Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waaltjes op de inrit laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waaltjes op de inrit laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waaltjes op de inrit laten leggen

Inrit opnieuw bestraten

Ik wil de inrit opnieuw laten bestraten. Het gaat om een inrit van 4 bij 20 meter. Er zitten ook Waaltjes in. Alles wat stuk is moet vervangen worden. Eventueel ook egaliseren.

Waaltjes op de inrit laten leggen

Laten leggen van waaltjes 200vierkante meter. Invoegen met twee componenten. Nu ligt er grind deze zou afgevoerd moeten worden.

Straatwerk aanleggen in keperverband

In juni wordt ons huis opgeleverd en wij willen dan straatwerk aan laten leggen in keperverband of in halfsteensverband. Onze keuze is op dit moment waaltjes of in dikformaat met het type steen Ouxo, vast bekend bij u. In totaal is het ongeveer 100 m2. Het gaat om een inrit, voetpad, tuinpad, en terras.

Oprit aan laten leggen

Het aanleggen van een oprit in de tuin. De stijl zouden we graag hetzelfde houden als de terrassen die we in de tuin hebben. Die zijn van grijs natuursteen met waaltjes eromheen. Daarom zouden we voor de oprit grijze betontegels willen gebruiken met waaltjes eromheen. De afmeting van de inrit is ongeveer 6 meter bij 3 meter, maar er moet ook nog een klein stukje straatwerk gedaan worden om het aan te sluiten aan de inrit die de gemeente buiten de tuin heeft aangelegd. Totaal is het ongeveer 20 m2 wat gedaan moet worden.

Herstraten inrit/parkeerplaats

Herstraten inrit/parkeerplaats naast huis circa 24 m2. De klinkers zijn oude waaltjes, hergebruik van deze. Ik kan ze zelf eruit halen. Er moet wel circa 1 m3 zand bij in verband met vernieuwing straatwerk door gemeente.