Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Weg in Almere bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: weg in Almere bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: weg in Almere bestraten

Tuin egaliseren

Ik wil mijn 20 jaar oude tuin graag laten egaliseren. Want van de schuifpui tot het schuurtje is er bijna 15 cm hoogteverschil. Dit zijn de verdere gegevens: •De oppervlakte zonder schuur is 65 vierkante meter. •Onder de hele tuin ligt een anti-wortel doek. Wat mij betreft kan dat weg. •De ondergrond bij de tegels is zand. In het middenstuk bij de kiezels is het tuinaarde. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte waarbij, naast de totale prijs, alles gespecificeerd is zoals bv..: 1. Weghalen tegels 2. Terugleggen tegels 3. Aan- en afvoeren materiaal 4. Kosten ophoogzand indien dat nodig is 5. Uitgraven, omploegen en ophogen 6. egaliseren

Voor en achtertuin bestraten

Voor en achtertuin opnieuw bestraten. Gaat om ongeveer 47 m2. Op dit moment ligt er oude bestrating in die wij zelf weg halen. In de voor en achter tuin willen wij ook graag een aantal vast planten bakken

Ophogen ivm renovatie openbare weg

Ik zoek een vakman voor het ophogen van onze en de tuin van de buren ( bij elkaar 80 m2 ivm renovatiewerkzaamheden waardoor stoep 10cm hoger komt). Tegels liggen er en zijn groot.

Weg in Almere bestraten

In Almere Oosterwold moeten bewoners zelf de weg aanleggen. Deweg is ongeveer 7000 m2 oppervlakte, en we willen verkennen wat de mogelijkheid is van bestrating in combinatie met doorgroeistenen. Er ligt nu een puinweg >2 jaar als stabiele ondergrond Graag contact voor meer afstemming.

Bestrating ophogen

Het ophogen van de bestrating. De afmeting is ongeveer 4,5 x 9 meter. Het betreft waalformaat klinkers. Het is de bedoeling dat de bestrating vanaf de garage naar de weg een beetje afloopt.

Tuin bestraten

Bomen, planten en onkruid moet weg. Sommige planten mogen blijven staan, graag ook die mooi bijwerken. Coniferen moeten ook bijgewerkt worden. Tuin moet verder helemaal betegeld worden. De tuin is 60 m2.

Oprit bestraten met tegels

Ik wil een nieuwe oprit laten plaatsen van 25 m2 oppervlakte. Deze is ter vervanging van de bestaande bestrating die de vakman weg moet halen.

Sierbestrating aan laten leggen

De voortuin is 16 m2, deze wil ik bestraat hebben met tegels van 60 x 60 cm. De oude tegels halen we zelf weg.

Voortuin ophogen, bestaande bestrating hergebruiken

Doordat de weg is opgehoogd sluit de voortuin hier niet meer op aan. We willen de bestaande bestrating graag hergebruiken, maar in een ander patroon. Naar schatting moet de bestrating ongeveer 10/15 cm worden opgehoogd.

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

De weg is verhoogd waarbij onze voortuin ene stuk lager is komen te liggen. De bestrating moet worden verwijderd en de tuin opgehoogd. Hierna willen wij de huidige bestrating opnieuw laten leggen maar dan wel in en ander patroon, grindtegels omgekeerd - betonkant boven en in visgraat. De tuin is totaal 45 m2 groot en hiervan zal er 35 m2 bestraat moeten worden.