Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin laten bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin laten bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin laten bestraten

Voor tuin bestraten

Voortuin nieuwe bestraten en voor zien van plantenbak (beton) tuin haal ik zelf leeg

Voortuin laten bestraten

Graag zou ik offerte willen ontvangen, voor het bestraten voor mij voortuin. Hij is 20m2

Waaltjes aanleggen

Graag laat ik de voortuin en een parkeerplaats bestraten. De oude Waaltjes dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is totaal ongeveer 15 m2 en goed te bereiken.

Tuintegels leggen

De voor- en achtertuin willen wij graag laten bestraten. De achtertuin bestaat nu uit zand en de voortuin heeft tegels die wij zelf gaan verwijderen. Er zal opgehoogd moeten worden, geëgaliseerd en daarna bestraat. De achtertuin heeft een achterom.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Achtertuin 55 m2: Ophogen en bestraten met bestaande verharding. Voortuin 20 m2: Ophogen en grootste deel met honinggraad matten en split vullen.

Voortuin en oprit bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin en garage oprit, ongeveer 25 m2. Op dit moment hebben wij een tuin met bloemen, dit zal eerst verwijderd moeten worden en geëgaliseerd. Vervolgens bestraten. Materialen voor de vakman. Goed bereikbaar.

Voortuin leeghalen, ophogen en bestraten

De voortuin is ongeveer 4 meter breed bij 2,5 meter diep. Er staan wat planten in die eruit mogen op 1 of 2 na die behouden mogen worden indien mogelijk. Daarna moet het worden opgehoogd en bestraat. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Bestrating leggen in voortuin

Ik wil de voortuin bestraten van 40 m2. 16 m2 Waaltjes moeten komen en 23 m2 aan tegels. Ook moeten er 2 bakken beplanting komen.

Voortuin egaliseren en bestraten

Onze voortuin egaliseren en volledig bestraten. We willen geen gras/bloemen en dergelijke meer in de voortuin. We willen volledige bestrating (met eventueel een laag hekje).

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Achtertuin is 36 m2 Voortuin is 24 m2 Huidige tegels verwijderen en vervolgens alles bestraten met klein strookje grind omkaderd Tegels zwart 60 x 60 cm. Graag prijsstelling voor-en achtertuin apart Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.