Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude waaltjes leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude waaltjes leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude waaltjes leggen

Oude waaltjes leggen

Leggen van oude waaltjes op een terras van circa 6 x 2.50 meter een pad van 7 x 0.75 meter en een terras van 3 x 2.50 meter Grond is reeds aangetrild.

Waaltjes leggen

Wat kost het per m2 aan Waaltjes. Wat zijn de afleverkosten?

Sierbestrating in een cirkel aanleggen

Het leggen van waaltjes, in een cirkel zoals aangegeven. Er is al een bestaande cirkel waar de nieuwe op aan moet sluiten. De tuin is momenteel voorzien van beplanting. Alles onder één dak, levering van zand en stenen door de legger bijgeleverd tevens na gereed werk zorg dragen voor afvoer rest zand en stenen.

Klinkers leggen

Het leggen van waaltjes ca 44m2 en zetten van opsluitbandjes.

Straatwerk laten aanleggen

Ik wil 50 m2 waaltjes leggen. Ligt nu klinkers in. Ik zit in de beginfase en wil graag ook meer informatie winnen over hoe dit kan en moet en wat er precies nodig is.

Tuinpad opnieuw leggen

Ik heb Waaltjes over van de achtertuin, daarmee wil ik graag een pad (ver)leggen in de voortuin. Ik kan zelf uitmeten en eventueel afgraven. Het gaat om een pad van ongeveer 12 bij 0,8 meter.

Voortuin bestraten met hergebruikte Waaltjes

Ik wil graag mijn voortuin van 15 m2 laten bestraten. Er ligt nu zand. Graag zou ik oude hergebruikte Waaltjes laten leggen in halfsteens verband, deze heb ik zelf al. Opsluitbanden en zand zijn echter nog niet aanwezig. Tuin is goed bereikbaar.

Leggen van nieuwe gebakken Waaltjes

Het gaat om een voor- en achtertuin, in totaal ongeveer 41 m2, te bestraten met nieuwe gebakken Waaltjes, Wienerberger Supraton UWF65. De oude tegels zijn al verwijderd en er is genoeg zand, al op de juiste plek. Afgraven en afvoeren is dus niet nodig. We hebben de stenen nog niet besteld, dus die zijn eventueel door u te leveren.

Betontegels leggen in de achtertuin

De achtertuin voorzien van 60 x 60 cm betontegels. De tuin is 9 bij 6 meter en er staat een schuur van 3 bij 3.5 meter op. Er liggen nu nog waaltjes in. We willen er graag speciale voegen in zodat er geen onkruid tussen groeit. Wat gaat dit kosten en hoelang gaat het ongeveer duren?

Sierbestrating leggen met rode Waaltjes

Het betreft het bestraten van de voortuin in Amsterdam van ongeveer 10 m2 met rode Waaltjes. Het zandbed en de stenen zijn al aanwezig.