Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Overijssel.

182 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Overijssel:

woensdag 3 juni 2020

Terras vernieuwen

Terras opnieuw betegelen en oude grindtegels verwijderen en afvoeren. De oppervlakte is 5 bij 3 meter. Graag gladde tegels.
dinsdag 2 juni 2020

Oprit bestraten

Oprit bestrating met betonklinkers. Ligt momenteel oude betont tegels. Oppervlakte ongeveer 20 m2. Worden oude beton tegels dan ook meegenomen?
woensdag 27 mei 2020

Sierbestrating aanleggen

Het leggen van tegels van 60 bij 60 cm voor een tuin van 14 M2 Moet nog 1m3 ophoogzand in. Graag ontvang ik de offerte per e-mail!
dinsdag 26 mei 2020

Oprit laten bestraten

het laten leggen van de oprit incl.bestrating ongeveer 65 m2
zondag 24 mei 2020

Natuursteen aanleggen

Ik zou graag mijn tuin laten betegelen. Het gaat om het laten leggen van een natuurstenen. Onze tuin is ongeveer 60 m2. Huidige betegeling moet er worden uitgehaald en ook worden opgehoogd met zand. De achtertuin is via de achterom te bereiken.
woensdag 20 mei 2020

Bloembak aanleggen in achtertuin

Bloembak aanleggen in achtertuin van GeoPlano 15 x 15 x 60 cm, stapelblokken zijn aanwezig. Er moeten 2 stenen op elkaar komen in een soort u-vorm. De tuin is helemaal aangelegd, in het midden grote bak met grind, het grind gaan wij opzij schuiven en daar moet de bloembak gemaakt worden rondom. In totaal zal deze 18 m worden.
vrijdag 15 mei 2020

Terras onder overkapping aanleggen

Wil circa 24 m2 tegels onder overkapping (lengte 6 x 4 meter) laten plaatsen. Vergunning heb ik al aangevraagd.
zaterdag 9 mei 2020

Keramische tegels 60x90 cm 80m2

Keramische tegels 60x90 cm 80m2 leggen. Momenteel ligt er een terras op rood zand. Dit zal moeten worden afgevoerd om een nieuw stabiele dreinerende basis aan te leggen.
vrijdag 8 mei 2020

Tuin laten bestraten

Er ligt nu kunstgras 25 m2, dat moet eruit, zand afgraven en afvoeren. Daarna bestraten, wit zand, tegels zijn 60 bij 60. Alle materialen, zand en tegels zijn aanwezig.
dinsdag 5 mei 2020

Dakterras realiseren op aanbouw

Wij zijn ons aan het oriënteren op een dakterras op het bestaande platte dak boven op onze aanbouw. Het gaat om ongeveer 10 m2. Wat wij willen qua materiaal weten wij niet goed wat haalbaar is, wij denken dat het van lichtgewicht moet zijn en voor ons ook goedkoop. De dakconstructie moet nog gecontroleerd worden. Er moet een balustrade omheen komen, voor materiaal hebben wij geen voorkeur.
dinsdag 5 mei 2020

Sinkhole in oprit opvullen en probleem oplossen

Aan de zijkant van onze oprit verzakken tegels en bestrating. Al meerdere keren is onder de tegels een groot gat ontstaan wat we destijds opgevuld hebben. Al dat zand is ondertussen weer weggespoeld en steeds ontstaat er een nieuw gat. Ik denk dat deze ongeveer 1 x 1 meter is. Alleen opvullen lijkt ons niet voldoende; wie weet de oplossing? We willen de tegels graag hergebruiken.
zondag 3 mei 2020

Stenen en haag verwijderen

Graag wil ik offerte voor het verwijderen van plus minus 20 vierkante meter steentjes en een buxushaag die kapot is gegaan. Het afvoeren van de stenen/buxus en bestraten inclusief leveren 60 x 60 tegels antraciet. Toegang aan de voorkant bij woonerf dus prima toegankelijk oppervlak 4,80 x 3,50 en nog stukje 2 meter x 1,20 m2
zondag 26 april 2020

Tegels + aanleggen van de tegels

Wij zouden graag rond om ons gras tegels willen aanleggen totaal oppervlakte tuin is 14x6 ongeveer min het gras veld dat niet gedaan moet worden is 5.5x 4. We halen de oude stenen zelf eruit als dat de prijs goedkoper maakt. Wij zijn opzoek naar een partij die goedkope 60 x 60 tegels kan leveren en leggen.
vrijdag 17 april 2020

Tuin laten bestraten

Het leggen van tuin tegels. De tuin is 8.80 lang en 5.80 breed. Het lig nog zand in de tuin
vrijdag 17 april 2020

Bestrating onder een overkapping aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een bestraat terras onder overkapping kan aanleggen. Het gaat waarschijnlijk om afgraven; ophogen met rood zand en het plaatsen van 50 bij 50 cm beton-antraciet tegels. Het gaat om 21 m2.
donderdag 16 april 2020

50x50 tegels en looppad bestraten

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met 50x50 antraciete tegels. Afmeting weet ik niet precies.
woensdag 15 april 2020

Terras en oprit aanleggen

Het laten leggen van de oprit en terras plus ophoogzand. Oprit is 42m2. Het terras is 38m2. Het is een nieuwbouw woning.
dinsdag 14 april 2020

Een klein terrasje aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een terrasje in de achtertuin van 2 bij 2,5 meter kan aanleggen. De ondergrond is nog aarde, maar dit moet afgegraven en opgehoogd met zand worden. Ik zou willen dat het terras uit betonstenen van 50 bij 50 cm, met om 4 stenen een rand van bakstenen bestaat. De opsluitbanden het liefst ook van bakstenen of een opsluitband die je niet ziet. De tuin is bereikbaar per achterom.
donderdag 9 april 2020

Sierbestrating achtertuin

Wij willen onze achtertuin opnieuw (deels) bestraten. De benodigde bakstenen en tegels zijn al aanwezig. Stenen halen wij zelf weg. De ondergrond moet nog vlak worden gemaakt. Het gaat om een oppervlakte van ca. 50m². Ophogen is waarschijnlijk nodig. Het zand laat ik graag door u regelen. Achterom is aanwezig, er is een normale brandgang van 1,5 m breed.
woensdag 1 april 2020

Een terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die een terras kan aanleggen in mijn achtertuin van 11 bij 3,5 meter met grote betontegels. Naast het leggen dient dit stuk eerst te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Er zijn nog geen benodigde tegels voor aanwezig.
maandag 30 maart 2020

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan (ver)leggen in mijn tuin. In een bestaand pad liggen 60x60cm (ca. 10m2). deze willen eruit halen om een klein terras van 2.20 bij 3.20 aan te leggen. Op de plaats van de 60x60 tegels willen we graag 30x20 tegels terug leggen. De tegels en zand zijn aanwezig. Zand ligt al op plek waar terras moet komen, moet alleen nog uitgevlakt worden. Bestratingsplan is ook al aanwezig.
vrijdag 27 maart 2020

Een terras vernieuwen

Ik zoek een stratenmaker die een klein terras kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om de oude grindtegels verwijderen, nieuwe tegels leveren (onderling overleg wat voor een soort) en plaatsen. Het betreft een terras van 5 bij 3 meter.
woensdag 25 maart 2020

Tuintegels leggen

Verbreden huidig pad met tuintegels. Op dit moment liggen er 44 betontegels van 60 bij 30 in een L-vorm. Wij willen deze L vorm graag verbreden in totaal met nog eens 30 tegels. Voor een groot deel daar waar nu een buxeshaag staat. Deze kan eruit en waarschijnlijk zal er hiervoor in de plaats een soort van betonbiels geplaatst moeten worden als afscheiding. Wellicht goed om even te overleggen. Kunt u ons aangeven wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn.
vrijdag 20 maart 2020

Parkeerplaatsen VVE herbestraten

Herbestraten van tot 10 parkeerplaatsen van een VVE. Elke parkeerplaats is zo'n 10 m2. Klinkers zien er nog goed uit en er zitten parkeerklaphekken in. Bijna niemand gebruikt die. Dus in overleg bepalen of die wel/niet terug moeten. Graag een prijs per parkeerplaats, maar ook voor bv 5 of 10.
zondag 8 maart 2020

Terrastegels leggen

Het laten leggen van ongeveer 70-80 m2 keramische tegels van 60 bij 60 bij 2 cm. Ik weet niet of er ophoogzand etc nodig is. Graag all in prijs per m2.