Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude waaltjes leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude waaltjes leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude waaltjes leggen

Tuin en oprit bestraten

Gaat om het leggen van ca. 55m2 oprit en terras van onze zijtuin. Waaltjes hebben we besteld, even als oplsuitbanden. Mijn inziens hoeft er geen ophoogzand bij, betreft een nieuwbouw.

Achtertuin opnieuw betegelen

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten betegelen. De bedoeling is om de bestaande tegels om te draaien en als het nodig is om op te hogen met zand en weer strak te leggen. Eventueel kunnen we ze zelf los halen als dat handig is en in de prijs scheelt, kunt u dit optioneel in de offerte plaatsen? Tegels deels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm met rijen Waaltjes ertussen. Het oppervlakte van de tegels bedraagt ongeveer 100 m2.

Sierbestrating in tuin leggen

In de achtertuin willen wij graag antraciet kleurige tegels van 60 bij 60 cm laten leggen. Er zal 38 m2 bestraat moeten worden en 44 m2 tegels geleverd. De grond dient ook afgegraven te worden en afgevoerd inclusief 15 m2 Waaltjes. Het nieuwe zand zal geëgaliseerd moeten worden. De achtertuin is redelijk goed bereikbaar.

Sierbestrating leggen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het opnieuw laten aanleggen van Waaltjes in de voor - en achtertuin na een verbouwing. In totaal gaat het om ongeveer 185 m². De stenen en opsluiting zijn er al en kunnen hergebruikt worden. Wel zal er mogelijk wat zand opgebracht moeten worden. Mogelijk is een bezoek op locatie een goed idee om een vrijblijvende offerte te maken. Ik hoor graag van u.

Waaltjesterras en paden in tuin leggen

In onze stadstuin, ongeveer 40m, willen wij graag een bestaand terras van oude waaltjes uitbreiden, en twee smalle paden aan laten leggen. Stijl van de tuin is cottage/natuurlijk. Graag in patroon gelegd terras (rond).

Sierbestrating leggen

De achtertuin van ongeveer 30 - 35 m2 is goed bereikbaar. De oude tegels dienen of door de vakman of door ons zelf verwijderd te worden. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden en moeten er Waaltjes worden gelegd. In de tuin wil ik ook een perk laten aanleggen met opsluitbanden er omheen.

Kasseien leggen

Om welke oppervlakte gaat het? 4 bij 4 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voorbereiding is al klaar. We hebben 6 vierkante meter por, 4 kasseien en 4 vierkante meter Waaltjes. Graag 6 vierkante meter kasseien leggen, ze zijn 10 bij 10 cm. Het betreft een oprit van 4 bij 4 meter. Zand en materiaal is aanwezig en ligt ernaast.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating in de voortuin, waaltjes 10 m2. Het patroon en de kleur is nog vast te stellen, er is wel een idee. Er zullen ook wat keien in de 3 strepen geplaatst te worden. De voortuin is groter dan de 10 m2. Op dit moment ligt er gewon aarde in de tuin.

Straatwerk aanleggen in keperverband

In juni wordt ons huis opgeleverd en wij willen dan straatwerk aan laten leggen in keperverband of in halfsteensverband. Onze keuze is op dit moment waaltjes of in dikformaat met het type steen Ouxo, vast bekend bij u. In totaal is het ongeveer 100 m2. Het gaat om een inrit, voetpad, tuinpad, en terras.

Bestrating leggen

We krijgen begin april de sleutel van ons nieuwe huis (Rotterdam Nesselande) en zijn op zoek naar iemand die de voor- en zijtuin vast gedeeltelijk voor ons kan bestraten. Het betreft de volgende oppervlakten: 9 x 4 = 36 m2 waar ook auto's op komen 7 x 2 meter, alleen looppad 2 x 2,5 meter, onder overkapping achterkant schuur Uiteindelijk zal er nog meer bestraat moeten worden, maar dit heeft voor ons prioriteit. We kunnen zelf voor materiaal zorgen, maar dit ook door u laten doen. We zijn op zoek een goede stratenmaker die ons kan helpen (tevens egaliseren zand). Het liefst ontvangen we een prijs voor alleen de werkzaamheden, zodat we weten wat we ongeveer hiervoor kunnen rekenen. Het materiaal kunnen we er dan zelf bij rekenen. We willen waaltjes laten leggen.