Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Deventer of directe omgeving.

1042 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deventer:

Parkeerplaatsen VVE herbestraten

Herbestraten van tot 10 parkeerplaatsen van een VVE. Elke parkeerplaats is zo'n 10 m2. Klinkers zien er nog goed uit en er zitten parkeerklaphekken in. Bijna niemand gebruikt die. Dus in overleg bepalen of die wel/niet terug moeten. Graag een prijs per parkeerplaats, maar ook voor bv 5 of 10.

Terrastegels leggen

Het laten leggen van ongeveer 70-80 m2 keramische tegels van 60 bij 60 bij 2 cm. Ik weet niet of er ophoogzand etc nodig is. Graag all in prijs per m2.

Waaltjes leggen 30 m2

Het laten leggen van waaltjes. Oude bestrating haal ik er zelf uit, daaronder zit zand. Waaltjes graag leveren. Gaat om twee keer een terras van 15 m2.

Uitbreiden bestaande oprit door bestrating

Uitbreiden bestaande oprit. Voortuin ca. 15m2 nu voorzien van zwart zand, dit afvoeren en bestraten. Tevens huidige bestaande oprit ca. 27m2 herbestraten. Klinkers (20x10) worden geleverd

Herbestrating van paden

Ik wil een aantal paden in een tennispark opnieuw laten bestraten en twee trapjes opnieuw laten leggen. Ik wil dat dezelfde tegels worden gebruikt. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 200 m2.

Tegels op dakterras leggen

Ik zoek een tegelzetter/stratenmaker die mijn dakterras kan voorzien van 60 bij 60 cm tegel welk 4 cm dik moeten zijn. Het gaat om 40 m2. De huidige tegels verwijder ik zelf. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Tuin egaliseren, bestraten en voegen

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin met sierbestrating kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van 54 m2 aan tegels, het ophogen met zand, egaliseren en plaatsen van 54 m2 aan sierbestrating tegels van 60 bij 60 cm. Daarnaast dienen de tegels ook gevoegd te worden. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk per achterom bereikbaar is.

Balkonvlonders plaatsen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor balkonvlonders voor ons dak terras. De breedte van rand tot rand is 292 cm. De lengte is van rand tot rand 510 cm. De legrichting is in de lengte en wij willen hiervoor de Teak 25 mm gebruiken. Waar het afvoerputje zit van de hemelwater daar zou ik graag een luikje willen in verband met schoonmaken. Bij de scheidingswand bij de buren staat het frame nu nog op stenen, die moeten nog wel verwijderd worden, maar volgens mij kan dat opgevangen worden door de rubberen regeldragers. Tevens zou ik de meerprijs van verlichting willen weten. Het dak terras ligt op de 2e verdieping van een laagbouwwoning.

Tuin met grote tegels bestraten

Tuin bestraten met antraciet/grijze grote tegels. De tuin is 10,35 meter lang en 5.40 meter breed.

Tuin bijna helemaal bestraten

Wij hebben een tuin van ongeveer 55 vierkante meter. Op dit moment ligt er voor een groot deel bestrating en een stuk kunstgras. Wij willen onze tuin graag bijna geheel bestraten met grijze stenen van 60 bij 60 cm.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag mijn oude bestrating (klinkers) laten uithalen en nieuwe tegels (50×50) laten terugplaatsen. Hiervoor zal ook de grond gelegaliseerd moeten worden, omdat het nu een hobbelig terras is door verzakking. Er zal een border vrij blijven voor beplanting. Dit deel doen wij zelf.

Voortuin aan laten leggen

Ik wil tegels laten aanleggen in mijn voortuin. De voortuin is 3.60 bij 1.70 meter en heeft nog een kleine gedeelte apart 1.20 bij 1.70 meter. het moet volledig bestraat worden met terrastegels van 60 bij 60 cm. Op dit moment zitten er planten in, die gaan wij zelf verwijderen. De tuin moet wel opgehoogd en geëgaliseerd worden. Kunt u de materialen voor het ophogen meenemen? De tegels zijn bij Gamma besteld.

Sierbestrating laten aanleggen

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin, 25 vierkante meter. Alle oude tegels moeten er nog uit.

Betontegels laten leggen

9 m2 betontegels leggen met rubberen bovenkant. Wat zijn de kosten hiervan? Moet nog wel afgegraven worden.

Terrastegels leggen in tuin achter

In mijn achtertuin wil ik graag 22 m² betontegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Het zandbed is reeds aangetrild en de tegels zijn aanwezig. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Terras met bestrating vernieuwen

Ons oude terras is aan vervanging toe. Afmeting: 350 x 450 cm. Het terras moet iets lager komen te liggen dan het huidige terras (1 a 2 cm), dus er moet iets afgegraven en geëgaliseerd worden. We willen graag niet al te dure betonnen tegels, van 30x30 of 50x50 cm, kleur grijs, die prettig aanvoelen aan blote voeten, bijvoorbeeld -tegel-met-facet- 30 x 30 x 4 cm -grijs of -tegel-zonder-facet-50 x 50 x 4 -grijs of een vergelijkbaar product. We vinden het geen probleem om zelf de tegels te bestellen als dit scheelt in de kosten, maar als het weinig uitmaakt dan laten we dit liever door de leggers van het terras regelen. De oude tegels halen we zelf weg. De tuin heeft een kleine achteringang (net breed genoeg voor een krui- of steekwagen) en het is mogelijk om een bus daar vlakbij te parkeren.

Tuin met Excluton Giallo bestraten

Ik wil mijn tuin laten bestraten met Excluton Giallo 30 x 60 cm tegels. De tuin is 36 - 40 m2. Er dient ook oude bestrating verwijderd te worden (15 bij 15 cm tegels). Er zal ook iets opgehoogd moeten worden.

Oprit aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze oprit plus die van de buren, omdat het één geheel is. De afmetingen van de oprit zijn ongeveer 6 meter bij 9 meter = 54 m2 + nog een strook voor de woning langs onder de ramen door. Totaal schatten we daarmee op 65 m2. De bestrating zouden we graag willen laten bestaan uit de zogenaamd H-stenen in een antraciete kleur. Het betreft nieuwbouw en de woning is nog niet gereed. Wel zal er dus ook nog (ophoog)zand in de offerte moeten worden meegenomen. Graag ook de randen en af-trillen meenemen in de offerte. Oplevering van de woning zal waarschijnlijk eind mei zijn. De bestrating zouden we vervolgens graag eind juni willen laten aanleggen.

Voor- en achtertuin bestraten

Het betreft een nieuw aan te leggen tuin. De tuinaarde moet worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moet de tuin in zijn geheel betegeld worden. De oppervlakte is ongeveer 45 tot 50 m2. Hier zou ik graag tegels van 60 bij 60 cm van de Gamma willen laten leggen.

Oprit bij de garage herbestraten

Ons huizenblok bestaat uit 3 woningen. Wij zitten in de middelste woning. Naast de hoekwoning hebben wij een garage die tegen die van de hoekwoning is geplaatst. Onze oprit is op enkele plaatsen aan het verzakken. Daarom willen wij hem laten her bestraten. De oppervlakte is 8 x 3 = 24 m2. Wij halen zelf de stenen eruit en stapelen die op aan de rand. Misschien dat er iets zand bij moet. Wat gaat ons dit precies kosten?

Terras bestraten met nieuwe tegels

Het bestraten van een bestaand terras met nieuwe betonnen tegels van 60 x 60 x 4 cm. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Het terras is iets verzakt, dus er zal iets verhoogd moeten worden. Het zal gaan om de achtertuin en het zijpad, totale oppervlakte van ongeveer 50 m2. De voorkeur gaat uit naar de excluton rusticslate zandgeel tegel.

Grote tuintegels in een cementbed leggen

Ik heb in mijn tuin 40 tegels liggen van 1 m². Ik wil die tegels eruit laten halen en daarna in een cementbed terug laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Terrastegels in cement leggen

Van een bestaand terras dienen de tegels verwijderd te worden. Deze 1 bij 1 meter natuurstenen tegels dienen daarna terug gelegd te worden in het cement. Het terras is totaal 40 m2 groot.

Terras vergroten, extra terras maken en oprit verbreden

Wij willen ons terras met 1 meter verbreden (totaal een extra 5 m2), daarnaast een extra terras maken in de tuin van 3 x 4 meter (12 m2) en de oprit verbreden (totaal een extra 21 m2) met betontegels 50 x 50 centimeter groot. Wij schaffen de betontegels zelf aan.

Terras met klinkers egaliseren

Wij wonen sinds kort op dit adres en merken dat er water blijft staan op het terras bij de tuindeur. Daar is de klinkerbestrating wat verzakt. Ook is er wat bestrating kapot rond een luchtrooster. Het terras in ongeveer 15 m² groot, maar dat hoeft niet helemaal te worden opgeknapt. We willen een deel van de klinkers laten verwijderen, dat deel laten ophogen en de klinkers weer laten terugplaatsen. Het terras is via een achterom bereikbaar. Verder willen wij graag uw advies over een terras aan de achterkant van de tuin, dat met ongelijke natuursteen is aangelegd. Het gaat om een terras van ongeveer 15 m², dat 20 cm hoger ligt dan de tuin. Onze wens is om daar een vlakkere steensoort te laten leggen. Wij nodigen bedrijven graag uit voor een bezoek.