Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude waaltjes leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude waaltjes leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude waaltjes leggen

Tuintegels aanleggen

20 m2 keramische tegels in tuin leggen en ongeveer 40 m2 betontegels. We willen onze tuin veranderen, nu liggen er koppelstones in gecombineerd met waaltjes. We willen dit veranderen in een stuk met keramische tegels, op de plaats van het tuinhuis, daar komt een veranda te staan, en de rest, naast wat kunst gras, met betontegels. Grondwerk moet voor een groot deel ook worden aangepast, onder de koppelstones ligt wel gele grond, maar er komen ook tegels waar nu kunstgras op zwarte grond ligt. Achtertuin is goed bereikbaar middels een gang van 1.30 meter breed naast het huis. Graag een prijs voor het leggen van de beide tegelsoorten

Bestrating opnieuw leggen

Ik wil de bestrating bij onze woning opnieuw laten leggen. Hier en daar is het ook verzakt en deze delen dienen te worden opgehoogd. Er liggen Waaltjes met betontegels van 50 bij 50 cm en bij de oprit zijn het tegels van ongeveer 10 bij 10 cm. De oppervlakte is ongeveer 400 m2.

Oude waaltjes leggen

Leggen van oude waaltjes op een terras van circa 6 x 2.50 meter een pad van 7 x 0.75 meter en een terras van 3 x 2.50 meter Grond is reeds aangetrild.

Waaltjes leggen

Wat kost het per m2 aan Waaltjes. Wat zijn de afleverkosten?

Sierbestrating in een cirkel aanleggen

Het leggen van waaltjes, in een cirkel zoals aangegeven. Er is al een bestaande cirkel waar de nieuwe op aan moet sluiten. De tuin is momenteel voorzien van beplanting. Alles onder één dak, levering van zand en stenen door de legger bijgeleverd tevens na gereed werk zorg dragen voor afvoer rest zand en stenen.

Klinkers leggen

Het leggen van waaltjes ca 44m2 en zetten van opsluitbandjes.

Straatwerk laten aanleggen

Ik wil 50 m2 waaltjes leggen. Ligt nu klinkers in. Ik zit in de beginfase en wil graag ook meer informatie winnen over hoe dit kan en moet en wat er precies nodig is.

Tuinpad opnieuw leggen

Ik heb Waaltjes over van de achtertuin, daarmee wil ik graag een pad (ver)leggen in de voortuin. Ik kan zelf uitmeten en eventueel afgraven. Het gaat om een pad van ongeveer 12 bij 0,8 meter.

Voortuin bestraten met hergebruikte Waaltjes

Ik wil graag mijn voortuin van 15 m2 laten bestraten. Er ligt nu zand. Graag zou ik oude hergebruikte Waaltjes laten leggen in halfsteens verband, deze heb ik zelf al. Opsluitbanden en zand zijn echter nog niet aanwezig. Tuin is goed bereikbaar.

Leggen van nieuwe gebakken Waaltjes

Het gaat om een voor- en achtertuin, in totaal ongeveer 41 m2, te bestraten met nieuwe gebakken Waaltjes, Wienerberger Supraton UWF65. De oude tegels zijn al verwijderd en er is genoeg zand, al op de juiste plek. Afgraven en afvoeren is dus niet nodig. We hebben de stenen nog niet besteld, dus die zijn eventueel door u te leveren.