Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin egaliseren en opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin egaliseren en opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin egaliseren en opnieuw bestraten

Voortuin bestraten

Wij willen onze achtetuin opnieuw laten bestraten,de stenen zijn abbystones toscaans. Ze liggen nu al in onze tuin maar we willen ze opnieuw laten leggen. Wij halen zelf de stenen uit de tuin dus het zou gaan om het leggen en evt ophogen/egaliseren. De tuin is ongeveer 8 bij 7 meter.

Voortuin egaliseren en opnieuw bestraten

De tegels van de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal alles moeten worden geëgaliseerd en opnieuw betegeld. De tuin is ongeveer 5 bij 3.50 meter groot.

Tuintegels in de voortuin leggen

Ik wil de parkeerplaats van mijn voortuin en pad naar de voordeur opnieuw laten betegelen. De oude tegels weghalen en eventueel wat zand storten om te egaliseren (er heeft een busje gestaan). De oude tegels ook afvoeren. Ik wil er een strakke licht grijze tegels van 100 x 100 cm of 60 x 60 cm. Ik kan tegels zelf uitzoeken, maar ze mogen ook geleverd worden door zetter. De oprijlaan is 25 m2 en pad naar voordeur 10 m2. Wellicht is het ook een optie om meteen tuinverlichting aan te leggen. Bij voorkeur zo snel mogelijk uitvoeren.

Voortuin afgraven, egaliseren en bestraten

Afgraven, puin en zand storten. In totaal circa 30 m2, 6 meter X 5 meter. Bestraten met gebakken waaltjes en deels getrommeld. Ongeveer 8 tegels 50 X 50 cm. Indien mogelijk plaatsen containerhok en fietsbeugel Betreft voortuin nieuwbouwwoning met zandgrond. Zie foto tuinontwerp

Voortuin bestraten

Hi! De voortuin wil ik graag laten egaliseren en laten betegelen. Ook dient er een antiworteldoek geplaatst te worden. De tuin is 1 meter diep en 5,5 meter breed. Het worden tegels van 50x50. Ik zal zorgen dat de tuin helemaal leeg is.

Voortuin egaliseren en bestraten

Graag willen wij de voortuin op nieuw laten bestraten. De oude tegels en beplanting zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin op te hogen en te egaliseren. Naast het bestraten dienen er ook borders gemaakt te worden voor beplanting. De tuin is 10 meter lang en 3 meter breed. Kunt u ons ook adviseren wat de mogelijkheden zijn betreffende de indeling van de tuin?

Voortuin bestraten

Voortuin is voor ongeveer 26 m2 betegeld en verzakt. Oude tegels hebben formaat 40 x 60 cm, met tegeltjes van 20 x 20 cm. Graag vrijblijvende offerte voor afvoer huidige tegels, ophogen grond, egaliseren en nieuwe (grind)tegels erin. Aangezien er beplanting in tuin staat is er ook voor ongeveer 16 meter opsluitband nodig.

Voortuin bestraten

Wij willen de voortuin laten bestraten. We hebben een camper en die moet als het kan enkele dagen bij ons in de voortuin staan om in en uit te laden. Nu hebben we dit zelf opgelost met tegels en klinkers maar dit is geen blijvende oplossing. Dus graag offerte. De voortuin is c.a. 7 meter lang en c.a. 4 meter breed. Wij willen graag 10 x 15 cm klinkers in de offerte opgenomen hebben, zand en afgraven plus egaliseren.

Tuin bestraten

Bij onze hoekwoning wil ik graag de achtertuin, ongeveer 80 m2, en de voortuin, ongeveer 4 m2, laten bestraten. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen echter het eventueel ophogen en egaliseren dient de vakman uit te voren. Daarnaast hebben wij graag contact met de vakman betreffende de tegels. Hiervoor hebben wij nog geen keuze gemaakt.

Tuin aanleggen met tegels

Ik wil samen met de buurman een voortuin laten aanleggen met tegels van 60 x 60 cm. Beide tuinen zijn ongeveer 18 m2, dus 36 m2 in totaal. Verband is nog niet bekend, wat is wijsheid met deze maat tegels? Durf niet te zeggen dat er opgehoogd moet worden, er liggen al tegels die halen we er zelf uit. Egaliseren lijkt me wel wijs.