Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Overijssel.

192 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Overijssel:

woensdag 13 juni 2018

Keramische terrastegels leggen

Er dient 22 m2 onder een overkapping en 13 m2 buiten de overkapping bestraat te worden. Hiervoor zijn er keramische tegels aangeschaft van 45 x 90 x 2 cmen worden gelegd in een ballast bed. Alle materialen zijn reeds ter plaatse. Er ligt een zandbed met hierop Waaltjes welke door ons van te voren worden verwijderd.
dinsdag 12 juni 2018

Terrastegels leggen

Om en nabij 16 m2 aan terrastegels moet worden aangelegd. Zand afvoeren en uiteraard zand toevoegen. Je kan niet met een auto achter het huis komen. Wel met een kar of middels een kruiwagen. Wij helpen zelf ook mee. De tegels zijn 50/50 of 60/60
vrijdag 8 juni 2018

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Voor golfbaan ben ik me aan het oriënteren wat de kosten zijn om ons terras te laten egaliseren en opnieuw te laten bestraten. Er liggen nu al wel stenen, deze moeten er dus eerst nog uitgehaald worden! De grootte van het terras is 14x13 meter en 2 maal 9x6 meter.
maandag 4 juni 2018

Stoeptegels leggen

Het laten leggen van stoeptegels. Tuin moet nog uitgegraven worden, afmeting circa 55 m2. Materialen regel ik zelf, het gaat enkel om het leggen.
vrijdag 1 juni 2018

Voortuin geheel leeghalen en betegelen

Het geheel leeghalen van de voortuin, inclusief het groen en oude betegeling waar zwart zand onder ligt. Alleen de heg aan de straatkant moet blijven. Opnieuw onkruidvrij betegelen van voortuin met bijvoorbeeld betontegels. Wij willen alle werkzaamheden laten uitvoeren. De voortuin is ongeveer 25 m2. Inclusief afvoeren van materiaal. Tuin is redelijk bereikbaar.
vrijdag 1 juni 2018

Keramische tegels in achtertuin leggen

Het betreft de achtertuin. Als eerste een terras van 30 m2, daarna een pad van 20 m2 en tenslotte een overkapping van 50 m2. De tegels zijn 2 cm dik en moeten worden gelegd in Stabilisatiezand met mortel met opsluitbanden van. De gehele achtertuin is voorzien van geel zand echter nog niet op de juiste hoogte. Keramische tegels 60/60
vrijdag 1 juni 2018

Herbestrating voor garage

Tussen 2 rijen garages is er een deel van 60 m2 wat opnieuw bestraat moet worden. De oude tegels moeten worden verwijderd, het zand aangetrild en aflopend gemaakt richting het afvoerputje en daarna de bestrating terug geplaatst.
dinsdag 29 mei 2018

Tuin bestraten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een rond terras met betonklinkers. Ik heb veel last van onkruid. Ik wil graag dit terras vervangen door een rond terras met keramische tegels. Oude klinkers verwijderen en de grond egaliseren. Er is een achterom. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2.
vrijdag 25 mei 2018

Oprit voorzien van grint

Wij hebben een rietgedekt boerderijtje en een oprit die voorzien moet worden van grint. Daarbij een kleine oprit maken voor de 2e auto. Grint heb ik al besteld en er is voldoende zand en ik heb een loonbedrijf die kan afvoeren. Graag reactie
maandag 21 mei 2018

Oprit aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Ik ben van plan om een nieuwe oprit te laten leggen. Zou u mij een prijsopgave willen doen?
maandag 21 mei 2018

Sierbestrating aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een achtertuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Ik weet niet of er nog geel zand gestort moeten worden en ontvang hier graag advies over.De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30 x 20 x 6 Marilleva van MBI. Verder heeft de tuin een achterom en is goed te bereiken.
dinsdag 15 mei 2018

Keramische buitentegels in monokorn aanbrengen

Wij vervangen ons terras bestaande uit Waaltjes door keramische tegels van 45 x 90 cm. De totale oppervlakte is circa 36 m2. Alle materialen zijn al ter plaatse. Wij doen zelf het voorwerk. Er zijn tekeningen beschikbaar indien gewenst.
maandag 14 mei 2018

Bestrating rondom het huis leggen

Aanleggen van 155 m2 bestrating waarvan 122 m2 betonnen klinkers rondom het huis (oprit en 1 meter brede strook rondom het huis). De rest is 33 m2 zijn grotere tegels 60 x 60 cm onder de overkapping. Het is allemaal goed toegankelijk, betreft een nieuwbouwwoning.
zondag 13 mei 2018

Balkonvlonders plaatsen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor balkonvlonders voor ons dak terras. De breedte van rand tot rand is 292 cm. De lengte is van rand tot rand 510 cm. De legrichting is in de lengte en wij willen hiervoor de Teak 25 mm gebruiken. Waar het afvoerputje zit van de hemelwater daar zou ik graag een luikje willen in verband met schoonmaken. Bij de scheidingswand bij de buren staat het frame nu nog op stenen, die moeten nog wel verwijderd worden, maar volgens mij kan dat opgevangen worden door de rubberen regeldragers. Tevens zou ik de meerprijs van verlichting willen weten. Het dak terras ligt op de 2e verdieping van een laagbouwwoning.
zaterdag 12 mei 2018

Oprit en terrassen bestraten

Het betreft het bestraten oprit nieuwe woning met betonklinkers en 2 terrassen achter in de tuin met beton tegels. Materiaal is al gekocht. Afmetingen (gemiddeld): terras 1: circa 12 m2 terras 2: circa 28 m2 oprit: circa 30 m2
vrijdag 11 mei 2018

Achtertuin laten bestraten

Het betreft het bestraten van een achtertuin van een nieuwbouwwoning. Het witte zand ligt er al in. De stenen moeten nog aangeschaft worden maar de keuze ligt op een licht grijze trommelsteen. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. De voorkeur gaat uit om de werkzaamheden tussen 19 mei en 25 mei uit te laten voeren en anders graag de eerst volgende mogelijkheid.
maandag 7 mei 2018

Bestrating in de tuin aanleggen

Ik wil graag bestrating in mijn tuin aan laten leggen. De oprit met klinkers en het terras met tegels van 60 x 60 cm taupe / mediterraans. Verder als mogelijk ook een tuinhuis van 5 meter breed en 2.70 meter diep op vlonder plaatsen. Geen voorwerk nodig, de grond zal wel uitgegraven en egaliseert moeten worden. In de bijlage de tekening van de tuin.
maandag 7 mei 2018

Straatwerk in de achtertuin aanbrengen

Ik wil straatwerk laten leggen. Het betreft 2 delen van beide 5,2m breed en 2,7m lang. Graag willen we dit in antraciet tegels 60x60.
zondag 6 mei 2018

Abbeystones leggen

63 m2 30 x 30 x 4 cm stenen leggen. Stenen aanwezig a kwaliteit Tuin is leeg en voorzien van zand. Weinig knipwerk bijna allemaal recht toe
dinsdag 1 mei 2018

Achtertuin bestraten

De achtertuin is 60 m2 groot. Er ligt nu zand en dit dient te worden geëgaliseerd. Hierna moeten er tegels van 60 bij 60 bij 4 cm geplaatst worden. De tuin is alleen via de garage te bereiken en de tegels zijn al aanwezig.
maandag 30 april 2018

Deel van terras bestraten

De huidige tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er tegels met dezelfde maat gelegd worden. Het gaat om een stuk van 3.60 bij 4.80 meter.
zaterdag 28 april 2018

Terrassen aanleggen

Twee terrassen 28 m2 (huidige ondergrond stoeptegel) en 16 m2 (huidige ondergrond grind tegels) aanleggen met keramische tegels in de beton. Al het afval afvoeren (oude grindtegels, gras, zand en stoeptegel).
woensdag 25 april 2018

Tuin met grote tegels bestraten

Tuin bestraten met antraciet/grijze grote tegels. De tuin is 10,35 meter lang en 5.40 meter breed.
woensdag 25 april 2018

Bestrating met stormschade herstellen

Bestrating na stormschade herstel Ongelijke grond 100 m2
vrijdag 20 april 2018

Stoeptegels leggen

Het verwijderen van een stuk tuin met onkruid en leggen van tegels, 30 x 30 cm, het is ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius