Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating rondom het huis leggen:

Bestrating rondom het huis leggen

Aanleggen van 155 m2 bestrating waarvan 122 m2 betonnen klinkers rondom het huis (oprit en 1 meter brede strook rondom het huis). De rest is 33 m2 zijn grotere tegels 60 x 60 cm onder de overkapping. Het is allemaal goed toegankelijk, betreft een nieuwbouwwoning.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating rondom het huis leggen uit heel Nederland:

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het leggen van tegels rondom een opzetzwembad. Oppervlakte ongeveer 60 à 65 m2.

Oprit en terrassen aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt eind juli opgeleverd. We willen graag snel een oprit en rondom het huis een terras aangelegd hebben en graszoden in een groot deel van de tuin. De oppervlakte van de oprit, bestrating en rondom en terras is ongeveer 140 m2, voor de graszoden zal het om ongeveer 250 m2 gaan.

Tuin bestraten rondom zwembad

De bestrating rondom het zwembad zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er opgehoogd te worden en nieuwe bestrating gelegd. De oppervlakte is 28 m2 en wij hebben nog geen keuze gemaakt voor de soort tegels. De tuin heeft een achterom.

Tuin met nieuwe bestrating bestraten

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten.aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2 Grind rondom een grote vijver: 75 m2 Ik woon net over de grens en wil vakbedrijven uit Nederland.

Tuin met nieuwe bestrating bestraten

Ik wil graag mijn tuin met nieuwe bestrating laten bestraten en een deel herbestraten.aan de slootkant moet opnieuw een beschoeiing komen. Bestrating totaal: 120 m2 Waarvan nieuwe bestrating: 75 m2 Herbestrating: 45 m2 Grind rondom een grote vijver: 75 m2 Ik woon net over de grens en wil vakbedrijven uit Nederland.

Tuincomplex egaliseren en bestrating leggen

Er moet 62 vierkante meter opnieuw betegeld worden rondom een tuinhuis in een tuincomplex. Werkzaamheden zijn: oude tegels weghalen, zand storten/egaliseren (ik denk rond 3 kuub) en oude tegels opnieuw gebruiken. Ook moeten er nieuwe bandjes komen. Materialen voor de vakman, kunt u apart vermelden hoeveel het kost om zand aan te leveren? Goed bereikbaar.

Bestrating rondom het huis leggen

Het laten leggen van bestrating rondom de woning met dezelfde steen, 40 x 20 x 6 cm met een totale oppervlakte van ongeveer 135 m2. Daarbij willen we het terras in de achtertuin met hoge borders opsluiten, dit is onderdeel van de 135 m2. Er zal ook opgehoogd moeten worden. Er is een plan voor het geheel aanwezig en de woning is vrij toegankelijk.

Printbeton in de tuin storten

Ik wil een tuin van ongeveer 1000 m2 voorzien van printbeton met daarbij horende afwerking. Er moet een ontwerp komen voor achter het huis: terras, rondom het huis een pad en voor het huis een soort rotonde met parkeerplaatsen en dergelijke. Zoek iemand die dit samen met een ontwerp kan maken en daarna realiseren. Kunt u ook vermelden wat het kost wanneer ik bijvoorbeeld een bestrating zou willen of andere materialen?

Sierbestrating leggen bij zomerhuis

Wij zoeken naar een voordelige optie om rondom ons zomerhuis bestrating te leggen, ongeveer 60 m2 Mag grijs maar mag ook kleur. Ik zal een foto van ons huisje bijvoegen.

Bestrating in achtertuin aanleggen

De oude tuin is betegeld en gedeeltelijk met gras en planten. Grondwerk 3 m2 afvoer oude bestrating, 5 m2 grond uitgraven en afvoeren, 1 m2 beplanting uitgraven, 4 m2 zand aanleveren. 44 m2 bestraten en rondom opsluitband aanleggen.

Partners

Partners van Casius