Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor balkonvlonders plaatsen:

Balkonvlonders plaatsen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor balkonvlonders voor ons dak terras. De breedte van rand tot rand is 292 cm. De lengte is van rand tot rand 510 cm. De legrichting is in de lengte en wij willen hiervoor de Teak 25 mm gebruiken. Waar het afvoerputje zit van de hemelwater daar zou ik graag een luikje willen in verband met schoonmaken. Bij de scheidingswand bij de buren staat het frame nu nog op stenen, die moeten nog wel verwijderd worden, maar volgens mij kan dat opgevangen worden door de rubberen regeldragers. Tevens zou ik de meerprijs van verlichting willen weten. Het dak terras ligt op de 2e verdieping van een laagbouwwoning.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonvlonders plaatsen uit heel Nederland:

Kozijnen herstellen en schilderen

Voor ons pand in Amsterdam ben ik namens onze vve offertes aan het aanvragen voor het schilderen en herstellen van houtwerk aan de voorkant en achterkant van ons pand. Wat de herstel werkzaamheden betreft weet ik niet zeker of dit ook binnen jullie werkzaamheden valt. Graag uw advies hierover. Het zou gaan om vervangen van een door houtrot aangetaste kozijn en kozijndorpel. Daarnaast heeft 1 van de verdiepingen last van houtrot in de balkon vlonders. In totaal gaat het om de volgende werkzaamheden. In een offerte uiteraard graag zoveel mogelijk opgesplitst weergegeven. Voorkant: 1 x begane grond kozijnen schilderen 3 x verdieping kozijnen schilderen (3 per verdieping) 1 x zolder raam op de 4e verdieping + dorpel vervangen (houtrot) en plaatsen dubbelglas. Gehele kozijn schilderen. Achterkant: 3 x schilderen verdieping kozijnen (3 per verdieping) 2 x balkon vlonders schilderen Optioneel: 1 x balkonvlonders vervangen en schilderen Graag hoor ik van u of u op basis van bovenstaande gegevens een offerte kunt uitbrengen. Indien nodig kan ik komende week mondelinge toelichting geven per telefoon. Dinsdag en donderdag ben ik eventueel ook thuis om ter plekke te kijken. Alvast dank voor uw hulp en advies.t