Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwarte betonnen oprit storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwarte betonnen oprit storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwarte betonnen oprit storten

Zwarte betonnen oprit storten

Het gaat om een oprit van 4,5 x 22 meter met aan de voorkant een schuine punt waar een auto kan staan. Ondergrond is zand met boeren grind. Heeft altijd als oprit gefunctioneerd. Graag een zwarte betonnen oprit. En eventueel een extra prijs als er een tegel profiel in kan van 2,25 x 2,25 meter (makkelijk qua 4,5 meter breed). Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m. Ik beschik over een tekening van de situatie. Offerte baseren op een all inclusive klus. Wie kan deze klus in januari realiseren?

Voortuin nieuw aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de voortuin. De tuin is 5,3 meter bij 3,5 meter. Dit wil ik graag met grote tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast hebben we een aantal kleinere tegels die we er tussen verwerkt willen hebben. Aan de buitenkant (voordat de stoep begint) willen we een haag plaatsen 30 centimeter breed. Ook willen we als afscheiding zwarte betonnen bielzen. Wij verrichten zelf het voorwerk. Materialen in overleg.

Straatwerk in de tuin aan laten brengen

Tuin is 63 vierkante meter en er liggen nu 10 x 10 cm steentjes in. Deze moet eruit 5 kub zand erbij en een betonnen rand van 12 meter 30 a 40 cm hoog. En nieuwe grijs zwarte tegels erin, de tuin ligt hoger dan de straat. Het is een hoekhuis en er staat een vaste berging aan het huis. 570 x 570 cm en 370 x 370 cm. De schuur is dan 370 x 200. Graag even kijken op Google Maps.

Nieuwe tuintegels aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. Het gaat om de aanleg van een terras van 5 x 4 meter. Tevens ophogen met zand. Ook wil ik graag 2 borders met van die zwarte betonnen bielzen van 1.20 m bij 1.80 meter. Ik heb zelf de spullen, alleen geen tegelsnijder. De tuin is via een "overpad" achterom makkelijk te bereiken. Uiteraard kan ik zelf ook de handen uit de mouwen steken.

Dierenverblijf bestraten

Ik wil graag dat er een stuk van 100 m2 wordt bestraat in ellenboog patroon en opgesloten wordt met betonnen bandjes. Op dit moment is het weiland en zal er afgegraven moeten worden en geel zand moeten worden ingebracht. Het zwarte zand wat er uit komt hoeft niet afgevoerd te worden, maar kan op een plek dichtbij worden gestort. Het liefst met 2de hands klinkers om de prijs te drukken.

Oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit laten bestraten. Het gaat om ongeveer 25 m2. We willen graag zwarte betonnen tegels (6 cm dik) van 60 bij 60 cm. Extra verhoging bij de voordeur, dit stuk met sierrand. Er liggen nu ouderwetse grijze betonnen tegels, die willen we graag laten verwijderen. Ook ligt er nu een soort van stoeprand, die wil ik ook graag laten verwijderen. Het huis is ongeveer 6 meter breed en het gaat om een hoekhuis, dus de ruimte is makkelijk bereikbaar.