Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin bestraten oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin bestraten oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin bestraten oprit

Voortuin bestraten

Onze voortuin moet worden bestraat, het gaat om 12 m2. Hij is verzakt dus egaliseren en bestraten. De achtertuin: momenteel wordt een aanbouw geplaatst, om de tuin goed toegankelijk te houden hebben we voor nu in elk geval 1,5 tot 2m2 bestrating nodig. Verdere ontwerp komt in de lente. Gaat dus om totaal 13,5 of 14 m2 bestrating met zand en tegels reeds aanwezig. Het liefst zsm, de voortuin ligt namelijk al open.

Voortuin bestraten

Opnieuw bestraten van de voortuin, tegels zelf al eruit gehaald en schoongemaakt. Zand verzorg ik zelf. Gaat om aantrillen zand en opnieuw leggen van de tegels (50x50) Totaal 17m2 s.v.p. offerte per email Liefst volgende week al uitvoeren.

Bestraten van een kleine voortuin

Het gaat om het bestraten van een zeer kleine voortuin met kasseien. Circa 4,5 m2, alles is al aanwezig.

Voor- en achtertuin bestraten 72 m2

Ik wil graag mijn achtertuin van ongeveer 60 vierkante meter, en mijn voortuin van ongeveer 12 vierkante meter bestraat hebben met 60x60 tegels. Ik heb deze tegels besteld en die komen eind augustus binnen. Het gaat dus puur om de uitvoering.

120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen

Op 31 juli 2020 gaan wij verhuizen naar onze nieuwbouw hoekwoning in Moordrecht. Schuttingen staan al rondom de tuin en er ligt nu gewoon zand. Het gaat om het bestraten van de achtertuin van circa 90 m2 en de voortuin met parkeerplaats/carport van circa 30 m2. Dus totaal aan bestratingswerk circa 120 m2. Tevens willen we in de achtertuin graag 2 kersenbomen laten plaatsen en tuinverlichting laten aanbrengen. De kabel hiervoor ligt al in de tuin.

Voor- en achtertuin bestraten

- De voortuin is ongeveer 8.30 lang - En breed 7 meter - Het is een hoekhuis - Er loopt een pad langs het huis - Dan de achtertuin 8.40 lang - En breed 71/2 meter. - Met een paar bakken voor de planten en bomen van rode kleur bakken. Graag van voor en achtertuin afzonderlijke offertes.

Tuin bestraten

Onze voortuin is 25 vierkante meter en is bestraat met kleine tegels. Die willen we laten verwijderen en voorzien van grotere tegels 60/30 of 60/60 , hangt af van onze keuze.

De voortuin voorzien van bestrating

Ik zou mijn voortuin van 5x5 m willen laten bestraten. Momenteel bestaat mijn voortuin uit een paar kleine plantjes en zand. Ik zoek een partij die mijn voortuin budget vriendelijk kan bestraten.

Voortuin bestraten

Voortuin tegels laten plaatsen, de situatie op de foto heb ik leeggehaald en geegaliseerd met zand. In totaal is dit ongeveer 9M2 en de tegels zijn voorhanden

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.