Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin met tuintegels bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin met tuintegels bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin met tuintegels bestraten

Tuintegels leggen en hekjes met poortjes plaatsen

De buren en ik willen graag de voortuin helemaal laten bestraten. Dit is ongeveer 38 m2. En nieuwe tuinhekjes plaatsen met poortje. Zouden wij zelf materialen kunnen aanschaffen en jullie het plaatsen of alles via jullie. Dus afgraven ophogen plaatsten stenen en tuin hek en afvoeren afval wat zijn daar voor de kosten.

Tuintegels leggen voor- en achtertuin

Het betreft een nieuwbouw hoekwoning. Achtertuin is voorzien van zand. Ongeveer 30 m2 bestraten met betontegels in wildverband. Afmeting van de tuin 4,5 x 8 meter minus een schuur van 3 x 2 is 30 m2. Voortuin 4,10 x 3 meter betegelen met 60 x 60 betontegels. Hier ligt nog geen zand. Graag in voortuin ook 2 schuttingen plaatsen. Uiteraard welkom om het werk te bespreken.

Straatwerk in de tuin

Ik wil mijn oude tuintegels eruit halen en nieuwe tegels erin zetten. Achtertuin is 60 m2 en mijn voortuin is 20 m2 ik wil graag mat grijze gladde beton tuintegels erin. Tuinen zijn goed bereikbaar. Kunt u een offerte opstellen inclusief afvoeren, leveren van nieuwe tegels en uurprijs?

Tuintegels in de voortuin leggen

Ik wil de parkeerplaats van mijn voortuin en pad naar de voordeur opnieuw laten betegelen. De oude tegels weghalen en eventueel wat zand storten om te egaliseren (er heeft een busje gestaan). De oude tegels ook afvoeren. Ik wil er een strakke licht grijze tegels van 100 x 100 cm of 60 x 60 cm. Ik kan tegels zelf uitzoeken, maar ze mogen ook geleverd worden door zetter. De oprijlaan is 25 m2 en pad naar voordeur 10 m2. Wellicht is het ook een optie om meteen tuinverlichting aan te leggen. Bij voorkeur zo snel mogelijk uitvoeren.

Tuin betegelen met tuintegels

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen tegels en zand zijn niet aanwezig en de tuin is helemaal leeg tekening en voorbeeld foto zijn toegevoegd . Ook moet met de lzelfde tegels de voortuin worden gedaan maar dat is niet zo groot

Voortuin met tuintegels bestraten

De voortuin is 27,5 m2. De tuin moet ook geageliseerd worden. Tegels bestellen we zelf.

Tuintegels leggen

Ik wil het volgende uitgevoerd hebben: Het leggen van tuintegels in de voortuin. De tuin is ongeveer 41 m2 en er ligt zwart grond in.

Waaltjes en tegels in patroon aanbrengen

Ik wil graag mijn achtertuin van 30 m² en voortuin van 10 m² opnieuw laten bestraten. Ik heb de oude tegels al verwijderd, er moet nog wel wat nieuw zand worden aangevuld. Ik wil graag een legpatroon van Waaltjes in combinatie met grote tuintegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de best passende tegelmaat. n verband met het legpatroon spreek ik graag een uurtarief met u af. Ik wil de klus ofwel voor 16 september ofwel na 7 oktober laten verzorgen. De 1e periode heeft mijn voorkeur.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van tuin tegels van 60x60 cm in de voortuin. Is ongeveer 15,60 vierkante meter.

Tuintegels zetten

Heb een voortuin van 10 vierkante M En een achtertuin van 45 vierkante M Er zitten nu tegels van 30x60 die moeten eruit en er moeten nieuwe tegels gezet worden. Tegels ga ik zelf kopen. Wil graag snel mogelijk een offerte heb een foto van mijn achtertuin toegevoegd.