Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin leeghalen en straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin leeghalen en straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin leeghalen en straten

Tuin leeghalen en bestraten

De voortuin is ongeveer 30 m2 groot. De aanwezige bestrating, beplanting en gras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er moeten worden opgehoogd en de tuin bestraat.

Voortuin geheel leeghalen en betegelen

Het geheel leeghalen van de voortuin, inclusief het groen en oude betegeling waar zwart zand onder ligt. Alleen de heg aan de straatkant moet blijven. Opnieuw onkruidvrij betegelen van voortuin met bijvoorbeeld betontegels. Wij willen alle werkzaamheden laten uitvoeren. De voortuin is ongeveer 25 m2. Inclusief afvoeren van materiaal. Tuin is redelijk bereikbaar.

Voortuin leeghalen, ophogen en bestraten

De voortuin is ongeveer 4 meter breed bij 2,5 meter diep. Er staan wat planten in die eruit mogen op 1 of 2 na die behouden mogen worden indien mogelijk. Daarna moet het worden opgehoogd en bestraat. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Voortuin leeghalen en bestraten

Wij willen graag de voortuin laten leeghalen (2 borders, laag hekwerk, en tegels) en afvoeren en opnieuw helemaal laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 27 m2 en het trappetje/helling dient ook vervangen te worden. In de nieuwe voortuin willen we geen borders dus alleen tegels. Graag eventueel een overzicht wat nodig is aan benodigdheden, zodat wij weten wat we nog moeten aanschaffen. De foto’s zijn wat donker, op verzoek kunnen we nieuwe foto's maken.

Achtertuin en voortuin leeghalen, ophogen en betegelen

Momenteel hebben wij in onze achtertuin van ongeveer 60 m² oude tegels met aan de zijkanten een muurtje met daarachter aarde. We willen de hele tuin leeg laten halen, laten ophogen en daarna laten betegelen met grote tegels van bijvoorbeeld 60 x 60 cm. Onze voortuin is enige tijd geleden voor een deel betegeld, maar daar spoelt bij regenval het zand onder de tegels weg. We willen die hele voortuin van ongeveer 2 x 5,5 meter ook laten ophogen en de tegels opnieuw laten leggen. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. De nieuwe tegels kopen we zelf, het zand laten we graag leveren.

Voortuin leeghalen en straten

Ik wil de voortuin bestraten, gedeeltelijk met bestaande bestrating (20 stuks betontegel 60 x 40 cm). Ook wil ik een aantal struiken verwijderen. Aanleggen van 3 borders van ongeveer 2 m2.

Voortuin bestraten

De kleine voortuin van zo'n 10 m2 zullen wij zelf leeghalen. Hierna dient deze te worden bestraat met tegels van 60 bij 60 bij 4 cm inclusief het leggen van betonranden. De voortuin dient nog wel te worden geëgaliseerd. De werkzaamheden dienen in verband met het werk in de week van 16 oktober en anders rond de kerst uitgevoerd te worden.

Voortuin wijzigen in oprit/parkeerruimte

Tussen onze voortuin en de rijbaan ligt momenteel een trottoir en een stukje berm met daarin een boompje. Wij willen aan de gemeente een verzoek doen om daar een oprit naar onze voortuin te maken. Verschillende buren hebben dit al. Dat is op StreetView te zien. We hebben nu grind en staptegels in de voortuin. We laten de tuin graag leeghalen en nog wat verder afgraven. Daarna willen we daar een goede betegelde oprit laten maken voor 2 auto's. We denken aan een grote tegelmaat maar laten ons graag adviseren. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Voortuin opnieuw betegelen

Het gaat om ongeveer 16 m² voortuin betegelen. Leeghalen van de tuin doen we zelf. Tegels zorgen we ervoor dat dit in huis is.

Voortuin laten tegelen

Ik wil mijn voortuin graag laten betegelen. Het is 18 m2. De tuin moet wel worden opgehoogd. Graag een offerte voor het ophogen en het leggen van Wildverband Plano Taunus en graag een offerte voor Trommelsteen antraciet 14 x 14 x 7 cm. Optioneel ook de voortuin leeghalen. De Wildverband Plano Taunus is nu in de aanbieding.