Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hengelo of directe omgeving.

591 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, sierbestrating leggen, tuin bestraten, terras en pad in achtertuin bestraten, oprit bestraten, composiet terras aanleggen (DuoWood), tuin betegelen, bestrating en betegelen terras en voortuin, opnieuw bestraten van de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hengelo:

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Ik heb nu een terrasje van 3m x 5,1m en ik wil er graag tegels van 60x60 in hebben en dan een terras oppervlak van 3,6m x 5,1m creëren. De huidige tegels moeten er nog uitgehaald en afgevoerd worden. Het moet nog een beetje opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Wil de achtertuin laten bestraten ivm gras dat eruit gaat en nieuwe schutting. Tegels heb ik al liggen, ze zijn 30 bij 30, oppervlakte ongeveer 35 m2 .

Bestrating onder een overkapping aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een bestraat terras onder overkapping kan aanleggen. Het gaat waarschijnlijk om afgraven; ophogen met rood zand en het plaatsen van 50 bij 50 cm beton-antraciet tegels. Het gaat om 21 m2.

Terras openbreken en nieuwe betontegels 60x40 leggen

In mijn tuin wil ik lichtkleurige betontegels van 60 x 40 laten leggen en de oude tegels afvoeren. De huidige tegels moeten ook door de vakman worden weggehaald, afgevoerd, beetje zand storten en egaliseren. Nieuwe tegels leggen, u regelt ook de tegels. Het gaat om een L-vormige tuin met afmetingen van 10 x 1,20 meter voor het rechte stuk en 4 m2 voor het andere deel.

Composiet vlonder aanleggen

Op dit moment ligt er een hardhouten vloer van 24 jaar oud, deze wil ik graag laten vervangen door composiet. Het gaat om 22 m2. De ondergrond zal omgespit moeten worden wegens het woekeren van een bamboe. De gewenste kleur is donker antraciet.

Tuin bestraten

Bestraten,voor, naast en achter het huis samen 31 m2. En een parkeerplaatsje van 12,5m2 alles met betontegel 18x28 cm dikformaat. Oude bestrating is er al uit. 12m2 is nieuwe bestrating moet uitgegraven worden en geel zand in. De overige 19m2 en de 12,5 m2 is herbestrating hier moet geel zand beetje aangevuld worden.

Composiet vlonder onder overkapping plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een composiet vlonder onder een overkapping, over bestrating heen. Maten 3.50 x 3.30 meter. We zijn benieuwd naar de kosten.

Bestrating+grondwerk+haagaanleg

Het perceel is 785 m2 groot waarvan 200 m2 bebouwd is. Er zal 120 meter haag geplaatst moeten worden en 350 m2 bestrating waarvoor zand gestort moet worden. Er is een goede tekening van het perceel beschikbaar. De werkzaamheden dienen in de periode van 20 mei t/m 9 juni uitgevoerd te worden.

Sierbestrating aanleggen achtertuin

Graag zou ik de achtertuin compleet willen bestraten met in het midden een dakplataan. De tegels dienen 60x60 te zijn. Het gaat om ongeveer 100 m2. De tuin leegmaken doen we zelf. Het egaliseren en uitgraven mag worden berekend in de offerte. Graag ook een prijs exclusief uitgraven.

Verbreden van de parkeerplaatsen

Wij hebben 8 parkeerplaatsen waarvan we vinden dat deze te smal zijn. Deze moeten uitgegraven worden en opgevuld worden met zand. Het extra stuk is ongeveer 10 m2. Er moeten nieuwe tegels geleverd worden hiervoor.

Sierbestrating leggen

Het gaat om een kleine tuin van ongeveer 20 m2. Wij zouden graag een cirkel van waaltjes willen.

Voortuin geheel leeghalen en betegelen

Het geheel leeghalen van de voortuin, inclusief het groen en oude betegeling waar zwart zand onder ligt. Alleen de heg aan de straatkant moet blijven. Opnieuw onkruidvrij betegelen van voortuin met bijvoorbeeld betontegels. Wij willen alle werkzaamheden laten uitvoeren. De voortuin is ongeveer 25 m2. Inclusief afvoeren van materiaal. Tuin is redelijk bereikbaar.

Stoeptegels leggen

Het verwijderen van een stuk tuin met onkruid en leggen van tegels, 30 x 30 cm, het is ongeveer 40 m2.

Bestrating verwijderen en aanhelen bij VvE

Het verwijderen en weer aanhelen van de bestrating bij een slagboom.

Wasplaats aanleggen bij bedrijfsgebouw

Ik wil graag een prijsopgave voor een wasplaats op een terrein bij bedrijfsgebouw, wat zijn de milieueisen? Op het moment wordt het verhuurd aan een poetsbedrijf. Daar zijn nu wat problemen waar ze een aantal dingen aan het lozen zijn en dat is schadelijk voor het milieu.

Betontegels leggen

Ik wil 30 vierkant meter betontegels 60 x 60 cm laten leggen in mijn achtertuin. De tuin is vlak, maar zand onder de tegels moet het bedrijf ook aanbrengen. Ongeveer 10 cm dikke zandlaag graag optioneel mee aanbieden. Opsluitbandjes heb ik ook nog niet.

Gras weghalen en stenen aanleggen

Mijn moeder wil graag het gras in de tuin weg laten halen en stenen laten aanleggen in de tuin. De tuin is ongeveer 12 bij 6 meter. Echter weet ik niet of ze dit juist heeft opgemeten. Mijn moeder zoekt een wat goedkopere bedrag voor het laten maken van de tuin, vandaar ben ik aan het vragen bij verschillende plekken en moeten we nog stenen halen.

Betontegels leggen in de voortuin

Ik wil graag betontegels laten leggen in de voortuin. Er ligt nu gras.

Bestrating in voor- en achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn voor- en achtertuin. In de voortuin moet een gedeelte van 2.50 bij 2.50 meter bestraat worden. In de achtertuin betreft het een uitbreiding van het bestaande terras. De tuin moet afgegraven en geëgaliseerd worden.

Terrastegels en coniferen verwijderen en opnieuw tegelen

Ik wil oude tegels in mijn tuin laten verwijderen en ook diverse coniferen. Daarna moet de ondergrond van ongeveer 100 m² geëgaliseerd worden. Ik wil er daarna nieuwe terrastegels laten leggen.

Terras van Zweeds Graniet vervangen

Ik heb serredeuren. Als je daar door gaat ligt er Zweeds graniet. Mooi, maar niet toepasselijk voor een terras. Graniet, gevoegd, cement, deels verwijderen, eventueel in overleg, en een natuurlijke overgang van binnen naar buiten met terras, vlak. Binnen heb ik Noorse lei.

Bestrating in achtertuin wijzigen

Ik wil de bestrating in mijn achtertuin graag laten opknappen. De oude bestrating moet eruit en er moet wat zand worden aangevoerd. Daarna wil ik er nieuwe bestrating in patroon laten aanleggen met gebruikmaking van de oude tegels en gebruikte klinkers die ik al voorhanden heb. Het gaat om een terras en een toegang naar de poort, in totaal ongeveer 25 m². Ik stel een bezoek op prijs, zodat het werk even besproken kan worden. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Bestraten van de tuin

Tuin van 45 m2, tegels van 60 x 60 cm. Graag mailen.

Industriegrond bestraten

Ik ontvang graag een offerte voor het bestraten van 1600 m2 ruwe grond. Graag een offerte met nieuwe en gebruikte stenen. Het gaat om donkergrijze klinkers. De grond is eventueel te bezichtigen. Het moet schuin aflopen (1 kant op).

Terrastegels rond een zwembad aanbrengen

120 m2 terrastegels leggen (lijmem, voegen en afwerken. Maat tegels 50 x 50 rondom een zwembad . Het gaat om een volledig nieuw project. Zwembad is nieuw, beton rondom met afschot. Graag een passende en uitgebreide offerte.