Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parkeerplaatsen vve herbestraten:

Parkeerplaatsen VVE herbestraten

Herbestraten van tot 10 parkeerplaatsen van een VVE. Elke parkeerplaats is zo'n 10 m2. Klinkers zien er nog goed uit en er zitten parkeerklaphekken in. Bijna niemand gebruikt die. Dus in overleg bepalen of die wel/niet terug moeten. Graag een prijs per parkeerplaats, maar ook voor bv 5 of 10.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parkeerplaatsen vve herbestraten uit heel Nederland:

Bouwbegeleider bij groot onderhoud VVE (17 woningen, 28 p-plaatsen)

Wij zijn een VVE met 28 parkeerplaatsen in een souterrain garage onder een blok van 17 herenhuizen, bouwjaar 2005. Er is al enkele jaren sprake van diverse lekkages. In 2021 willen we groot onderhoud gaan uitvoeren. Dit betekent verwijderen aarde en groenvoorziening, tegels en terrasschermen en bitumen laag. Vervolgens aanbrengen waterdichte laag op het dak, standaard tegels, terrasschermen en groene heggen als afscheiding tussen de tuinen. De tuinen zijn allen ca. 4 m breed en 10 m lang. Wij zoeken een partij die ons kan helpen met aanvragen diverse offertes, advies bij keuze, en begeleiding van de renovatie.

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.

Binnenterrein ophogen

Ik wil graag een globale prijsinschatting voor het ophogen mandelig binnenterrein. Het gaat om gemiddeld 50 cm ophoging. De maten zijn: - 600 m2 aan straat en parkeerplaatsen - 370 m2 aan stoep, speelterrein en groen Zie bijgevoegde tekening voor exacte maten. In het midden is het iets dieper dan aan de zijkanten. Wij hebben 50 cm genoemd om zeker te zijn. Wij als VvE moeten een offerte en een uitvoerende partij vinden. Het moet binnen nu en een jaar opgehoogd worden.

Straatwerk parkeerterrein VVE vervangen

Graag een indicatie van kosten voor het vervangen van alle betonnen stenen van parkeerplaatsen en looppaden van dit gezamenlijke binnenterrein all-in dus inclusief afvoeren huidige stenen. Totale oppervlak 1490 m2.

Klussen bij een VVE-complex

Ik ben namens het bestuur op zoek naar een klusbedrijf voor VvE-complex bestaande uit ongeveer 65 appartementen, parkeerplaatsen en parkeergarages. Een pré is als deze partij aantoonbaar ervaring heeft met werken voor een VvE, en daarnaast sowieso gekwalificeerd personeel heeft om uiteenlopende checks en/of reparaties uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld elektra, verlichting, kleine schilder klusjes, hang- en sluitwerk en dergelijke. Behoudens VvE-opdrachten zou het ook kunnen betekenen dat individuele bewoners verzoeken hebben voor hulp 'in huis', en dat de beoogde partij dan ook op die manier opdrachten kan krijgen (los van VvE). Partij moet ook beschikbaar zijn als contactpersoon als de opdracht niet zelf door dit bedrijf opgepakt kan worden (in principe huismeester functie). In de offerte willen we graag deze werkzaamheid inclusief het hiervoor in rekening te brengen tarief terug zien. Ook in de offerte aangeven of spoedaanvragen mogelijk zijn en het bijbehorende tarief plus de bereikbaarheid (telefonisch en per email). Graag hoor ik zo spoedig mogelijk.

Fietsenstalling laten bouwen

Graag zou ik offertes willen voor een fietsenstalling geschikt voor minimaal 20 fietsen. Er is op het terrein een aantal parkeerplaatsen naast elkaar die wij hiervoor willen inzetten. Het gebouw is met een rode steen gebouwd en iets in de dezelfde stijl van zou ideaal zijn. Verder moet deze ruimte afsluitbaar zijn, degelijke verlichting (bewegingsdetector) en een aantal stopcontacten voor E-Bikes bevatten. De vergunning voor deze fietsenstalling word volgende week door de VVE aangevraagd bij de gemeente.

Onkruid verwijderen van een parkeerhof

Onze VvE heeft een parkeerhof met 8 parkeerplaatsen. Het hof is beklinkerd en heeft een oppervlakte van ongeveer 225 m2. Vooral de zijkanten hiervan hebben inmiddels veel onkruid.

Parkeerplaatsen bij een VvE herstraten

Wij willen als VvE een aantal parkeerplaatsen in de loop van een aantal jaren herstraten. Het gaat per jaar om circa 300 m2. Graag een prijsopgave per m2 met levering van wat straatzand. Eventueel de locatie bekijken kan.

Hekwerk rond parkeerplaatsen plaatsen

Ik heb de opdracht vanuit de VVE om te kijken voor een nieuw hekwerk/schuttting om de gekochte parkeerplaatsen, dit is een een behoorlijke aantal meters, is het mogelijk dat jullie de vrijblijvende offerte hier kunnen bespreken?

het op niel leggen van bestrating langs flet en het plein

Betreft de bestrating rondom een flatgebouw - pleinen, parkeerplaatsen, paden. Het pad langs het Flat. En het pad naar het plein. En het plein moet op geknapt worden. In opdracht vve advies commissie. Alles opnieuw leggen, egaliseren etc. Graag komen kijken. Stenen aanwezig. Geen idee van het aantal m2. Wel een paar honderd uiteraard.