Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin betegelen

Houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin

Ik wil de voor- en achtertuin van mijn hoekwoning laten betegelen met houtlook tegels (eiken) met afmetingen van ongeveer 120x30x4. De grond is nu niet vlak dus deze zal eerst nog geëgaliseerd moeten worden. Hier wil ik ook een regengoot in laten maken en ik wil de tegels laten afvoegen. Het gaat om zo'n 45m² achtertuin. Er zal ook wat zaagwerk van de tegels bij komen kijken. Ik heb momenteel een aantal gemetselde bakken in mijn tuin waar de nieuwe tegels omheen gelegd moeten worden. De huidige tegels worden verwijderd. De tuin is goed bereikbaar. In de voortuin zijn het enkel een aantal losse stukken die gelegd moeten worden, dit is niet erg veel. Indien mogelijk wil ik graag met de vakman overleggen om de tegels nog te laten bestellen.

De tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw bestraten

Het verwijderen van struiken, wortels en bielsen. Het egaliseren van de grond (geringe helling) en het opnieuw betegelen van 37 vierkante meter voortuin/parkeerplaats. Wij zijn opzoek naar een mooie 60 x 60 donker grijze tegel. De tuin ligt aan de openbare weg dus is goed bereikbaar.

Tuintegels leggen

Graag in de voortuin een stuk tuin betegelen onder het raam. Het gaat om ca, 3.00 x 3.50. Het is dus maar een gedeelte van de hele voortuin. Graag een offerte voor de goedkope betontegels plus het leggen. Totaal prijs.

Tuintje betegelen

Wij hebben in Eindhoven een hele kleine voortuin (5,52 m2), maar wij willen die graag laten betegelen. De type tegels mogen trommelsteentjes zijn, kleine betontegels of grote betontegels, maar ons voorkeur is dan wel een grijs/betonnen look. Kunt u ons hiermee helpen?K

Bestrating en betegelen terras en voortuin

Graag wil ik de voortuin laten bestraten .. recentelijk grote boom laten weghalen en wortels moeten nog verwijderd worden.. tevens wil ik nieuwe tegels in de achtertuin. Achtertuin >40 m2 Voortuin > 30 m2 Inclusief afvoeren van de liggende tegels.

15 m2 voortuin betegelen

Straks in de voortuin tegelen van 20 x 20 op een stuk van 3 x 5 meter ik ben momenteel grit en later worteldoek met een dun laagje cement weg te halen, ik heb de tegels en 20 zakken zand al in mijn voortuin Op de foto gaat het om het gedeelte van het gekleurde grit

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.

Voortuin laten betegelen

Wil graag sierbestrating bij de oprit van de auto, is 30 m2. Liggen nu tegels die de vakman nog moet verwijderen en afvoeren.

Voor- en achtertuin laten renoveren

Achtertuin: 1 x 18 vierkante meter en 1 x 19,6 vierkante meter betegelen met zwarte tegels van 60 x60. Een stuk tussen de twee betegelde delen met kunstgras aanbrengen. Voortuin 1 x 25 vierkante meter opnieuw betegelen.

Stenen op de oprit omdraaien

Ik wil in mijn voortuin en oprit stenen opnieuw laten betegelen met dezelfde stenen. Het gaat om ongeveer 30m2. In totaal denk ik dat het door verzakkingen ongeveer 5-10cm moet worden opgehoogd.

Partners

Partners van Casius