Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin herbestraten en klein gedeelte nieuw leggen:

Tuin herbestraten en klein gedeelte nieuw leggen

Herbestraten van terras, gangpad, stukje voortuin gedeelte nieuw bestraten. Alles met betontegels 30 x 30 cm
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin herbestraten en klein gedeelte nieuw leggen uit heel Nederland:

Middelgrote achtertuin herbestraten

Wij willen een offerte voor de totale herbestrating van onze middelgrote achtertuin, aflopend naar een waterkant. De tuin is ongeveer 17 meter diep en bij het huis 12 meter breed en aan het water 7 meter. Tegen de waterkant moet de tuin stapsgewijs aflopen, dat is nu ook wel het geval, maar met de verkeerde stappen. Er ligt nu nog ongeveer 35 m2 gazon in afgezien daarvan leveren wij de tuin leeg op. Wij rekenen op ongeveer 60 m2 straatwerk bestaande uit betontegels 60 x 60 x 5 cm en ongeveer 24 m2 met gebakken klinker: 20 x 5 x 5 cm. Wij vragen ons af wat de kosten zijn van het afvoeren van het gras, het op juiste hoogte brengen van de verschillende delen van de tuin en het bestraten.

Herbestraten

Onze tuin lag goed totdat wij van pallets een bbq tafel hebben gemaakt,sindsdien staat het blank daar,zie foto-s. Vorige week heeft de buurman een nieuwe schutting gezet en zijn wij de bbq aan het afbreken,maar wat schets onze verbazing,nu is het Nog erger.

Herbestrating van de tuin

Het herbestraten van een in september 2017 bestrate tuin. Omdat de tegels ten opzichte van elkaar in hoogte verschillen en de naden niet synchroon liggen. Het hoogteverschil tussen de tegels is niet veel, wel storend. De tegels liggen op een zandbed. Het gaat om 32 m2.

Rijpad auto en terras bestraten

Het gaat om het herbestraten van zowel de voortuin (rijpad van de auto), als terrassen in achtertuin. De voorkant is circa 45 m2 en de tuin is in totaal circa 50 m2. We willen graag gebruik maken van de bestaande stenen (standaard maat 20 x 5 cm). Ik denk dat we circa 25 m2 tekort komen, dus die moet bijbesteld worden. Een deel van het terras willen we graag verhogen (circa 5 cm). Als jullie graag een afspraak willen maken om langs te komen hoor ik het graag!

Oprit en tuin ophogen en herbestraten

De oprit van 7 x 5,50 meter willen we laten ophogen met gebruik van bestaande stenen. Er moet een auto op staan. Het ligt nu 17 jaar en golft, vandaar. Ook de tuin van 7,5 x 12 meter exclusief schuur van 2,75 x 4 en border van 1 x 5 meter. Alleen ophogen met maximaal 10 cm. De tuin is achterom bereikbaar.

Tuin afgraven en ophogen met zand

De tuin moet afgegraven worden. In het midden van de tuin ligt een bult deze dient te worden geëgaliseerd en alle tegels en bakken kunnen weg. Er zal zo'n 20 centimeter diep afgegraven moeten worden. De oppervlakte van de tuin is 20 m2. Herbestraten is niet nodig, wel graag afvoeren van alle restanten.

Verzakte tegels herbestraten

De verzakte tegels recht leggen. Het zijn 60 tegels van 80 x 80 cm. In het midden van de tuin zit een kuil en aan de zijkanten liggen de tegels ook wat scheef. Een rij moet verwijderd worden. Het zand van die rij tegels kan gebruikt worden om de andere recht te leggen.

Tuin ophogen en herbestraten

De tuin in de polder met 5 tot 10 cm verzakking moet worden opgehoogd. Verschillende borders met boomschors, stukken moestuin, stuk gras en verder bestrating/terras met daaronder zand. Tuin wordt zelf leeggehaald. Vervolgens wil ik het volgende gedaan hebben: +/- 10 m2 tuinaarde (10 cm) +/- 50 m2 zand (10 cm) Daarna: Nieuw worteldoek in borders +/- 15 m2 boomschors (5 cm) +/- 15 m2 coconut snippers Tenslotte bestrating (trommel) van 30 m2 terugleggen.

Oprit opnieuw bestraten

Wij willen graag onze oprit herbestraten met nieuwe getrommelde dikformaat. Wij verzorgen eventueel zelf de getrommelde dikformaten. Wat kost dit per m2. Oprit is 74 m2. De bandjes kunnen hergebruikt worden. Er zitten wat rijsporen in dus egaliseren. En de tuin gaat ook veranderd worden, dus de oprit moet dezelfde steen krijgen als de tuin. De stenen willen we zelf aanleveren.

Tuin bestraten

Onze tuin graag herbestraten.

Partners

Partners van Casius