw betegelen. Oude tegels verwijderen. Tegels ook leveren. Het gaat om ongeveer 5 bij 7 meter.

Grindtegels bestraten

Grindtegels plaatsen in de tuin, 50 m2. Zand is er al, misschien moet er nog wat bij. Tegels staan al klaar.

Herstraten van achtertuin en paden ...

Herstraten van achtertuin en paden voortuin. Er liggen gekleurde klinkers en 2 stenen cirkels. De totale oppervlakte bedraagt ca 52 m². (43 m² + 9 m²) Verder herstraten van schuurtje en garagebox. Hierin liggen de gebruikelijke tegels van 30cm bij 30 cm. Totale opp. 26 m².(9 m² + 17 m²) . E.e.a. is flink verzakt; er moet het nodige zand opgebracht worden. Bij het kruiwerk kan ik zelf ook het nodige doen. Alle materialen zijn aanwezig; dus gaat om leggen. Week van 6 juli op vakantie.

Het betreft een tuin van 10x6 meter. Er ...

Het betreft een tuin van 10x6 meter. Er moet een schutting worden gezet langs één zijkant en de achterzijde (hier komt tevens een poort). Er moet achter in de tuin een terras van 3x3,5 meter komen. Voor in de tuin een terras van 2,5x6 meter. Daarnaast moet er nog een looppad van het ene terras naar de schutting achter komen. Daarnaast zal eventueel nog grond afgevoerd moeten worden ten bate van het aan te leggen terras. Graag de offerte uitsplitsen, zodat we kunnen kijken wat de financiele gevolgen zijn als we zelf een deel op ons nemen.

we willen een strakke tuin met veel ...

we willen een strakke tuin met veel grind en wat sierbestrating (paadjes) wat beplanting er is inmiddels al een oprit en een terras de rest hebben we met gras gezaaid als noot oplossing