Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels opnieuw leggen:

Tegels opnieuw leggen

Opnieuw leggen van tegels 30 x 30 cm. Tegels liggen er nog in maar moet opnieuw gelegd worden omdat het van alle kanten golft. Goed toegankelijk allemaal.
Onze klant uit De Lutte (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels opnieuw leggen uit heel Nederland:

Tegels leggen

Ik wil ongeveer 10 m2 tegels laten leggen. Hier voor hebben wij de vloertegel Contract antraciet 30 x 60 cm aangeschaft.

Terras leggen in achtertuin

Ik wil straatwerk achter laten aanbrengen. Het oude terras hebben wij al verwijderd. Het terras is 6 bij 3. We hebben een 12 tegels 60 x 60 en waaltjes.

Tuin betegelen

Achtertuin. Oude tegels weghalen en afvoeren. Tuin ophogen. Bestraten met nieuwe grote keramische tegels. Kunstgras leggen. Circa 35m2 bestrating.

Sierbestrating leggen

Het leggen van circa 72 m2 tuintegels van waarschijnlijk 60x60cm. Er zijn 2 terrassen (totaal +/- 27m2) waaronder stabilisatiezand ligt. Tuinpad en overige gedeelte niet. Graag ook een specificatie wat de kosten zijn om de huidige tegels en een stukje grasveld ( +/- 8 m2) te verwijderen.

Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Tegels leggen in diverse ruimtes

Tegels in de woonkamer laten leggen

Ik wil tegels in de woonkamer laten leggen, ongeveer 64 m2.

Tuintegels aan laten leggen

Het laten leggen tuin ceramiek tegels 16 vierkantemeter en de derest normal tegels

Tegels van waalformaat laten leggen

1. Oude tegels verwijderen. 2. Tuingrond en straatzand ophogenm2 Tegels 75x75x2 leggenm2 Waalformaat getrommeld leggen.

Bestrating in de achtertuin leggen

Het laten leggen van 60 x 60 cm tegels in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 70 vierkante meter. De aarde is al weggeschept. Er moet alleen nog zand op, aangestampt worden en betegeld worden. Tuin is toegankelijk middels een poort. Werkzaamheden kunnen indien mogelijk 6 augustus van start.

Badkamervloer verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil 4 m2 vloegtegels in de badkamer verwijderen en opnieuw leggen. Tegels schaffen wij zelf aan. Daarnaast 1 m2 wandtegel verwijderen en plaatsen in de douchehoek. De tegelvloer is momenteel gelegd met pastelijm, dus gemakkelijk te verwijderen.

Partners

Partners van Casius