Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin opnieuw betegelen:

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Ik heb nu een terrasje van 3m x 5,1m en ik wil er graag tegels van 60x60 in hebben en dan een terras oppervlak van 3,6m x 5,1m creëren. De huidige tegels moeten er nog uitgehaald en afgevoerd worden. Het moet nog een beetje opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Terrastegels leggen en gras zooien

Een stuk tuin. Dit willen wij deels laten betegelen voor een terras. Het zal nog wel met ongeveer een tegeldikte opgehoogd zal nog wel moeten gebeuren. Daarnaast willen wij 10 x 6 meter aan gras realiseren. Het terras heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Graag zien wij een aantal opties van mooie tegels van u.

Tuin betegelen

Tuin is 5x3.50. De bestaande tegels(50×50×4,5cm) zijn verwijdert en moeten opnieuw gelegd worden. Het wordt een mix van de oude en nieuwe tegels. De oude tegels wil ik gebruiken voor het gedeelte waar een overkapping komt te staan en de nieuwe voor het overige gedeelte. Er staat momenteel een partytent. Tegels zijn er al uit. Zeil ligt er nog.

Tuin betegelen

Wij willen onze tuin van 29 m2 laten betegelen en 4 cm ophogen. Huidige tegels ook graag afvoeren en verwijderen.

Onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen

Wij willen graag de tuin helemaal laten betegelen. Het gaat om 47m2.

Tuin bestrating

Ik wil mijn tuin laten betegelen, een achtertuin van 4,40 meter bij 10 meter. Een voortuin van van 226 cm bij 315 cm en 700 cm bij 110 cm. Nog een voortuin van 375 cm bij 230 cm met Mortelvoeg. Wat zou het gaan kosten?

Tuin betegelen

Ik wil de tuin deels laten betegelen. Er ligt nu gras. Het gaat om 55 m2.

Nieuwbouw tuin betegelen

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de aanleg van een tuin. Als u ook eventueel een prijsindicatie kan geven, graag. Het gaat om een nieuwbouw, waarbij de tuin een oppervlakte heeft van ongeveer 80 vierkante meter. De gehele tuin zouden we graag willen betegelen met tegels van een groter formaat (bijvoorbeeld 60x60 cm). Ook hebben we een carport die we zouden willen bestraten. De carport heeft een oppervlakte van ongeveer 38 vierkante meter.

Damwand verwijderen en steiger plaatsen

Tuin met 2 niveaus. Huidige damwand staat op beschoeiing van gemeente. Wand is ongeveer 7 meter breed en 1,7 meter hoog. Deze verwijderen en ter vervanging een steiger terugplaatsen. Verlaging tuin aan water nu ongeveer 5x5 meter moet worden vergroot naar 6x6 meter waarbij de wanden vervangen moeten worden. Afvoeren zand/grond. Overkapping maken van 6x4 meter inclusief tuindeur afsluiting tot overkapping. Tuin deels betegelen met tegels van 90x90 cm en deels gras plaatsen. Verlichting aanleggen door geheel tuin. Eerst een schets met plan maken en dan opdracht voor uitvoering.

Achtertuin betegelen

Ik wil 42 vierkante meter tegels laten leggen in onze tuin. Als het kan met tegels erbij die we uit kunnen kiezen, 30x60. Als dit niet kan dan regelen we de tegels zelf. Wij halen de oude tegels er zelf uit.

Tuin opnieuw betegelen met reeds bestaande tegels

De achtertuin tegels zijn iets verzakt, vooral links van de schuifpui. Tegels zelf zijn pas 4 jaar oud en zijn nog mooi. Het gaat om ongeveer 20 m2.