Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Weiland van 250 m2 bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: weiland van 250 m2 bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: weiland van 250 m2 bestraten

Weiland van 250 m2 bestraten

Ik wil een deel van 250 m2 van mijn weiland laten bestraten. Het is weiland waar het om gaat moet eerst afgraven worden en zand aanbrengen en aan trillen. Klinkers zijn aanwezig.

Bestaten van graskeien en betonklinkers

Ik ga een nieuwe parkeerplaats aanleggen waarvan 1050 m2 met graskeien en 250 m2 met betonklinkers. De ondergrond is momenteel in gebruik als weiland. Rondom zal de bestrating met stootbanden afgesloten dienen te worden i.v.m. plaatsen van auto's. Ik wil gaarne een offerte all-in, dus inclusief materialen en bestratings kosten. Dus na afronding geen bijkomende kosten.