Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin met tuintegels bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin met tuintegels bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin met tuintegels bestraten

Voortuin met tuintegels bestraten

De voortuin is 27,5 m2. De tuin moet ook geageliseerd worden. Tegels bestellen we zelf.

Tuintegels leggen

Ik wil het volgende uitgevoerd hebben: Het leggen van tuintegels in de voortuin. De tuin is ongeveer 41 m2 en er ligt zwart grond in.

Waaltjes en tegels in patroon aanbrengen

Ik wil graag mijn achtertuin van 30 m² en voortuin van 10 m² opnieuw laten bestraten. Ik heb de oude tegels al verwijderd, er moet nog wel wat nieuw zand worden aangevuld. Ik wil graag een legpatroon van Waaltjes in combinatie met grote tuintegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de best passende tegelmaat. n verband met het legpatroon spreek ik graag een uurtarief met u af. Ik wil de klus ofwel voor 16 september ofwel na 7 oktober laten verzorgen. De 1e periode heeft mijn voorkeur.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van tuin tegels van 60x60 cm in de voortuin. Is ongeveer 15,60 vierkante meter.

Tuintegels zetten

Heb een voortuin van 10 vierkante M En een achtertuin van 45 vierkante M Er zitten nu tegels van 30x60 die moeten eruit en er moeten nieuwe tegels gezet worden. Tegels ga ik zelf kopen. Wil graag snel mogelijk een offerte heb een foto van mijn achtertuin toegevoegd.

Tuintegels aan laten leggen

In de achtertuin 2 stroken 30 x 30 cm tegels, een pad van ongeveer 1 meter breed en een stuk van ongeveer 2 m2 achterin leggen. In de voortuin een deel tegels leggen. Allemaal dezelfde tegels, waarvan een deel al ligt, aangelegd door de bouwers, het betreft een nieuwbouwhuis. Het komt neer op ongeveer 22 m2.

Tuintegels laten leggen

De achtertuin van ongeveer 36 m2 is leeg en klaar om betegeld te worden. De tegels van 60 bij 30 bij 4 cm en de 15 afsluitbandjes staan klaar in de voortuin. Er zal nog wel zand gestort moeten worden om de tuin op te hogen en daarna moet alles geëgaliseerd worden.

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels in de voortuin. De tuin is ongeveer 15 m2 groot en de tuintegels en eventueel ophoog zand is al aanwezig.

Tuintegels laten leggen

Voortuin laten bestraten. Het gaat om 12 m². Tegels 40 x 40 cm.

Tuin met tuintegels laten betegelen

Het laten leggen van de tuintegels. Wij hebben 1 soort tegel, EXCLUTON-Betontegel-antraciet-met-facet-50 x 50 x 5 cm, op het oog om aan te schaffen voor zowel de voortuin als de achtertuin. Totaal gaat het om ongeveer 120 m2, voortuin 30 m2 en achtertuin 90 m2. Zelf zullen we de tegels en het gras die er liggen verwijderen. Kunt u een offerte verstrekken voor het leggen van de tuintegels inclusief het egaliseren?